- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #4.441
Daha once ben lesi yaptım yürüyüş çok uzun yıllar önce pilates yapmıştım ama su an bu kasları fazlaca çalıştıran egzersizi yapınca zorlanmak normal değilmi ?Iyi hadi hayırlısı kociş inşallah ikna olur canım..
Imkan olduktan sonra senin açından daha iyi olur..
Violet Life ve Ftmk43 zorlandılar spor programını yaparken ama sen fazla etkilenmedin sende alt yapı var sporcu annem benim
Bebeğine de sanada iyi geceler
Daha once ben lesi yaptım yürüyüş çok uzun yıllar önce pilates yapmıştım ama su an bu kasları fazlaca çalıştıran egzersizi yapınca zorlanmak normal değilmi ?
Su an daha kolay yapıyorum ve ilk yazdığınız günden beri ben hiç aksatmadan yapıyorum yani
Bi aferin mi alsam acaba
Sevgili arkadasim
tabi bu egzersizi yapınca zorlanmak normal. Ben mesela hiç zorlanmadan yaptım 4 aydır sürekli koşu ve egzersiz yapıyorum 1haftayı geçti yapamıyorum. 4-5gün yaptım ama ben böyle sıkılıyorum, önce koşuyorum sonra bu egzersiz programındaki hareketleri yapıyorum arkasından daha sıkılmadan yapıyorum.uzun bir süre ara verdiysen zorlanmak normalegzersizi post: 46400267 .!.:Daha once ben lesi yaptım yürüyüş çok uzun yıllar önce pilates yapmıştım ama su an bu kasları fazlaca çalıştıran egzersizi yapınca zorlanmak normal değilmi ?
Su an daha kolay yapıyorum ve ilk yazdığınız günden beri ben hiç aksatmadan yapıyorum yani
Bi aferin mi alsam acaba
Sevgili arkadasim
Aslında eylül de çok iyi başlamıştı kış geldikçe gündüzler kısaldı eve geldim çocuk erken çıkıyordu hemen yemek yap evi topla derken. .. oğlan pek yaptirmiyordu spor olmayınca diyette gittitabi bu egzersizi yapınca zorlanmak normal. Ben mesela hiç zorlanmadan yaptım 4 aydır sürekli koşu ve egzersiz yapıyorum 1haftayı geçti yapamıyorum. 4-5gün yaptım ama ben böyle sıkılıyorum, önce koşuyorum sonra bu egzersiz programındaki hareketleri yapıyorum arkasından daha sıkılmadan yapıyorum.uzun bir süre ara verdiysen zorlanmak normal
haklisin canim ben anliyorum seniDaha once ben lesi yaptım yürüyüş çok uzun yıllar önce pilates yapmıştım ama su an bu kasları fazlaca çalıştıran egzersizi yapınca zorlanmak normal değilmi ?
Bi aferin mi alsam acaba
Sevgili arkadasim
sagol cicim seninde , ayni anda yazmisizGunaydin canlar..
Anneler gununuz kutlu olsun
Seninde anneler gunun kutlu olsun guzel annemHayatımıza anlam ve değer katan tüm annelerimizin Anneler günü kutlu olsun.. Eki Görüntüle 1828750
Pert oldun anacim iki gundur bacagimi ayiramiyorum jullian kesti beni bugun devam etcem.durmayacam hani 70 olmasin msksat seni kilolarimla rahatsiz degil mutlu edim hahahaha:)sagol cicim seninde , ayni anda yazmisiz
saliya guzel haberler var mi
Çocuklar erkenden senin anneler gününü kutlamak için uyanmışlarBi haftasonum var kizlar... sabahin 7sinde uyandim.biri uyaninca digeride uyandi.simdi niloya izliyorum...imdaat biri beni kurtarsin uykum varyaa.
Leslie ve pilates hafif spor aktiviteleri olduğu için bu programda zorlanman gayet normal üstelik birde ara verdiğin için kas ağrıların haliyle çok olur..Daha once ben lesi yaptım yürüyüş çok uzun yıllar önce pilates yapmıştım ama su an bu kasları fazlaca çalıştıran egzersizi yapınca zorlanmak normal değilmi ?
Bi aferin mi alsam acaba
Sevgili arkadasim
Amin tatlım..Anne, herkesin yerini tutabilen ama kimsenin onun yerini tutamadığı kişidir.... Hepimizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN........
Valla canım daha benim eşim yatıyor. Ama dün seni yarın yemeğe çıkarcam diyodu benim salı günü de doğum günüm, bizde her sene ikisini birden kutluyor hediye veya yemeğe götürerek . Doğduğum gün de anneler günüymüş annem sen bana en güzel anneler günü hediyesi oldun der hepAnneler günümüz kutlu mutlu olsunnn
Günün sorusu: cocuklarimiz daha kucuk, babalar kutladi mi bakimm. Hediye var mi
Benim esim gece 00:00 da
Dünyanın en guzel kadini, en guzel annesi günün kutlu olsun dedii
Aayyy ne kadar romantik olmuşAnneler günümüz kutlu mutlu olsunnn
Günün sorusu: cocuklarimiz daha kucuk, babalar kutladi mi bakimm. Hediye var mi
Benim esim gece 00:00 da
Dünyanın en guzel kadini, en guzel annesi günün kutlu olsun dedii
Ayy ne hoş.. Demek anneler günününde doğdun sen.. Gerçekten dünyanın en güzel hediyesi olmuş..Valla canım daha benim eşim yatıyor. Ama dün seni yarın yemeğe çıkarcam diyodu benim salı günü de doğum günüm, bizde her sene ikisini birden kutluyor hediye veya yemeğe götürerek . Doğduğum gün de anneler günüymüş annem sen bana en güzel anneler günü hediyesi oldun der hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?