- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.201
Hoşgeldin canım... İnşallah vereceğiz:)Sen çağırırsın da ben gelmem mi uçarak geldiimmerhabalar inşallah hepimiz kurtuluruz kilolardan
Havalara bağlı olarak insanın yerinden kalkası gelmiyor.. Dün gece erkenden uyudum sebebini bilmediğim bir yorgunluk vardı..Bugun spor yapmadim arkadaslar
Sabah klasik kahvaltim2 dilim kepek ekmek peynir sogus
Ara ogun turkk kahvesi+parmak bitter
Ogle corba+yumurtali ispanak+2dilim kepek ekmegi
Ara ogun 1elma
Aksam 1 kase corba+1tabak tavuklu bulgur pulavi+salata
Hic halim kalmamisti ayaga kalkacak durumda degildim
Uyuyup kalmisim hastami olacam bilmiyorum iki gundur yemejten sonra bisey yapmaya halim kalmiyor.netten baktim hipoglisemi olabilirmis cok korktum seker hastaligi diyo...ama bence ben cok yoruluyorum agurlik bastirinca yemekten sonra takatim kalmiyo
Aynen melek benimde ufaklık huzursuz evde sıkılıyor dışarı çıkmak istiyor..
Bende regl döneminde sütum Çok azalıyor...
Bol salata yemelisin ve su icmelisin.. Geçici bir durum... Bebeğimiz emdiği sürece sutumuz daima olur arada azalmalar oluyor...
Oooo maşallahBugun alisveris yapacagiz ve marketteki tum yesillikleri alacagim
Geceki kacamagim cok sukur kilo olmamis. Zaten hafifti bide ardindan hemen spor yapip yaktim herlade. Hatta dune gore 200 gr gitmis
15.01.2016 kilom 69.6
Bundan tan 1 ay once 75.0 le baslamistim.
Super ya. Supersiniz
Bebegine neler veriyorsun canim kahvalti olarak neler yediriyorsun,ne sekilde hazirliyorsun biraz fikir edineyim bizimde iki ayimiz kaldi malum. gerci bu ikinci cocugum ama yinede insan belki farkli biseyler ogrenirim diyor ,fikir alisverislerini cok seviyorumEki Görüntüle 1745274
Bu sabah ki harika kahvaltım.. Sabahları aacıkmış uyanıyorum bir hevesle kahvaltımı hazırlıyorum sonra önüne alınca zorla yiyorum bebegimle birlikte yiyoruz..
Tebrik ederim 6lari gormusun harikasin melegimBugun alisveris yapacagiz ve marketteki tum yesillikleri alacagim
Geceki kacamagim cok sukur kilo olmamis. Zaten hafifti bide ardindan hemen spor yapip yaktim herlade. Hatta dune gore 200 gr gitmis
15.01.2016 kilom 69.6
Bundan tan 1 ay once 75.0 le baslamistim.
Super ya. Supersiniz
Tebrik ederim 6lari gormusun harikasin melegim
Tebrikler canım:) Çok iyi...Merhaba kizlar 64 kilo olmusum cok sevindim:))
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim Tuğbacım:)Afiyet olsun canim
Hosgeldin ...evet burda guzel bi arkadaslik var hemde birbirimizi motive ediyoruz cogumuzda yaza fit girmek isteyen bebişli anneleriz.anlat bakalim sen kac kilosun yadin kac hedefin kac?...
Hos geldn selina
Hoşgeldin canım... İnşallah vereceğiz:)
Bende ayni dertten muzdaribim. İnşallah kolay atlatırlar..Hoşbuldumm yazamadım bi türlü fırsat olmadı benim cimcime hiç durmuyo bu ara diş çıkarıyoruz
Bugün tartıldım 68,5 olmuşum aşağı yukarı 1 aydır dikkat etmeye çalışıyorum 71,4ten düşmeye başladım inşallah. Hedefim 55 kgboyum 1.64
Sağolsun meleğim de motive ediyo 
Eki Görüntüle 1745835 evet hanımlar buda akşam yemeğim...
5 kaşık ıspanak yemeği
1 kase tarhana çorbası
Eskiden olsa bir kase daha çorba yerdim... O tabak dolu dolu ıspanak olurdu ama şimdi doyuyorum.. Çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?