- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.461
Tesekkur edrriim canim.evet az kaldi ins yaaaCanım benim inan bende çok mutlu oldum eksileri görünce:))
Seni tebrik ediyorum aynen bu şekilde devam ediyorsun... Hedefe az kaldı
Amiinn.ins cok.tesekkur ederiiimm arkadasimBravo canım durmak yok. Geçmiş olsun bebeğin içinde Allah şifa versin.
Yarım çay bardağı yiyorum kahvaltı sonrası bazende kahvaltıda tüketiyorum ceviz..Kızlar ceviz fındık fıstık yemek de gerekiyormuş sınırlı şekilde tabiki. Siz nası yiyosunuz ne kadar yiyorsunuz ??
Bende ara öğün olarak yiyorum genelde 3ceviz veya biraz fındık yada bademKızlar ceviz fındık fıstık yemek de gerekiyormuş sınırlı şekilde tabiki. Siz nası yiyosunuz ne kadar yiyorsunuz ??
Yarım çay bardağı yiyorum kahvaltı sonrası bazende kahvaltıda tüketiyorum ceviz..
Badem ve fıstıkta yiyorum
Teşekkürler cevaplarınız için kızlarBende ara öğün olarak yiyorum genelde 3ceviz veya biraz fındık yada badem
Iyiyiz canım..Kizlar ne yapiyosun..yeni yataga gectim.cok yoruldum bugunde spor yok..bir yanim eksik gibi
Merhaba canim..Merhaba kizlar
Bugun kotu bi haber aldigim icin giremedim buraya.
Gül simdi 45 dk lik bacqk basen videosunu yaptim veya yapmaya calistim. Fitness yapiyodum onceleri plates ilk sayilir. Selülit in 5 hareketini yapamadım. Diger lerini yaptim sayilir. Coook yoruldum. Hemen dus alip yatacagim
En iyisi ben platese yeni baslayanlar diye 55 dk lik video gordum.onu yapayim
Herkese hayirli geceler. Tatli ruyalar
Günaydın sanada canım:)İlk gunaydin diyen ben olayim demiştim ev sahibemiz yeni günü karsilamis bilegunaydinlarrrr
Afiyet olsun tatlım:) günaydın...Günaydın herkeze... bende limonlu sirkeli suyla başlıyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?