Kendim Diyetim. ( resimli)

2 gundur kabız problemim var...cuma gunu baktığımda 1 kilom daha gitmisti ama bugun 1400 fazlam var basladığım yerdeydim

tuanairem bu kilo veremeyişinin ardında mutlaka bir sebebi olmalı...

1. Diyete dikkat etmiyorsundur..
2. Regl dönemin yakındır...
3. Insulin direncin vardır..
4. Kabızlık vardır..
5. Metobozlima yavaş çalışır..

İstersen bir dr gorunmelisin..

regl donemim yakın gecen ay dusuk yaptığım için ne zaman olacağımı bilmiyorum bu aralar olmam gerek
kabızlık var

ne kadar anormal oldum ben yaaaaa
Stres yapma geçici bir durum düzelir..

Düşük yapmışsın vücudun dengesi sarsılmış hormonların bile alt üst olmuştur..

Sen biraz kendini rahatlat gider o kilolar bu sadece duraklama donemi..

Vücudun bir toparlansın pıtır pıtır gidecek yağlar merak etme

canımsın yaa..inanki sporuma ve yediklerime çok dikkat ediyorum.tamam bulguru kaçırdım onu kabul ediyorum.canımı sıkanda bu...

Kizlar baslicam baslicam dedim bir türlü baslayamadim spora. Gunde 100 e yakin mekik cekiyorum. Yarim saat 45 dk kondisyin bisikletindeyim ama platese baslmak istiyorum. Topum falan var evde. Onereceginiz video var mi. Ay__Prensesi gül sen 45 dk videodan mi yapiyorsun yoksa bildigin hareketler mi var

Melekcim mutlaka pilates yapmanı öneriyorum çünkü sıkılaşınca olduğundan daha ince görünüyorsun.. Ben 15 gündür yapıyorum baya baya faydasını gördüm. İlk zamanlar dayak yemisim gibi her yerim ağrıdı

Ben video indirdim Ebru Şallı'nın videosu..
Yeni başlayanlar için var 1 saat yapıyorsun ama ben bacak basen çalıştırıyor onu yapıyorum
2 haftada 2 beden incelme var 45 dk onu yapıyorum. İçinde bütün egzersizler var sguat bisiklet..

Merhaba ben yeni üyeyim konu açmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…