- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
- 333
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.281
Oooooff süper .. Cansın senKizlar bugunku menumu yazim ve ben yatim
Sabah iki bardak ilik su icildi
Sabah=3dilim k.ekmegi+sogus+1yumurta+2cay kasigi tereyag+sekersiz cay
Araogun =turk kahvesi+bi parmak bitter
Ogle atlandi cunku gec uyandim
Aksam=yogurtlu sarimsakli patates+kasarli domates corbasi+salata
Spora gelince kendimi zorlamamla 1 saat yuruyus yapildi...
Bugun sporluk okadar is yaptimki mekik squat az kalir:)
Ayyy tmm ins gulcum bi daha kacamak yapmiycamYediklerin baya hamur işi ağır şeyler..
Eğer idal kilomuza ulaşırsak tekrar kilo almamak için 2 sene boyunca formda kalmaliyiz ki vücut alışıyor kendini koruyor..
Bu yuzden dikkat edelim
Hosgeldiinn canimm... Masallah baya azimlisin boylr devam et cok da guzel kilo vermissin diyete ilk baslayinca birden gidiyot kilolar insan daha da hirslaniyo daha sonra azaliyor ama olsuunn az az da olda gidecek bu kilolar basaricaz ins hepberaberMerhabalar arkadaşlar bende 14 aylik bebeği olan 163 boyda 72.5 73(5 ocak)arasi kiloda olan kararli bir anne:)
5 ocakda soz verdim kendime.o gunden beri kahvaltilarimi ve aksam yemeklerimi istediğim gibi yedim.ekmeği kestim anladimki hammal gibi boşu boşuna eve ekmek tasiyormusuz:) sadece kahvaltilarda iki dilim tam buğday ekmeği yiyorum:)
Abur cuburu kestim hic dayanamazsam çok çok az tatli birsey yiyorum bir lokmacik , bol su, leslie 3 miles, ebru salliyla plates hergun olmasa da haftada en az 4 5 gün yapıyorum:)
En yakin sizleri gördüm kendime ve buraya yazdim.
Veeee bugün tam 70.00 kg:))))))))))
6 rakamini görmeme 100 gram kaldi çok mutluyum:) once 60 kilo olucam inşallah, evlendigimdeki kilom :)
2.5 kiloda yüzüm bile eski bana benzemeye başladı, öyle çirkin öyle hantal geliyorduki, bundan sonra hep öyle kalacagimi sanmistim, inşallah hep beraber 60 lara inecegiz
Haftasonlari baya yogun geciyor arkadsim ondan pek giremiyorum ama kacamaklarda olsa diyete devam ediyorumMariacim nerde gozukmuyor yine..@cremyo da yokAy__Prensesi sen ne yapiyosun spor yapsam mi yapmadam mi kararsizim...yapiyorum sisiyorum kilo ayni ...okadarda dikkat ediyorum
gunaydın canım ...afiyet olsunEki Görüntüle 1747911 GÜNAYDIN günlüğüm..
GÜNAYDIN günlük arkadaşlarım
Ben çoooktan uyandım sabah pilates öncesi sade kahvemi içtim..
Birazdan kahvaltı yaparım. Unutmayınız sabah yapılan spor etkili olan verimli olan spordur...
Teşekkür ederim canım... Sanada kolay gelsin:)gunaydın canım ...afiyet olsun
meleğim benim harikasınGunaydin kizlarr
Ne guzel bi guntartildim ben ama yarin yazayim. Sali gunleri yazinca daha heyecanli oluyor
Biliyor musunuz. 1 bucuk ay once kot pant almistim. Diz ustu dardi biraz ama rengini begenmistim.zaten tunikle giyecegim diye almistim
Belden resmen dusuyor. Bacaktanda bol geliyor
organik tarım kapsamında okullara sempozyuma geçecem öğrencilere kalemlik ve kalem dağıtacaz öğleden sonra görusuruz
İste benim melegim bu yaa...bende biberiye ile karisik yesilcay var olurmu acaba
Teşekkür ederim canım.. Sorun değil bugün yada yarın alırsın..
Yarın yazalım hepimizin yazdığı gün olsun hem birbirimizi değerlendirmiş oluruz...Gunaydin kizlarr
Ne guzel bi guntartildim ben ama yarin yazayim. Sali gunleri yazinca daha heyecanli oluyor
Biliyor musunuz. 1 bucuk ay once kot pant almistim. Diz ustu dardi biraz ama rengini begenmistim.zaten tunikle giyecegim diye almistim
Belden resmen dusuyor. Bacaktanda bol geliyor
Günaydın herkese kahvaltında çok güzel görünüyor.. Afiyet olsun canım. Bende tartıldım bugün ama yarın yazarım madem kuralımızı bozmayalım güzel verimli bi hafta oldu benim icin mutluyum giden kilolarımı gördükçeEki Görüntüle 1748086
Evet günün geri kalan kısmını daha aktif ve daha dinamik geçirmek için sıkı bir kahvaltı yapmak şart..!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?