Kendim Diyetim. ( resimli)

Şu an beni tam 5 ay öncesine görürdün.. O zamanlar tam 76 kiloyla diyete başladım ve bebeğim 7 buçuk aylikti.. Evet durumlarımız farklı olsada amacımız ayni olan anneleriz

Şimdi seninde ufaklık ek gıdaya geçmiştir tabiki aynı zamanda emzirmeyede devam ediyorsun.. Spor yapıyorsun , birazda beslenmeye dikkat edersen çok değil kısa zaman sonra ideal kilona ineceksin... hafta hafta tartıda eksileri göreceksin inşallah..

Bende hipotiroid hastasıyım. Metobolizmam yavaş çalışıyor tansiyonum düşük nabzım düşük ama bunlara rağmen üzerimdeki fazlalıklar dan kurtuldum..

Ben kendimi sartladim.. Beynime kazıdım , bilinç altıma yerleştirdim..

Her spora başladığımda her yürüyüşe çıktığımda her adım attığımda içimden aynı kelimeleri söyledim..
kendi kendime mırıldandim..

O KİLOLAR GİDECEK, O YAĞLAR ERIYECEK, O BACAKLAR İNCELECEK BAŞKA YOLU YOK...!!

Dimi aynen ben şuan 78-79 geliyorum değişiyor, ek gıdaya da tam olarak başladım sayılmaz yediklerimizden veriyorum ayrıca birşey hazırlamıyorum tatlı acı tuzlu hepsine de alışsın. Büyğk oğlumda çok sıkıntı çektim sabah kahvaltısı karışım veriyordum işte yoğurduna meyve ezip veriyordum çok yanlışmış bana göre, şimdi yoğurtta yiyor meyve de aöa ayrı ayrı. Beslemesinin %80 anne sütü % 20 ek gıda şeklinde devam ediyoruz. Gelişimi ve kilo alımı çok iyi çok şükür o yüzden acele etmiyorum ek gıda işinde
İnşallah Canım ya ilk Zaman'lar ne kadar zorlarsan zorla zor gidiyor doğumdan sonra vücut kendini onarıma alıyor... İstediğin kadar çabala vermek istemezse vermiyor ben bunu gördüm kendimde en azından
Senin taktiklerine uymaya çalışıyorum şuan açlıktan başım dönüyor senin de başlarda öyle oluyor muydu?

Aynen öyle:) M Metebatur
Bebeğin doya doya anne sütü alsın.. Zaten ömrü boyunca genel olarak bütün besin gruplarından illaki yiyecek ama anne sütü yeri apayrı.. Ne kadar güzel bilgili bilinçli bir annesin :)

Bende dedigin gibi bebegime özel yemekler yapmadım.. Damak tadı alışsın istedim seçici olmasın.. Çiğneme ve yutma refleksi 8 ve 9 aylarda gelişiyor o dönem biraz dikkat istiyor..

Evet doğumdan sonra vücud altüst oluyor aynı zamanda birde hormonlar psikolijini bile etkiliyor.. Daha bir hassas oluyorsun.. Olsun kuzuların canları sağ olsun.. Onların bir gülüşü dünyalara bedel..

Ilk diyete başladım günler canım neler istiyordu neler böyle gözümün önüne geliyordu yiyecekler tabak tabak dolaşıyor:)) o zamanlar kendimi frenlemek daha zor oluyordu çok kaçamak yapiyordum bol bol ceza alıyordum.. (bu biraz disiplinle alakali)
Şimdi alıştım istesemde yiyemiyorum..

Midem gurulduyordu açlıktan.. kendimi halsiz hissediyordum yemek saati geldiğinde gözüm birşey görmüyordu..

Sende biraz sabırlı olmalısın.. Alışacaksın öyle öyle miden küçülüyor..

Açıkma değil aslında ben Nescafe hastasıyım o saatler onu arıyorum ayran süt içerim artık
Çok teşekkürler
Pazartesi 2 hafta olcak ne yazikki yürüyüş yapamadım tarımın pili bitmiş 2 kilo vermiş gözüküyorum ama hareket şart ilk hafta yürüyüş yaptım
5 6 kilo vercem diye kendimi kasmiyorum hadi inşallah

Ayy aynı benim şuanki halim gibi yani
Benimkinde enn kısa zamanda küçülür inşallah

Aaa ben şok oldum aradaki fark bol kiyafetler olsa bile nasıl belli oluyor inanamadım..
Violet Life özellikle bacakların çok zayıflamış pantolondan bol olmuş

Heheh sanki üzerindeki kıyafetli birinden emanet almış gibisin.. Harika görünüyorsun tatlım

sagol canim benimsenin payin cok buyuk unutma ve iyiki varsin
su an takildigim icin kendimi oyle sisman hissediyorumki anlatamam yanii....
emaneti gec penye direk benle yer sil diye can cekisiyo gozumde
allahdan temizlik manyagi degilim

Eki Görüntüle 1823825
artik ikisinide giyemem...
dusunun o bluzle ancak saklamistim kendimi acil almistim bir yere giderken...
pantolonda zatn giymem imkansiz hamile pantolonu gibi oluyor...
ama 61e takildim cildircam
Maşallah maşallah gerçekten kıyafet bolda olsa zayıflık nasıl da belli ediyor kendini. Darısı bana bende inşallah bi gün paylaşırım böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…