- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #4.461
Eki Görüntüle 1828839
Buda benim hhediyem.. Kızımdan ve eşimden anneler gününü hediyesi..
Bundan sonra kızımın isimni boynumda taşıyacam... Benim en değerli varlığım..
Eki Görüntüle 1828839
Gule gule kullan canim.cok sansli bi ese sahipsin..allah mutlulugunuzu bozmasin.
Güzel sözler bende kalsınAnneler günümüz kutlu mutlu olsunnn
Günün sorusu: cocuklarimiz daha kucuk, babalar kutladi mi bakimm. Hediye var mi
Benim esim gece 00:00 da
Dünyanın en guzel kadini, en guzel annesi günün kutlu olsun dedii
Çok güzelmiş eslerimize ve çocuklarımıza Teşekkürler iyiki varlar. Çok şükürEki Görüntüle 1828839
Sende demistinya o ağrılar beni mutlu ediyorLeslie ve pilates hafif spor aktiviteleri olduğu için bu programda zorlanman gayet normal üstelik birde ara verdiğin için kas ağrıların haliyle çok olur..
Düzenli spor yapan bir insan yada yoğun spor geçmişi olan biri daha rahat çalışabiliyor..
Hepimizin vücudu alıştı.. Ben bugün 5. Günü yapacağım.. Sizler ?
Bu arada tebrikler gerçekten.. O kadar canın acimasina rağmen yapamaya devam ediyorsun..
Çoook guzel anlamli bir hediye canimmasallah sizede.
Bizde kahvaltiyi disarda yaptik. Simdi cay bahcesindeyiz. Tavuklar var. Babasi oglusa göstermeye gitti. Havada cok guzel. Disardayiz bugun
Hediye sadece bugünün anısına yapılan bir jest.. Önemli olan seni anmak bir sözle bir sarilmayla bile mutlu olursun..Güzel sözler bende kalsınyaptilarimi zi anlatayim
At Çiftliği var burda beni oraya götürdüler kahvaltıya yedikleri më dikkat ettim ama gitmeden sporumu yapmıştım.
Çocukla oynadı k akülü araba falan
Hediye mi ben önceden begenmistim
Ama kalmamış alamadık.
Olsun çok güzel bir gündü onları seviyorum
Aynen öyle sabahları kas ağrısıyla uyanmak hoşuma gidiyor .. Demekki yaptığım spor işe yarıyor..Sende demistinya o ağrılar beni mutlu ediyor
Bugün özel günüm başladı ona rağmen yaptım bu dönemde yağ yakimi daha fazla oluyor diye okumuştum bir yerden
Level 1 bugunde yapıldı. Başladığım günü hatirlamiyorum ama ilk yapalım dediğimiz günden beri hergün yaptım 5 gunmu oluyor o zaman
aferinn sanaaLeslie 2 mil yaptım
Eski yazıları okuyordum çok gaza geldim gaza gelmişken bi baktım yapıyorum Ohh mis
jilianimi yaptim bende ...Sağol canim
Senin boy kaç hedefin nedir canimjilianimi yaptim bende ...
4 oldu bugun benim
abiiii cok iyiii yaaaa
uzandm yere terimle offf guzel bi hiss
163 canim 58 olayimda bi belki 55i denerimSenin boy kaç hedefin nedir canim
Ohh iyi iyi seninde yolun sonu gözüküyor163 canim 58 olayimda bi belki 55i denerim
ocak 5de 73 kiloydum bende 4 ay az yedim spor yaptim öldummuOhh iyi iyi seninde yolun sonu gözüküyor
Benim yolumda pek uzun be yaaa
Ama olsun olacak inşallah pes etmek yok
Haklisinya çok hemdeocak 5de 73 kiloydum bende 4 ay az yedim spor yaptim öldummu
hayata dondum resmen
sende sabret canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?