Kendim Diyetim. ( resimli)

Kizlar bugunku menumu yazim ve ben yatim
Sabah iki bardak ilik su icildi
Sabah=3dilim k.ekmegi+sogus+1yumurta+2cay kasigi tereyag+sekersiz cay
Araogun =turk kahvesi+bi parmak bitter
Ogle atlandi cunku gec uyandim
Aksam=yogurtlu sarimsakli patates+kasarli domates corbasi+salata

Spora gelince kendimi zorlamamla 1 saat yuruyus yapildi...
Bugun sporluk okadar is yaptimki mekik squat az kalir:)

Oooooff süper .. Cansın sen ellerine sağlık...

Hosgeldiinn canimm... Masallah baya azimlisin boylr devam et cok da guzel kilo vermissin diyete ilk baslayinca birden gidiyot kilolar insan daha da hirslaniyo daha sonra azaliyor ama olsuunn az az da olda gidecek bu kilolar basaricaz ins hepberaber

Mariacim nerde gozukmuyor yine..@cremyo da yok Ay__Prensesi sen ne yapiyosun spor yapsam mi yapmadam mi kararsizim...yapiyorum sisiyorum kilo ayni ...okadarda dikkat ediyorum
Haftasonlari baya yogun geciyor arkadsim ondan pek giremiyorum ama kacamaklarda olsa diyete devam ediyorum sabirsizsizlikla tarti gununu bekliyirumm ins + kilolar olmaaaaazzzzz

GÜNAYDIN günlüğüm..

GÜNAYDIN günlük arkadaşlarım

Ben çoooktan uyandım sabah pilates öncesi sade kahvemi içtim..

Birazdan kahvaltı yaparım. Unutmayınız sabah yapılan spor etkili olan verimli olan spordur...

Gunaydinlar....Sanirim ben kiloda oynama oldu diye simardim
Dun fistikli helva almistik yedim azcik ama kahvalti ve aksam yemeginden cok kesmemek benim dusuncem ben yaramaz bir cocukum galiba

Gunaydin kizlarr
Ne guzel bi gun tartildim ben ama yarin yazayim. Sali gunleri yazinca daha heyecanli oluyor

Biliyor musunuz. 1 bucuk ay once kot pant almistim. Diz ustu dardi biraz ama rengini begenmistim.zaten tunikle giyecegim diye almistim
Belden resmen dusuyor. Bacaktanda bol geliyor

meleğim benim harikasın

Yarın yazalım hepimizin yazdığı gün olsun hem birbirimizi değerlendirmiş oluruz...

Sonunda sende o tarif edemediğim mutluluğu yaşadın olmayan kıyafetlerin içine girmek hatta aynada ne kadar zayıf olduğunu görmek ve etrafındaki kişilerin aaaaaa sen zayıflamışsın dediklerini duymak , oooo hoş görünüyor yakışmış dercesine gözlerindeki hayranlığı fark etmek gibisi yok...

Burdaki bütün arkadaşlar herkes bu güzel duyguları yeniden yaşasın.. :)

Eki Görüntüle 1748086
Evet günün geri kalan kısmını daha aktif ve daha dinamik geçirmek için sıkı bir kahvaltı yapmak şart..!!
Günaydın herkese kahvaltında çok güzel görünüyor.. Afiyet olsun canım. Bende tartıldım bugün ama yarın yazarım madem kuralımızı bozmayalım güzel verimli bi hafta oldu benim icin mutluyum giden kilolarımı gördükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…