- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #4.241
canim bak bende 3 haftadir falan dogru duzgun veremedim ama sebebini biliyorum...guncelim 71.6 giden 400..saçma salak bi buçuk aydır 70-71-72 arası gidiyom...benden bişey çıkmaz anacım....bana kötü konusun beni asagılayın yaaa nasıl motive olmam gerek bilemiyorum
Maşallah kuzum yaaa formdasın ne güzel..gunaydin canlar
bugunun ilk bildirimi benden olsun, zira beklesemde sonuc degismiycek
mukemmel bir sekilde hic kilo vermemisim
cok sukurki almamisimda...
tabi yumurta kapiya dayandigi icin her firsatta ders calismaya basladim spor yapmadigimdan dolayi kilom gecen haftayla ayni
60.7
19unda ankaraya gidicem 16 gunum var calismak ve de 58lere inmek icin, insallah ankaraya gitmeden 58 olmam lazim
Sen Gerçekten başaracağına inan hayal değil gerçek olur..İnşallah canım ya hayal gibi geliyor evlendikten sonra hatta doğumdan sonra çakılıp kalmıştım 63de. Oysa evlenene kadar 50 lerdeydim hayatım boyunca bakalım kısmet diyelim inşallah olur
Yeni kilon 6 lı rakamların hayırlı olsun şekerim.
Olmaz Tuğba , hadi bakalım biraz toparlan biraz daha dikkat etmelisin..guncelim 71.6 giden 400..saçma salak bi buçuk aydır 70-71-72 arası gidiyom...benden bişey çıkmaz anacım....bana kötü konusun beni asagılayın yaaa nasıl motive olmam gerek bilemiyorum
seninde kandilin mübarek olsun
Allahım her daim bugünlere çıkarsın.. Sağol şekerimseninde kandilin mübarek olsun
Allahım her daim bugünlere çıkarsın.. Sağol şekerim
B beyazmelek0116 , nerdesin canım yaaa.. Evine donmedin mi ? Kaç kilo oldun?
bendende halayy
tebrikler canim hosgeldin 6lara sakin tekrar 7yi gorme
bende saliya seni terkedicem 5lere gecicem insallah
tebrikler canım sendeki hırs bende kalmadı ....aynı kiloyduk simdi beni solladın sekerim...6 ları görmene çok sevindim..
Sen Gerçekten başaracağına inan hayal değil gerçek olur..
Bende senin gibi düşünüyordum 6 lı rakamları görsem yeter diyordum ayda 1 kiloya bile razı oluyordum..
Şimdi bekarken olduğum kilodayım inan kendimi harika hissediyorum...
Yeni kilon 6 lı rakamların hayırlı olsun şekerim.
Bundan sonra devamı gelecektir.. Tebrik ediyorum seni
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım benimHaftanın en güzel kilo veren annesibeseye oluyor.. Kendisini tebrik ediyorum ve başarıların devamını diliyorum..
Bende foto eklemedim çünkü az önce tartıldım ve aynı kilodayım...
Arkadaşlar herşeyi kontrollü bir şekilde yerseniz kilo almıyorsunuz..
Haftaya yine aynı günde yine aynı saatte görüşmek üzere..
Oyy annelerin yemeği yenmez mi MeleğimCanim yarin bu saatlerde evime ucuyor olacagim. Yarin aksam evimde olacagim. Persembe sabah kilo bildirimimi yapacagim. Kendimi 62 gibi hissediyorum bu hafta cooook yedirdi annem ya.son hafta diye
Kilo vermenin ne kadar zor olduğunu tekrar kilo almak istemediğini yani seni çok iyi anliyorum...hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım benim. Gerçekten 6lı rakamları görmek hayal gibiydi o kadar çok durdum ki 70lerde off, bidaha görmek istemiyorum 70le başlayan kilo kandiliniz mübarek olsun bu arada canlarım
Ne güzel zayiflamissiniz suan 57 misin konuyu siz ilk actiginizda bende diyet yapiyordum sizin verdiğiniz kilolar süper misssss ben hüsrannnnMerhaba sevgili diyet günlüğüm..
Benimde diyet yolculuğum başladı.. 75 küsur kilo olarak bu yolculuğa başladım ...
Doğum sonrası kilolarımdam bir türlü kurtulamadım bu arada doğum yapali 7 ay oldu Ben halen tombul bir anneyim..
Ben öyle katı kurallı diyet yapmam , benim diyetim biraz esnek olmalı çünkü emzirmekte olduğum bir bebeğim var :)
Ölçülü hesaplı değilde işe önce porsiyonlarımı küçülterek başlamak istiyorum..
Yediklerimi fotolayip burda paylaşmak istiyorum.
20 Kasım 2015/ Kilom 75
22 Aralık 2015/ Kilom 70
20 Ocak 2016 / Kilom 67
20 Şubat 2016/ Kilom 63
20 Mart 2016/ Kilom 60
20 Nisan 2016/Kilom 57
B beyazmelek0116
15.12.201575.0
22.12.2015 73.0
29.12.2015 71.5
05.01.201671.9
12.01.2016 70.4
26.01.2016 69.4
02.02.2016 68.4
09.02.2016 67.4
16.02.2016 66.2
22.03.2016 62.3
20.04.2016.60.0
Evet şu an 57 kiloyum artık diyet yapmıyorum formumu koruyorum..Ne güzel zayiflamissiniz suan 57 misin konuyu siz ilk actiginizda bende diyet yapiyordum sizin verdiğiniz kilolar süper misssss ben hüsrannnn
Ooyyy canım yaaa ne kadar zor bir durum...ya artiik dayanamiyorum yaa..dedimki yarim saat yatiyimda kalkiyim ders calisirim...yuz kere uyandi aglaya aglaya emdide suyunuda icti altida temizlendi...hala salliyorumm..cok yoruldum tukendim artik.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?