Kendim Diyetim. ( resimli)

guncelim 71.6 giden 400..saçma salak bi buçuk aydır 70-71-72 arası gidiyom...benden bişey çıkmaz anacım....bana kötü konusun beni asagılayın yaaa nasıl motive olmam gerek bilemiyorum
canim bak bende 3 haftadir falan dogru duzgun veremedim ama sebebini biliyorum...
spor yapamiyorum ve arada akifin krakerlerden falan bir iki yiyorum bos bulunup...
sende buyuk ihtimal sende cok dikkat edemiosun ve spor yok

Maşallah kuzum yaaa formdasın ne güzel..

Bak şimdi bende senin yerinde olsam öncelik sınavlarıma çalışmak olurdu... Senin geleceğe yönelik vereceğin kararlar çalışmalar daha önemli çünkü bu sınav sadece senede 1 kez yapılıyor..

Hem kilo almadığın için sorun yok..

İnşallah canım ya hayal gibi geliyor evlendikten sonra hatta doğumdan sonra çakılıp kalmıştım 63de. Oysa evlenene kadar 50 lerdeydim hayatım boyunca bakalım kısmet diyelim inşallah olur
Sen Gerçekten başaracağına inan hayal değil gerçek olur..

Bende senin gibi düşünüyordum 6 lı rakamları görsem yeter diyordum ayda 1 kiloya bile razı oluyordum..

Şimdi bekarken olduğum kilodayım inan kendimi harika hissediyorum...
.

Eki Görüntüle 1825287 aslında 69.7ama çekerken eğilince 69.8çıktı
Yeni kilon 6 lı rakamların hayırlı olsun şekerim.
Bundan sonra devamı gelecektir.. Tebrik ediyorum seni

guncelim 71.6 giden 400..saçma salak bi buçuk aydır 70-71-72 arası gidiyom...benden bişey çıkmaz anacım....bana kötü konusun beni asagılayın yaaa nasıl motive olmam gerek bilemiyorum
Olmaz Tuğba , hadi bakalım biraz toparlan biraz daha dikkat etmelisin..
Bak havalar ısındı spora günde az da olsa biraz vakit ayirmalisin..

Haftanın en güzel kilo veren annesi beseye oluyor.. Kendisini tebrik ediyorum ve başarıların devamını diliyorum..

Bende foto eklemedim çünkü az önce tartıldım ve aynı kilodayım...

Arkadaşlar herşeyi kontrollü bir şekilde yerseniz kilo almıyorsunuz..

Haftaya yine aynı günde yine aynı saatte görüşmek üzere..

Allahım her daim bugünlere çıkarsın.. Sağol şekerim

B beyazmelek0116 , nerdesin canım yaaa.. Evine donmedin mi ? Kaç kilo oldun?

Canim yarin bu saatlerde evime ucuyor olacagim. Yarin aksam evimde olacagim. Persembe sabah kilo bildirimimi yapacagim. Kendimi 62 gibi hissediyorum bu hafta cooook yedirdi annem ya.son hafta diye

bendende halayy
tebrikler canim hosgeldin 6lara sakin tekrar 7yi gorme
bende saliya seni terkedicem 5lere gecicem insallah

tebrikler canım sendeki hırs bende kalmadı ....aynı kiloyduk simdi beni solladın sekerim...6 ları görmene çok sevindim..

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım benim . Gerçekten 6lı rakamları görmek hayal gibiydi o kadar çok durdum ki 70lerde off, bidaha görmek istemiyorum 70le başlayan kilo kandiliniz mübarek olsun bu arada canlarım

Canim yarin bu saatlerde evime ucuyor olacagim. Yarin aksam evimde olacagim. Persembe sabah kilo bildirimimi yapacagim. Kendimi 62 gibi hissediyorum bu hafta cooook yedirdi annem ya.son hafta diye
Oyy annelerin yemeği yenmez mi Meleğim

Boşver zaten evine gelince düzenin yeniden kaldığı yerden devam edersin.. Sen ailenle bir arada olmanın mutluluğunu çıkar tatlım

Eee hadi inşallah evde görüşürüz

Kilo vermenin ne kadar zor olduğunu tekrar kilo almak istemediğini yani seni çok iyi anliyorum...
Bu gayretini azmini burda hepimize gösterdin..

Kilo veremeyenlere örnek oldun.. Tebrikler artık 69 kilosun

Ne güzel zayiflamissiniz suan 57 misin konuyu siz ilk actiginizda bende diyet yapiyordum sizin verdiğiniz kilolar süper misssss ben hüsrannnn

Ne güzel zayiflamissiniz suan 57 misin konuyu siz ilk actiginizda bende diyet yapiyordum sizin verdiğiniz kilolar süper misssss ben hüsrannnn
Evet şu an 57 kiloyum artık diyet yapmıyorum formumu koruyorum..

Demek diyete birlikte başladık?
Siz kaç kilo verdiniz ?

ya artiik dayanamiyorum yaa..dedimki yarim saat yatiyimda kalkiyim ders calisirim...yuz kere uyandi aglaya aglaya emdide suyunuda icti altida temizlendi...hala salliyorumm..cok yoruldum tukendim artik.....

ya artiik dayanamiyorum yaa..dedimki yarim saat yatiyimda kalkiyim ders calisirim...yuz kere uyandi aglaya aglaya emdide suyunuda icti altida temizlendi...hala salliyorumm..cok yoruldum tukendim artik.....
Ooyyy canım yaaa ne kadar zor bir durum...

Uyumayan bebek..! Her normal çocuk gibi uyumursa bir sıkıntısı var belki..?

Sen bildiğin bütün süreleri oku canım.. Allahın izniyle faydası olur..

Benimkide bugün sadece 1 kere uyudu ne yaptıysam bir kez daha uyuyamadım daha az evvel saat 11 gibi uyudu ve arası çok sürmedi geri uyandı ağlıyor.. Tekrar emzirdim yatırdım inşallah uyanmaz kulağım seste dinliyorum...

Sanada bebeginede dua ederiz canım.. Allah sabrını artırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…