- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #4.421
Amin inşallah tatlımAllah kabul etsin inşallah
HosbuldumÇok sağol teşekkür ederim, aramıza hoşgeldin bu arada büyük oğlum 5 buçuk yaşında küçük 8aylık
Amin canım, valla eskiye göre az bi rahatlık oluyor ama hala çok yorucu mesela bak yine bu saatte ayaktayım. Evet ikinci de insan tecrübeli oluyor kesinlikle ilk çocuk daha zor geliyor. Ama benim ikinci de kök söktürüyorHosbuldum
Benim 1 oğlum var temmuzda tam 3 yaşında olacak Allah hayırlı ömür versin evlatlarimiza
8 aylık olmuş rahatlarsin artık yavaş yavaş gerçi senin ikinci daha tecrubelisin.
Afiyet olsun tatlımLimonlu suyu içtim ama eşim erken çıkacağı için kahvaltıyi yaptım artık 2 saat sonra sporumu yaparım Ohh mis
Bence ders çalışma sıkıntısı sebebiyle olabilirbende ders calismaya calisiyorum
ama gozumde buyutup sonraya birakmanin pismanligini yasiyorum
hep boyle oluyor...
level 1 imi ve squatimi dun yapamadim o kadar yorgundumki , ders bile calisamadim aksam uzandim kaldim:)
2 gundur yediklerim icimde ya niye boyle olduysaa
sagol canim tesekkur ederimBence ders çalışma sıkıntısı sebebiyle olabilirinsan ders çalışırken Ne yapacağını şaşırıyor.
Dikkat et arkadaşım bak kilolar kolaylikla verilmiyor
İlk sayfaya ben yazdığımda sen öyle demistinya gerçekten aklıma kazindihakliydin ve cok faydali oldu sözlerin Sağol arkadaşım inşallah sınavlarını kolaylıkla gecersin
Ne okuyorsunuz?
İnşallah Allah zihin açıklığı versin canımsagol canim tesekkur ederim
kpssye gircen 22sinde insallah iletisim fak mezunuyum bakalim napcam
merhaba kızlar ben de yeni üye oldum siteye. 1.64 boyum 83 kiloyum buranın benim içinde bir otokontrol olacağına inanıyorum inşallah. hergün rapor vermeye çalışacağım. haftalık kilo bildirimi yapacağım inşallah. hedefim 60 bakalım :)
Iyi hadi hayırlısı kociş inşallah ikna olur canım..Arkadaslar evde spor yapamiyorum... Oglusun uyku saatide degisti. 22:30 23 gibi uyuyor. Tatilde yanimda yatmaya alisti. Sabah uyurken kalkamiyorum yanindan. En iyisi spor salonuna gitmeekkk
Kocisimi ins ikna edecegim
Ptesi carsamba cuma günleri 18:30-20:00 arasi plates zumba step varmis. Ramazana kadar 1 ay gidecegim insss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?