- 27 Ocak 2015
- 335
- 489
- 103
- 39
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #4.121
Sağol canım senide tebrik ediyorum formundasın. Güzel koruyorsun kilo nuHarika bir kahvaltı olmuş.. Afiyet olsungünün devamında çocuklarınla birlikte zaman geçirmek keyifli olur.
Gün geçtikçe eksilmenin mutluluğunu birlikte yaşıyoruz.. Tabiki sevinirim oohh ne güzel hafifliyoruz
ÖHÖ öhö DİKKAT..!
Bildirim yapmayan arkadaşlar lütfen sizide sahneye alalım..
Violet Life B beyazmelek0116 tuanairem ??
NEREDESİNİZ KIZLAR?
Sıkıldınız mi diyet yapmaktan
Tabikiiissiii sikilmadiimmm kaptan
Zayif olmak, zayif oldugunu soylenmek cookk guzel. Bana artik yeter deselerde yetmez tabikiiii
Biliyorsunuz tatildeyim. Annem mantilar dolmalar sarmalar guzel guzel yemekler yapiyor. Gec olmadan yemeye calisiyorum. Spor yapamiyorum diye uzuluyodum. Abimin evinde kosu bandi var.az once aklima geldi. Sabah aksam yurucem mekik cekerim.
Kilo bildirimine gelirsek
Annemde eski tartidan.abimde dijital var.
Abimdeki fazla annemdeki az olcuyomus. Yine foto yukleyim ama tam kac kiloyum bilmiyorum. 1 hafta 10 gune evimde olurum. Evimde en fazla 59.9 olsam yeter
Bir tarti 58 diyo
Digeri 60.8 ( 1-2 kilo fazlaymis)
Simdi ben kac kiloyum
Anacim ayni durumu ben adanada yasafim maalesef tartidan tartiya fark oluyor.hava degisimi filan artida ekside cikabiliyor.ama sen benim icin 58 sin tebrikler bebemTabikiiissiii sikilmadiimmm kaptan
Zayif olmak, zayif oldugunu soylenmek cookk guzel. Bana artik yeter deselerde yetmez tabikiiii
Biliyorsunuz tatildeyim. Annem mantilar dolmalar sarmalar guzel guzel yemekler yapiyor. Gec olmadan yemeye calisiyorum. Spor yapamiyorum diye uzuluyodum. Abimin evinde kosu bandi var.az once aklima geldi. Sabah aksam yurucem mekik cekerim.
Kilo bildirimine gelirsek
Annemde eski tartidan.abimde dijital var.
Abimdeki fazla annemdeki az olcuyomus. Yine foto yukleyim ama tam kac kiloyum bilmiyorum. 1 hafta 10 gune evimde olurum. Evimde en fazla 59.9 olsam yeter
Bir tarti 58 diyo
Digeri 60.8 ( 1-2 kilo fazlaymis)
Simdi ben kac kiloyum
Miden küçülmüş canım. Iste kilo vermenin tadı şimdi çıkmaya başladı.. Yavaş yavaş degisim başladı özgüven yerine geliyor..Arkadaşlar bugün eşim bizi iskender yemeye götürdü inanırmısınız önceden pidelerinin hepsini yerdim şimdi hiç yiyemedim, ama doydum bide kendime bluz aldım İki tane M beden aldım ykm den, Birtane de defacto dan aldım oda S beden. 70 kilo olsam da kızlar sanki 65 gibi duruyorum spor un en güzel etkisi göbek bile bayağı küçüldü. Ama pantolon almadım eşimede dedim biraz daha kilo vereyim öyle alırım dedim
Tamam canım istediğim kiloda olunca paylaşırım inşallah bende.Miden küçülmüş canım. Iste kilo vermenin tadı şimdi çıkmaya başladı.. Yavaş yavaş degisim başladı özgüven yerine geliyor..
En sevdiğim bölüm burası.. Küçük beden gisiler almak
Bir öncesi ve sonrası fotosu isteriz şekerim ideal kilona gelince
Violet Life verdiği kiloları geri alacak bu gidisle..
Hıh durum tamamda ondan ibaret..Tamam canım istediğim kiloda olunca paylaşırım inşallah bende.. Violet Life bence bir arkadaş vardı ya, kilo su azdı ama 1-2 kilo vermek istiyordu. Börek yüzünden ufak bir tartışma olmuştu. O arkadaş a atıfta bulunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?