Kendim Diyetim. ( resimli)

GÜNAYDIN GÜNAYDIN günlüğüm ve günlük arkadaşlarım

Ben güne süper enerji dolu başladım , odamın pencerisi açtım miss gibi temiz hava odaya doldu..

Önce limonlu ılık suyumu içtim..

Sonra 12 dk zumba yaptım güzelce ısındım..
Bu resimdeki hareketleri yaptım.. Her resim ayrı ayrı 3 set yaptım , yaklaşık 20 dk sürdü ama nefesim kesildi terledim..

Hadi bakalım şimdi kahvaltı zamanı..

Ne oldu sana şekerim? Motivasyonun düşmüş senin..
Spor yapmazsan yediklerinle anca formda kalırsın kilo veremezsin.. Spor yapma isteğin yoksa değişik programlar deneyebilirsin.. Açık hava yürüyüş yapabilirsin , eğlenceli bir müzikle dans edebilirsin..
Vereceğin kiloların sonuna geliyorsun Aynur..

Kalk bakim hadi yerinden..

15 dakika zumba 10 dakika leslie yaptim beynim pirtliycak senin hareketleride yapamadim daha

Benimde kahvaltı saatim hergün 10 ile 11 arası oluyor.. Diyete girince belli bir rutin düzen kurdum ona göre besleniyorum..
Kahvaltım baya doyurucu oluyor meyvemi bile sabahtan yerim , kahvemi içerim ve sonrasınd. 5 saat su hariç birşey yemiyorum öğle yemeğim yok acıkmıyorum..
Yemek yedikten sonra 2 saat boyunca kanda insülin yükselir. Insülin kandaki fazla sekeri yaga ceviren hormon. 2 saatten sonra ikinci dördüncü saatler arasinda glukagon hormonu salgilanir. O da karacigerde depo edilmis sekeri kullanir, senin yemek yemene gerek kalmadan depodan harciyor yani. Dördüncü saatten sonra ise leptin hormonu salgilaniyor ve iste bu hormon vücuttaki yaglari yakip kullaniyor.

Ara ögün yersen sürekli insülin salgilanir ve glukagon ve en önemlisi leptin e sira gelmez
Biliyorsun bende günde 2 kere yemek yiyorum sabah ve akşam yani sabah dediğim saat 11 oluyor tekrar akşama doğru 5 de ara öğün en geç 7 de akşam yemeği ve kapanış..

Evet bekliyorum 5 saat dolduruyorum bazen daha fazla oluyor ama bu şekilde kilo veriyorum..

Merbaa benimde bebis yedi aylık yedi ay oldu dogum yapalı bende kilo vermek istiyorm ama veremiyorum bana yardım et

Süperr... Anladım:)
Kahveyi kahvaltıdan sonra içiyorsun ara öğün dediğinde tarçınlı süt onu da 5 gibi içiyorsun sanırım sonra 7 de de akşam yemeği!!
Peki hiç mi kek börek ne bilim pasta vs yemedin bunca ay boyunca?

Olur mu yiyorum ufak kaçamaklarım oluyor.. Sevdiğim yiyeceklerin tadına bakıyorum en fazla 3 lokma alıyorum abartmadan herşeyden yiyorum..

Eğer sınırı aşarsam kendimi cezalandiriyorum.. Kalkıyorum ip atlıyorum yada yürüyüşe çıkıyorum.. Yediklerimi yağa dönüşmeden enerjiye çeviriyorum..

Kizlar merhaba..bensiz birkac gunun sonunda her dk artik burdayim ins.gulcum bana kizmiyosun umarim evi yetistirmek isle beraber zor olyo.sporada baslayim.duraklama donemim bitsin beya.bugun adet oldum..ins daha cabuk gider kilom.
Aayy tatlım yaaa ben sana nasıl kızayım..

Aksine ben evine işine eşine çocuklarına bağımlı aktif anneleri çok severim

Burda hepimizin ilgilenmesi gereken çocuklarımız var tabi bir koca bebeklerimiz

İnsanın ailesiyle kaliteli vakit geçirmesi çok önemli.. Sen bizide ihmal etme yinede

Bende bu aralar yoğunum 2 gun sonra bebegimin doğum günü var biraz telaşlıyim.. 1 Mayıs ta kutlama yapacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…