Kendim Diyetim. ( resimli)

Havalara bağlı olarak insanın yerinden kalkası gelmiyor.. Dün gece erkenden uyudum sebebini bilmediğim bir yorgunluk vardı..

Aksam yemeğinde bulgur pilavı bana fazla geldi çünkü kalori çok yüksek kilo vermeyi yavaşlatıyor...

Bugun alisveris yapacagiz ve marketteki tum yesillikleri alacagim
Geceki kacamagim cok sukur kilo olmamis. Zaten hafifti bide ardindan hemen spor yapip yaktim herlade. Hatta dune gore 200 gr gitmis

15.01.2016 kilom 69.6
Bundan tan 1 ay once 75.0 le baslamistim.
Super ya. Supersiniz

Oooo maşallah

Sensin o süper:))

Eki Görüntüle 1745274
Bu sabah ki harika kahvaltım.. Sabahları aacıkmış uyanıyorum bir hevesle kahvaltımı hazırlıyorum sonra önüne alınca zorla yiyorum bebegimle birlikte yiyoruz..
Bebegine neler veriyorsun canim kahvalti olarak neler yediriyorsun,ne sekilde hazirliyorsun biraz fikir edineyim bizimde iki ayimiz kaldi malum. gerci bu ikinci cocugum ama yinede insan belki farkli biseyler ogrenirim diyor ,fikir alisverislerini cok seviyorum

Tebrik ederim 6lari gormusun harikasin melegim

Hosgeldin ...evet burda guzel bi arkadaslik var hemde birbirimizi motive ediyoruz cogumuzda yaza fit girmek isteyen bebişli anneleriz.anlat bakalim sen kac kilosun yadin kac hedefin kac?...

Hos geldn selina

Hoşgeldin canım... İnşallah vereceğiz:)

Hoşbuldumm yazamadım bi türlü fırsat olmadı benim cimcime hiç durmuyo bu ara diş çıkarıyoruz

Bugün tartıldım 68,5 olmuşum aşağı yukarı 1 aydır dikkat etmeye çalışıyorum 71,4ten düşmeye başladım inşallah. Hedefim 55 kg boyum 1.64
Sağolsun meleğim de motive ediyo 

Bende ayni dertten muzdaribim. İnşallah kolay atlatırlar..

Evet biz burda Meleği motive ediyoruz oda seni ediyor demek :)

Ne çabalar verdik onun kilo vermesi ve azimli olması için.. illa tutturmuş komşudan gelen pasta ve kurabiye dolu tabağı yiyecem diye..

evet hanımlar buda akşam yemeğim...

5 kaşık ıspanak yemeği
1 kase tarhana çorbası

Eskiden olsa bir kase daha çorba yerdim... O tabak dolu dolu ıspanak olurdu ama şimdi doyuyorum.. Çok şükür

Afiyet olsuuun ben de şaşıyorum artık o kadar az yiyorum ki midem küçülüyo inşallah sabah 11de 1 yumurta 2 dilim küçük kepek ekmeği domates salatalık peynir 5 zeytin bi fincan şekersiz çay
3 te bi fincan nescafe şekersiz annemim getirdiği tuzlu kurabiyelerden sadece 2 tane (normalde kutusunu bile yerdim )
Akşam18:30 da 1 dilim kepek ekmeği 1 kase ezogelin çorbası yatarken bi fincan da ıhlamur içerim en fazla o kadar

Bu arada meleğim hem beni hem de bi arkadaşımızı daha zayıflatmaya çalışıyo tartılıp gönderiyoruz fotoları gerçi arada bize pasta börek resimleri de atıp niyetimizi de bozdurmuyo diil hani bizi deniyo herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…