- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.301
Günaydın sanada canım.. Teşekkür ederim..Günaydın herkese kahvaltında çok güzel görünüyor.. Afiyet olsun canım. Bende tartıldım bugün ama yarın yazarım madem kuralımızı bozmayalım güzel verimli bi hafta oldu benim icin mutluyum giden kilolarımı gördükçe
Tabağın çok güzel, hem göz hemde mide doyurucu. TakipteyimEki Görüntüle 1748086
Evet günün geri kalan kısmını daha aktif ve daha dinamik geçirmek için sıkı bir kahvaltı yapmak şart..!!
Hoşgeldin...Tabağın çok güzel, hem göz hemde mide doyurucu. Takipteyim
Aynı ben, yediklerim yüzünden 98 kiloya gelmiştim haberim yokHoşgeldin...
Evet diyete girince tabağıma ve yediklerime ozenmeye başladım .. Önceden ne bulsam yiyordum !!!
Hiimm.. Şimdi kaç kilosun peki ?Aynı ben, yediklerim yüzünden 98 kiloya gelmiştim haberim yok
maşallah çok guzel gözüküyorEki Görüntüle 1748209
Bugün kendime ödem atıcı su hazırladım... İçinde limon salatalık ve nane yaprakları var...
Gün boyu içeceğim..
81 e kadar indim şükür. Hedefim önce 63, sonra duruma gore 58.Hiimm.. Şimdi kaç kilosun peki ?
çok guzel vermisiniz tebrik ederim81 e kadar indim şükür. Hedefim önce 63, sonra duruma gore 58.
Şimdi yediklerine dikkat ediyorsun diyemicem çünkü akşam yemeklerin bana biraz fazla geliyor senin yazdıklarını okuyorum özellikle günlük 1 parmak kadar bitter çikolata yiyorsun ve akşamları 2 kase çorba ve 1 tabak bulgur pilavı yazıyorsun.. Yani bana fazla geldi..çok canım sıkkın bende bi siskinlik var anlatamam..okadar da spor yapıyorum yediklerimi de yazıyorum.tartıda fazla çıkıyorum...kafayı yiyecem yaaaaa
Ooo tebrikler.. 7 li rakamlara az kalmış..81 e kadar indim şükür. Hedefim önce 63, sonra duruma gore 58.
Teşekkür ederim, biraz geç başlamış oldum ama olsun.çok guzel vermisiniz tebrik ederim
Bulgur pilavı bir öğün yenilecekse; 6 yk bulgur pilavı+1 kase cacık+salata böyle bitirilmeli öğün.Şimdi yediklerine dikkat ediyorsun diyemicem çünkü akşam yemeklerin bana biraz fazla geliyor senin yazdıklarını okuyorum özellikle günlük 1 parmak kadar bitter çikolata yiyorsun ve akşamları 2 kase çorba ve 1 tabak bulgur pilavı yazıyorsun.. Yani bana fazla geldi..
Haftaya 70 leri gorebilecegimi ümit ediyorum. İnşallah, sonuna kadar gideceğim.Ooo tebrikler.. 7 li rakamlara az kalmış..
Azmin devamını diliyorum:)
Ben hem pirinç olsun hem bulgur olsun 2 kaşığı geçmem.. Çünkü kilo vermeyi yavaşlatıyor.. Yanında istediğim kadar salata yoğurt yiyorum...Teşekkür ederim, biraz geç başlamış oldum ama olsun.
Bulgur pilavı bir öğün yenilecekse; 6 yk bulgur pilavı+1 kase cacık+salata böyle bitirilmeli öğün.
Haftaya 70 leri gorebilecegimi ümit ediyorum. İnşallah, sonuna kadar gideceğim.
Ben diyetisyene gidiyorum. Ornek menümu yazayım;Ben hem pirinç olsun hem bulgur olsun 2 kaşığı geçmem.. Çünkü kilo vermeyi yavaşlatıyor.. Yanında istediğim kadar salata yoğurt yiyorum...
Sebze yemekleri 5 ve 6 kaşık oluyor.. Yine yaninda salata çorba yiyorum..
Diyete gireli 2 oldu halen ağzıma çikolata surmedim...
Evet kilo verdikçe ogunlerin azalacak ben bunla doymam dediğin 2 lokma pilavla bile doyuyor olacaksın..Ben diyetisyene gidiyorum. Ornek menümu yazayım;
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 2 dlm kızarmış tb ekmeği, 2 dlm peynir ve yeşil çay.
Ara; sade türk kahvesi, 1 mandalina, ceviz.
Öğlen; 6 yk bulgur pilavı, cacık, salata.
Ara; 3 yk yoğurt, mandalina.
Akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, 6 yk ıspanak yemeği, 1 tb ekmeği ve salata.
Ara; 1 bardak süt.
Yaklaşık 1800 kalorili bir liste. Tabi bu liste benim gibi çok kilosu vermesi gerekenler için. Kilo vermem yavaslarsa kalori dusulecek, şuan için şükür daha durmadı. Bende 10 ekimde başladım.
O masum gibi görünen iki lokma pilav zaten 1 dlm ekmek yapıyorEvet kilo verdikçe ogunlerin azalacak ben bunla doymam dediğin 2 lokma pilavla bile doyuyor olacaksın..
Maşallah sana çok iyisin çok azimlisin bu şekilde ilerlersen önünde veremeyeceğin kilo olmaz..
diyetisyene giderken 4 kase çorba(abartı değil inan) içiyodum sporda yapmıyodum haftada 1-1,5 kilo veriyodum..sutum ozaman çoktu acaba ondanmıdırŞimdi yediklerine dikkat ediyorsun diyemicem çünkü akşam yemeklerin bana biraz fazla geliyor senin yazdıklarını okuyorum özellikle günlük 1 parmak kadar bitter çikolata yiyorsun ve akşamları 2 kase çorba ve 1 tabak bulgur pilavı yazıyorsun.. Yani bana fazla geldi..
Sporunuda yapıyorsun evet yediklerini yakiyorsun..
Bu durumda kilo almaman lazim formda kalman gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?