- 27 Ocak 2015
- 335
- 489
- 103
- 39
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #4.221
Yani ondandır böyle kilo alışımız diyosunOo sende benim gibi elin lezzetli demekkizaten güzel yemek yiyen güzel de yaparmış ben hem yapıyorum Hemde yiyorum
Ellerine sağlık darısı nice yaşlara inşallah
Onlar çikolata kaplı çileklerGül cüm birde en solda ki uzun kürdan lı sanırım çikolatalı onlar ne nasıl yapılıyor tarif alabilir miyim
Aayyy senin kadar bende çok istiyorum..Ayyyy bu arada yarın 6lıları görebilecek miyim acaba çok merak ediyorum. Off çok heyecanlıyım inşallah görürüm zaten eğer öyleyse resmini çekip koyucam
Tamam canım çok güzel fikir bende yaparım inşallahOnlar çikolata kaplı çilekler
Çikolatayı benmari usulü erittigim çikolatayı çilekleri batırdım buzdolabında beklettim harika oldu.. Görsel olarak dikkat çekti.. Gelen misafirlere araştırmalık olarak ikram ettim..
İnşallah canım gelsin de gitmesinAayyy senin kadar bende çok istiyorum..
Gelsin artık şu 6 lı rakamlar.. Gelsinde bir daha gitmesin..
Müjdeli haberlerini bekliyorum tatlım
İnanmiyorum 6lara artik benden 6cikmaz yarinaAayyy senin kadar bende çok istiyorum..
Gelsin artık şu 6 lı rakamlar.. Gelsinde bir daha gitmesin..
Müjdeli haberlerini bekliyorum tatlım
Olmaz bırakmam... Belki uzun sürecek belki bu yaz değil önümüzdeki bahar olacak ama olacak o 5 li rakamları birlikte kutlayacaz şekerimİnşallah canım gelsin de gitmesin. Şu 6lı rakamlar, 5li rakamları görmesem de olur
Hadi ama canım yaaa :)İnanmiyorum 6lara artik benden 6cikmaz yarina
Hııımm..Benim motivasyon düştü
ne yazık ki kilo vermek yerine almışım 2 hafta 2 kilo gitti gözüküyor keeen bi baktım ki artmış
Bozuldu bozuldum
İnşallah canım ya hayal gibi geliyor evlendikten sonra hatta doğumdan sonra çakılıp kalmıştım 63de. Oysa evlenene kadar 50 lerdeydim hayatım boyunca bakalım kısmet diyelim inşallah olurOlmaz bırakmam... Belki uzun sürecek belki bu yaz değil önümüzdeki bahar olacak ama olacak o 5 li rakamları birlikte kutlayacaz şekerim
tebrikler çıtırımgunaydin canlar
bugunun ilk bildirimi benden olsun, zira beklesemde sonuc degismiycek
mukemmel bir sekilde hic kilo vermemisim
cok sukurki almamisimda...
tabi yumurta kapiya dayandigi icin her firsatta ders calismaya basladim spor yapmadigimdan dolayi kilom gecen haftayla ayni
60.7
19unda ankaraya gidicem 16 gunum var calismak ve de 58lere inmek icin, insallah ankaraya gitmeden 58 olmam lazim
beni birak guzel anne hadi sen soyletebrikler çıtırım
bendende halayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?