Kendim Diyetim. ( resimli)

Çok sağol teşekkür ederim, aramıza hoşgeldin bu arada büyük oğlum 5 buçuk yaşında küçük 8aylık
Hosbuldum
Benim 1 oğlum var temmuzda tam 3 yaşında olacak Allah hayırlı ömür versin evlatlarimiza
8 aylık olmuş rahatlarsin artık yavaş yavaş gerçi senin ikinci daha tecrubelisin.

Hosbuldum
Benim 1 oğlum var temmuzda tam 3 yaşında olacak Allah hayırlı ömür versin evlatlarimiza
8 aylık olmuş rahatlarsin artık yavaş yavaş gerçi senin ikinci daha tecrubelisin.
Amin canım, valla eskiye göre az bi rahatlık oluyor ama hala çok yorucu mesela bak yine bu saatte ayaktayım. Evet ikinci de insan tecrübeli oluyor kesinlikle ilk çocuk daha zor geliyor. Ama benim ikinci de kök söktürüyor

bende ders calismaya calisiyorum
ama gozumde buyutup sonraya birakmanin pismanligini yasiyorum
hep boyle oluyor...
level 1 imi ve squatimi dun yapamadim o kadar yorgundumki , ders bile calisamadim aksam uzandim kaldim:)
2 gundur yediklerim icimde ya niye boyle olduysaa

Bence ders çalışma sıkıntısı sebebiyle olabilir insan ders çalışırken Ne yapacağını şaşırıyor.
Dikkat et arkadaşım bak kilolar kolaylikla verilmiyor
İlk sayfaya ben yazdığımda sen öyle demistinya gerçekten aklıma kazindihakliydin ve cok faydali oldu sözlerin Sağol arkadaşım inşallah sınavlarını kolaylıkla gecersin
Ne okuyorsunuz?

sagol canim tesekkur ederim
kpssye gircen 22sinde insallah iletisim fak mezunuyum bakalim napcam

merhaba kızlar ben de yeni üye oldum siteye. 1.64 boyum 83 kiloyum buranın benim içinde bir otokontrol olacağına inanıyorum inşallah. hergün rapor vermeye çalışacağım. haftalık kilo bildirimi yapacağım inşallah. hedefim 60 bakalım :)

Arkadaslar evde spor yapamiyorum... Oglusun uyku saatide degisti. 22:30 23 gibi uyuyor. Tatilde yanimda yatmaya alisti. Sabah uyurken kalkamiyorum yanindan. En iyisi spor salonuna gitmeekkk
Kocisimi ins ikna edecegim
Ptesi carsamba cuma günleri 18:30-20:00 arasi plates zumba step varmis. Ramazana kadar 1 ay gidecegim insss

Alim kapandi. Saglikli gunler

55 sguat ve level 1 in 17 dk si yapildi
Niye 27 degilde 17 derseniz
Esime kac dk olmus bakar misin dedim. Tv nin youtube yla izliyordum. Bakayim derken kapatti. Sonra yeniden acip ileri alma tusuna bastim. 25 e kadar gitti. Sonra geri yaptim 7 ye geldi falan derken biraktim. 17 ye kadar zorlamadi beni. Yarina tamamini yapacagim insallah. 10 dk pedal cevirdim. Oglusuma muhallebi yapip yedirip uyutacagim. Bugunluk bu kadar
Iyi geceler

Iyi hadi hayırlısı kociş inşallah ikna olur canım..

Imkan olduktan sonra senin açından daha iyi olur..

Violet Life ve Ftmk43 zorlandılar spor programını yaparken ama sen fazla etkilenmedin sende alt yapı var sporcu annem benim

Bebeğine de sanada iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…