- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #4.261
ay canim yuregine saglik, ne guzel insansin sen..allah razi olsun..Ooyyy canım yaaa ne kadar zor bir durum...
Uyumayan bebek..! Her normal çocuk gibi uyumursa bir sıkıntısı var belki..?
Sen bildiğin bütün süreleri oku canım.. Allahın izniyle faydası olur..
Benimkide bugün sadece 1 kere uyudu ne yaptıysam bir kez daha uyuyamadım daha az evvel saat 11 gibi uyudu ve arası çok sürmedi geri uyandı ağlıyor.. Tekrar emzirdim yatırdım inşallah uyanmaz kulağım seste dinliyorum...
Sanada bebeginede dua ederiz canım.. Allah sabrını artırsın..
Ooff çok şükür uyumuş sevindim.. Karşımızdaki küçük bir çocuk daha yavaş yavaş hayata alışıyor annesi.. Allahım sağlık sahat versin başka sorun olmasın bunlar küçük şeyler düzelir inşallah..ay canim yuregine saglik, ne guzel insansin sen..allah razi olsun..
ben iyimser olamiyorum bazen cok geriliyorum ya..
uyudu cok sukur...erkenden uyaniriz gene
Ben eylül ortasi gibi başlamıştım 78 ile başta çok istikrarlı gitti 68 e indim 2 3 aydır eskisi gibi çok yiyorum 72. 5 oldum şimdi 1 haftadır dikkat ediyorum inşallah bu sefer bırakmayacağımEvet şu an 57 kiloyum artık diyet yapmıyorum formumu koruyorum..
Demek diyete birlikte başladık?
Siz kaç kilo verdiniz ?
sen neden onca kiloyu verip onlara uyup geri aliyorsunki...bak burda kac kisiyiz hic kimse oyle bir hata hic yapmadi...Ben eylül ortasi gibi başlamıştım 78 ile başta çok istikrarlı gitti 68 e indim 2 3 aydır eskisi gibi çok yiyorum 72. 5 oldum şimdi 1 haftadır dikkat ediyorum inşallah bu sefer bırakmayacağım
Buralarda diyet günlükleri olan arkadaslarla paylaşımda bulunuyordum hep kaçamak kaçamak onlar dikkat etmedikçe hevesim kırıldı gece makarna yiyor ben aç yat yani takildigim ortamdan etkilendim bence tabi bahanede olabilir gezmeye arkadaşların yaptığı ikramlar...
Yani 155 boyu m var kilom çok fazla tabi 78 ken ayyy daha kötüydü
Anlaşılan yerinde saymışsın.. Eğer gerçekten kilo vermek isteseydin kimseye uyum sağlamazdın kararlı olarak kilolarını verirdin..Ben eylül ortasi gibi başlamıştım 78 ile başta çok istikrarlı gitti 68 e indim 2 3 aydır eskisi gibi çok yiyorum 72. 5 oldum şimdi 1 haftadır dikkat ediyorum inşallah bu sefer bırakmayacağım
Buralarda diyet günlükleri olan arkadaslarla paylaşımda bulunuyordum hep kaçamak kaçamak onlar dikkat etmedikçe hevesim kırıldı gece makarna yiyor ben aç yat yani takildigim ortamdan etkilendim bence tabi bahanede olabilir gezmeye arkadaşların yaptığı ikramlar...
Yani 155 boyu m var kilom çok fazla tabi 78 ken ayyy daha kötüydü
Haklısın tabi yani makarnalari ben değilde günlüğü açan arkadaş yiyordu bozuldum bende yazmaktan sıkıldım yazmayincada gevşeme oldu tabi küçük duba gibi geziyorum istesen neden onca kiloyu verip onlara uyup geri aliyorsunki...bak burda kac kisiyiz hic kimse oyle bir hata hic yapmadi...
kacamak tabiki yapiyoruz yani...
72 kiloyum diyede teselli verme kendine verilecek 17 kilon var cok fenasin yani...
yazik yani o 4 kiloyu ne ugraslarla verdin sen..
diyet yapiyorum diye dusunmeyeceksin saglikli besleniyorum diye dusuneceksin...
gece makarna yemek rezalet yani
sen kararli olur takip edersen biz sana destek oluruzHaklısın tabi yani makarnalari ben değilde günlüğü açan arkadaş yiyordu bozuldum bende yazmaktan sıkıldım yazmayincada gevşeme oldu tabi küçük duba gibi geziyorum iste
Günaydınnn ben de tam bugün bunu yaptım yalnız ılıktan biraz daha sıcaktı
Sanada Günaydın..Günaydınnn ben de tam bugün bunu yaptım yalnız ılıktan biraz daha sıcaktı
Azim istek ve istikrar sizin içinizde vardı ben sadece ortaya çıkardım.. Güzel birşeylere vesile oldum ne mutlu bana..sen kararli olur takip edersen biz sana destek oluruz
bak bende 72kusurdum su an 60 kusur 4 ay olmus ,arada veremedigim haftalarda oldu ama hic geri almadim
Ay__Prensesi sayesinde hepsi..
onun kararliligi ve basarisi her hafta kilolari vermesi bizide cok motive etti
Her sabah mı içeceğiz bazen unutuyorum ben ayrtıyyen o tarçınlı sütü de hala denemedimSanada Günaydın..
Hıh çok iyi yapmışsın.. Bende kilo vermede bu limonlu suyun coook faydasını gördüm.. Mutlaka sanada etki edecektir..
Evet Hergün düzenli olarak içmelisin.. Birde içerken severek iç ki faydası olsun..Her sabah mı içeceğiz bazen unutuyorum ben ayrtıyyen o tarçınlı sütü de hala denemedim
Süt pişiriyorum şimdi, Zumba yapıcam bugün iki gün dinlenmemiz var FB programında sonraki 7 hafta boyunca sdece 1 gün ama
Allahımmmm ne ince ayrıntılarEvet Hergün düzenli olarak içmelisin.. Birde içerken severek iç ki faydası olsun..
Ben mesela içtikten sonra diyorum ki ohh süper oldu şimdi bunu içtim vücudumda bütün yağlara yavaş yavaş nüfus edecek ve hepsi pıtır pıtır eriyecek diyorum.. Kendi kendime diyorum
bende yapmak isterim artik etkili ve kisa birseye ihtiyacim var ...Arkadaşlar ben bugün yeniden spor programına başlıyorum.. 1 ay süren sguat ve jillian Michaels 30 day shred başlıyorum..
Vücudu mu biraz daha sıkılaştırmak istiyorum..
Ramazan ayına kadar bu programları yapıp bitimeyi düşünüyorum çünkü Ramazanda spor yapamam..
Benimle birlikte başlamak isteyenler için takvimi ekliyorum.. Eki Görüntüle 1825900 Eki Görüntüle 1825901 Buda jillian level 1 video
10 gün boyunca bu videoyu yapıyoruz sonra level 2 ve level 3 var 30 gün sürüyor.. Her level 10 gün yapılıyor ve sadece 30 dk yapıyoruz.. Hem kilo vermede hemde sikilasmada etkili bir program..
Küçük püf noktaları hayatımızı kolaylaştırır..Allahımmmm ne ince ayrıntılar
Doğru diyon bacım bu kilo verme işi amma da meşakkatliymiş halbuki alması hiç öyle değil çok basit hahaaaKüçük püf noktaları hayatımızı kolaylaştırır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?