Kendim Diyetim. ( resimli)

Hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır.. Violet Life , beseye , M Metebatur , B beyazmelek0116 , tuanairem çok çoooookkk teşekküler güzel dilekleriniz icin sağolun..

Iyiki varsınız arkadaşlar..

Harika bir gece geçirdik.. Bütün bir aile bir arada güzel bir kutlama oldu..

Allahım daim bu günlere çıkarsın hepimizi evlatlarımızı...

Bu gecenin menüsü ve pastası..

Geçen sene bugün dünyaya geldi Meleğim, dünyanın en mutlu annesi benim...

Iyi ki doğmuş kızım..
evet Allah im saglik mutluluk huzur iman versin bize onlarla bir omur
oglusum olmasaydi ben napcaktim buralarda yalniz, o benim arkadasim uykusuz biraksada napalim
iki gundur akilli bidikliklar yapiyor bende sasiriyorumcorba cevirdi dun asagidan kasiga uzaniyo neyse kaldirdim basladi cevirmeyecorbasinida kendi icti resmen,
namaz kildi bayagi taklit ediyor artik..
masallah
cocugun atak donemiydi belkide hic aklima gelmedi kizip durdum

hepsi harika olmus canim
pasta olsa yerdim sabah sabah iyi giderdi

wowwwwwww o ne yaaaa size anne diyebilir miyim...eline sağlık cok guzel görünüyor

Süper görünüyor ellerine sağlık canım
Yalnız ben en sağdaki cupkeklere takıldım kakkao çikolata bağımlılığı olunca

Selam , ben geldim güzel anneler canım günlüğüm ve sizler nasılsınız bakalım?

Yarın tartı günü, hepinizi bende dahil merakla bekliyorum canlar

Bugün foruma giremedim malum doğum günü telaşı vardı atlattık kurtulduk ama ev bark yer yerinden oynadı büyük yaş günü olunca.. Evimi düzenledim temizledim ve akşam yemeğimi yedim geldim

Dünden pastalar börekler kurabiyeler derken ipin ucu biraz kaçtı..

Napalim bir sonraki öğün telafi ediyoruz..

Cacık salata 2 kaşık tavuklu pilav

Ooyyy kıyamam ben o akıllı kuzuya
Maşallah canım.. Evet aynen öyle insanın çocuğu kelimesinin içinde aslında herşeyi benimde yoldaşım arkadaşım eğlencem keyifim herşeyim

Allahım acılarını göstermesin Aynurcum

Ellerine sağlık canım çok güzel bi doğum günü hazırlamışsın kızına allahım uzun sağlıklı ömürler nasip etsin evladına
Teşekkür ederim beseye mm..

Çok sağol canım benim.. Güzel düşüncelerin , dileklerin senin için de geçerli olsun

Süper görünüyor ellerine sağlık canım
Yalnız ben en sağdaki cupkeklere takıldım kakkao çikolata bağımlılığı olunca
Teşekkür ederim Seda..

İlk yaş günü olunca özendim biraz bol çeşit oldu..
Evet cupkekler dikkatinden kaçmamış..
Inan bende çok sevdim onları.. Ayrıca yemesi ayrı bir eğlenceli oluyor :)))

Teşekkür ederim Seda..

İlk yaş günü olunca özendim biraz bol çeşit oldu..
Evet cupkekler dikkatinden kaçmamış..
Inan bende çok sevdim onları.. Ayrıca yemesi ayrı bir eğlenceli oluyor :)))
Ayy bilmem mi ilk yaş günleri hep öyle olur zaten ben büyük oğlumda 9 çeşit yapmıştım hem de tek başıma En soldakide ıspanaklı kuş yuvası demi

Ayy bilmem mi ilk yaş günleri hep öyle olur zaten ben büyük oğlumda 9 çeşit yapmıştım hem de tek başıma En soldakide ıspanaklı kuş yuvası demi
Uzun zamandır bu kadar hamur işi yapmamıştım.. Yoruldum ama değdi.. İkramlarım beğeniyle yenildi hepsi bitti..

9 çeşit yaparak bende seni aratmadim yani.. Kendi rekorumu kırdım

Evet o kuş yuvası böreği baya ilgi gördü ama ben peynirli olarak yaptım inan hiç yemedim..

Oo sende benim gibi elin lezzetli demekki zaten güzel yemek yiyen güzel de yaparmış ben hem yapıyorum Hemde yiyorum
Ellerine sağlık darısı nice yaşlara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…