Kendim Diyetim. ( resimli)

Daha once ben lesi yaptım yürüyüş çok uzun yıllar önce pilates yapmıştım ama su an bu kasları fazlaca çalıştıran egzersizi yapınca zorlanmak normal değilmi ?
Su an daha kolay yapıyorum ve ilk yazdığınız günden beri ben hiç aksatmadan yapıyorum yani
Bi aferin mi alsam acaba
Sevgili arkadasim

tabi bu egzersizi yapınca zorlanmak normal. Ben mesela hiç zorlanmadan yaptım 4 aydır sürekli koşu ve egzersiz yapıyorum 1haftayı geçti yapamıyorum. 4-5gün yaptım ama ben böyle sıkılıyorum, önce koşuyorum sonra bu egzersiz programındaki hareketleri yapıyorum arkasından daha sıkılmadan yapıyorum.uzun bir süre ara verdiysen zorlanmak normal

Aslında eylül de çok iyi başlamıştı kış geldikçe gündüzler kısaldı eve geldim çocuk erken çıkıyordu hemen yemek yap evi topla derken. .. oğlan pek yaptirmiyordu spor olmayınca diyette gitti
Şimdi desteginizle yeniden başladım daha iyi olacak inşallah
TEŞEKKÜRLER

haklisin canim ben anliyorum seni

Bi haftasonum var kizlar... sabahin 7sinde uyandim.biri uyaninca digeride uyandi.simdi niloya izliyorum...imdaat biri beni kurtarsin uykum varyaa.
Çocuklar erkenden senin anneler gününü kutlamak için uyanmışlar

Benim ufaklıkta gece geç uyudu sabah erkenden uyandı.. Şimdi birlikte oyun oynuyoruz

Akşam erken uyursun dinlenmiş olursun..

Leslie ve pilates hafif spor aktiviteleri olduğu için bu programda zorlanman gayet normal üstelik birde ara verdiğin için kas ağrıların haliyle çok olur..

Düzenli spor yapan bir insan yada yoğun spor geçmişi olan biri daha rahat çalışabiliyor..

Hepimizin vücudu alıştı.. Ben bugün 5. Günü yapacağım.. Sizler ?

Bu arada tebrikler gerçekten.. O kadar canın acimasina rağmen yapamaya devam ediyorsun..

Anne, herkesin yerini tutabilen ama kimsenin onun yerini tutamadığı kişidir.... Hepimizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN........
Amin tatlım..

Allahım annelerimizi başımızdan eksik etmesin

Her ne kadar zorlansakta uykusuzda kalsak sabrımızın bittiği son noktayada gelsek bir gülüşüyle kendini afettiren evlatlarımız iyi ki varlar..

Ben anne olduğum için çok mutluyum. İyiki olma duygusunu yaşadım..

Anneler günümüz kutlu mutlu olsunnn

Günün sorusu: cocuklarimiz daha kucuk, babalar kutladi mi bakimm. Hediye var mi
Benim esim gece 00:00 da
Dünyanın en guzel kadini, en guzel annesi günün kutlu olsun dedii
Valla canım daha benim eşim yatıyor. Ama dün seni yarın yemeğe çıkarcam diyodu benim salı günü de doğum günüm, bizde her sene ikisini birden kutluyor hediye veya yemeğe götürerek . Doğduğum gün de anneler günüymüş annem sen bana en güzel anneler günü hediyesi oldun der hep

Anneler günümüz kutlu mutlu olsunnn

Günün sorusu: cocuklarimiz daha kucuk, babalar kutladi mi bakimm. Hediye var mi
Benim esim gece 00:00 da
Dünyanın en guzel kadini, en guzel annesi günün kutlu olsun dedii
Aayyy ne kadar romantik olmuş

Çok ince bir söz söylemiş.. Hediye almasa bile böyle güzel düşüncesiyle senin ruhunu okşamış

Allahım nazarlardan korusun sizleri

Ayy ne hoş.. Demek anneler günününde doğdun sen.. Gerçekten dünyanın en güzel hediyesi olmuş..

Bilirke yemek fikri çok harika olur.. Ailenle güzel vakit geçirmek gibisi yok.. Mutlu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…