- 27 Ocak 2015
- 335
- 489
- 103
- 39
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.441
Canım benim inan bende çok mutlu oldum eksileri görünce:))Merhaba kizlar... Hepiniz cok guzel.kilolar vermissiniz tebrik.ediyorum.hepinizi...
Bn gectigumiz hafta icinde cok kacamak yaptim duzensiz yediim suyu azalttim kabizlik yasiyorum bebegim felaket durumda iki.gun once acilde sabahladikbunlara ragmen azda olsa vermeme gercekten cooook svindim ama
Gecen hafta salı 59.9 dum
Bu hafta sali 59.2 yim (-700)
Alirim.diye dusunuyordum.ama vermisim.bile cok mutlu oldum gercekten
Bravo canım durmak yok. Geçmiş olsun bebeğin içinde Allah şifa versin.Merhaba kizlar... Hepiniz cok guzel.kilolar vermissiniz tebrik.ediyorum.hepinizi...
Bn gectigumiz hafta icinde cok kacamak yaptim duzensiz yediim suyu azalttim kabizlik yasiyorum bebegim felaket durumda iki.gun once acilde sabahladikbunlara ragmen azda olsa vermeme gercekten cooook svindim ama
Gecen hafta salı 59.9 dum
Bu hafta sali 59.2 yim (-700)
Alirim.diye dusunuyordum.ama vermisim.bile cok mutlu oldum gercekten
o bardaktaki yeşil olan ne :)Eki Görüntüle 1749797 Eki Görüntüle 1749798
Kahvaltımızı yaptık bebegimle birlikte..
Birazdan spora başlayacam..
Merhaba yesim24eyll...hoşgeldin aramıza merak etme canım bizim motivasyonumuz tam sana yardım ederiz bende emziriyorum 4.5aylık bebeğim var yalnız degilsin.?çoğumuz senin gibiyiz. Ögünlerini biraz küçültüp şekerli hamurlu şeyleri yemeyerek işe başlayabilirsin ve ekmeği azalt tamamen kısamazsın emziriyorsun çünkü benim de yaptığım gibi esnek olmalıyızBenide aranıza alirmisiniz .. beni baya gaza getirdiniz. .. 73 kiloyum suan hedefim 57 emziriyorum bebegim küçük tatlı ve unlulardan uzak durmayı planlıyorum ve plates yapmayı düşünüyorum hergün önerilere acigim kızlar
Detoks suyum..o bardaktaki yeşil olan ne :)
hımmm nasıl yapılıyor tatlım o tarifini verir misin birde işe yarıyor mu başka kürlerde var mı yaptığınDetoks suyum..
15 yaptım içtim 1 hafta ara verdim şimdi tekrar 15 yapıp içecem sonra 6 ara veriyorsun
hımmm nasıl yapılıyor tatlım o tarifini verir misin birde işe yarıyor mu başka kürlerde var mı yaptığın
Aramiza hosgeldin...Tsk ederim inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte ...
Hoşgeldin canım:)Hosbulduk ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?