Kendim Diyetim. ( resimli)

Kızlar geçen yazmıştım 74 kiloyum diye bir haftadır leslie ve sguat yapıyorum sabah tartıldim 71.7 geldim çok mutlu oldum öncesinde regl şişkinliği de varmış herhalde bugün çok mutluyum :)

Eki Görüntüle 1828839

Buda benim hhediyem.. Kızımdan ve eşimden anneler gününü hediyesi..

Bundan sonra kızımın isimni boynumda taşıyacam... Benim en değerli varlığım..

Çoook guzel anlamli bir hediye canim masallah sizede.
Bizde kahvaltiyi disarda yaptik. Simdi cay bahcesindeyiz. Tavuklar var. Babasi oglusa göstermeye gitti. Havada cok guzel. Disardayiz bugun

Anneler günümüz kutlu mutlu olsunnn

Günün sorusu: cocuklarimiz daha kucuk, babalar kutladi mi bakimm. Hediye var mi
Benim esim gece 00:00 da
Dünyanın en guzel kadini, en guzel annesi günün kutlu olsun dedii
Güzel sözler bende kalsın yaptilarimi zi anlatayim
At Çiftliği var burda beni oraya götürdüler kahvaltıya yedikleri më dikkat ettim ama gitmeden sporumu yapmıştım.
Çocukla oynadı k akülü araba falan
Hediye mi ben önceden begenmistim
Ama kalmamış alamadık.
Olsun çok güzel bir gündü onları seviyorum

Sende demistinya o ağrılar beni mutlu ediyor
Bugün özel günüm başladı ona rağmen yaptım bu dönemde yağ yakimi daha fazla oluyor diye okumuştum bir yerden
Level 1 bugunde yapıldı. Başladığım günü hatirlamiyorum ama ilk yapalım dediğimiz günden beri hergün yaptım 5 gunmu oluyor o zaman

Çoook guzel anlamli bir hediye canim masallah sizede.
Bizde kahvaltiyi disarda yaptik. Simdi cay bahcesindeyiz. Tavuklar var. Babasi oglusa göstermeye gitti. Havada cok guzel. Disardayiz bugun

Burdada hava çok güzel.. Dışarı miss gibi sıcacık..
Biz evdeyiz malesef Ama akşam kendi annemin anneler gününü kutlamak için yanına gidecez..

Haftasonu etkinliginiz süper olmuş..

Eve gidince spor yapmayı unutma Meleğim

Hediye sadece bugünün anısına yapılan bir jest.. Önemli olan seni anmak bir sözle bir sarilmayla bile mutlu olursun..

Sizinde gününüz güzel geçmiş.. Gayet keyifli olmuş..

Aynen öyle sabahları kas ağrısıyla uyanmak hoşuma gidiyor .. Demekki yaptığım spor işe yarıyor..

Evet regl döneminde vücudunda ki bütün ödemler gidiyor ve daha fazla yağ yakıyorsun.. Sende iyi değerlendirmişsin.. Mutlaka faydası olacaktır..

Bugün 5. Gun level 1 , 5.gün yapıldı bende yaptım.. Süper oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…