- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 113
- 33
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #4.201
İyiki dogdun gokcecim..cok ozel bir anneye sahipsin..allah en guzel hediyeni senden mahrum birakmasin.nice yillaraEki Görüntüle 1824310 bugün Gökçe kızımın doğum günü
Herkese Mutlu pazarlar..
evet Allah im saglik mutluluk huzur iman versin bize onlarla bir omurGeçen sene bugün dünyaya geldi Meleğim, dünyanın en mutlu annesi benim...
Iyi ki doğmuş kızım..
hepsi harika olmus canimHepinize ne kadar teşekkür etsem azdır..Violet Life , beseye , M Metebatur , B beyazmelek0116 , tuanairem çok çoooookkk teşekküler güzel dilekleriniz icin sağolun..
Iyiki varsınız arkadaşlar..
Harika bir gece geçirdik.. Bütün bir aile bir arada güzel bir kutlama oldu..
Allahım daim bu günlere çıkarsın hepimizi evlatlarımızı...
Bu gecenin menüsü ve pastası..Eki Görüntüle 1824609
wowwwwwww o ne yaaaaHepinize ne kadar teşekkür etsem azdır..Violet Life , beseye , M Metebatur , B beyazmelek0116 , tuanairem çok çoooookkk teşekküler güzel dilekleriniz icin sağolun..
Süper görünüyor ellerine sağlık canımHepinize ne kadar teşekkür etsem azdır..Violet Life , beseye , M Metebatur , B beyazmelek0116 , tuanairem çok çoooookkk teşekküler güzel dilekleriniz icin sağolun..
Ooyyy kıyamam ben o akıllı kuzuyaevet Allah im saglik mutluluk huzur iman versin bize onlarla bir omur
oglusum olmasaydi ben napcaktim buralarda yalniz, o benim arkadasim uykusuz biraksada napalim
iki gundur akilli bidikliklar yapiyor bende sasiriyorumcorba cevirdi dun asagidan kasiga uzaniyo neyse kaldirdim basladi cevirmeye corbasinida kendi icti resmen,
namaz kildi bayagi taklit ediyor artik..
masallah
cocugun atak donemiydi belkide hic aklima gelmedi kizip durdum
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım çok güzel bi doğum günü hazırlamışsın kızına allahım uzun sağlıklı ömürler nasip etsin evladına
Teşekkür ederim Tuğbacım..Gel gel..wowwwwwww o ne yaaaasize anne diyebilir miyim...eline sağlık cok guzel görünüyor
Teşekkür ederim Seda..Süper görünüyor ellerine sağlık canım
Yalnız ben en sağdaki cupkeklere takıldım kakkao çikolata bağımlılığı olunca
Ayy bilmem mi ilk yaş günleri hep öyle olur zaten ben büyük oğlumda 9 çeşit yapmıştım hem de tek başımaTeşekkür ederim Seda..
İlk yaş günü olunca özendim biraz bol çeşit oldu..
Evet cupkekler dikkatinden kaçmamış..
Inan bende çok sevdim onları.. Ayrıca yemesi ayrı bir eğlenceli oluyor :)))
Uzun zamandır bu kadar hamur işi yapmamıştım.. Yoruldum ama değdi.. İkramlarım beğeniyle yenildi hepsi bitti..Ayy bilmem mi ilk yaş günleri hep öyle olur zaten ben büyük oğlumda 9 çeşit yapmıştım hem de tek başımaEn soldakide ıspanaklı kuş yuvası demi
Oo sende benim gibi elin lezzetli demekkiUzun zamandır bu kadar hamur işi yapmamıştım.. Yoruldum ama değdi.. İkramlarım beğeniyle yenildi hepsi bitti..
9 çeşit yaparak bende seni aratmadim yani.. Kendi rekorumu kırdım
Evet o kuş yuvası böreği baya ilgi gördü ama ben peynirli olarak yaptım inan hiç yemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?