- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.481
Merhaba canim..
Ooffff Melek yaaa o video çok zor yarın sabah yerinden kalkamaz olursun baya ağır hareketler var..
Ben halen devam ediyorum yavaş yavaş açıldı vücudum artık hareketleri yaparken zorlanmiyorum..
Sende başka video dene vücut alışsın tekrar başlarsın..
Kolay gelsin . iyi geceler diliyorum..
günaydın beni de aranıza alırmısınız bende kendimce diyet yapıyodum ama motive olamıyordum nisan da düğünüm var ve benim verilecek 10 kilom var
tadı nasıl bunu bende nette görmüştümGünaydınn canlar bende kahvaltımı yaptım şimdi inşallah sporuma başlayacağım. Ben bugün yeni bi küre başladım bağırsaklarıda çalıştırıyorum. 3kaşık yoğurt, yarım limon ve 1şişe maden suyu aç karnına bunu içtim bide gece yatarken içilecekmiş deneyelim bakalım
harika görünüyorrr afiyet olsun :) ne kadar kilo verdiniz şuan kaç kilodasınızEki Görüntüle 1750760 Bir çiçek buketi kahvaltısı...
masallah gulum bu hazırlığı ne şevkle yapıyorsun hayranım sanaEki Görüntüle 1750760 Bir çiçek buketi kahvaltısı...
günaydın beni de aranıza alırmısınız bende kendimce diyet yapıyodum ama motive olamıyordum nisan da düğünüm var ve benim verilecek 10 kilom var
Bende duydum okudum ama denemedim.. Sen faydasını görürsen bizlerde yaparız..Günaydınn canlar bende kahvaltımı yaptım şimdi inşallah sporuma başlayacağım. Ben bugün yeni bi küre başladım bağırsaklarıda çalıştırıyorum. 3kaşık yoğurt, yarım limon ve 1şişe maden suyu aç karnına bunu içtim bide gece yatarken içilecekmiş deneyelim bakalım
Günaydın Hoşgeldin.. Nisan ayına kadar verirsin biraz azim biraz disiplin gerekli.. Ben diyete başlayalı 2 ay oldu 8 kilo verdim..günaydın beni de aranıza alırmısınız bende kendimce diyet yapıyodum ama motive olamıyordum nisan da düğünüm var ve benim verilecek 10 kilom var
Sanada Günaydın, hiç üşenmeden hazırlıyorum çok keyif alıyorum alıştım severek yapıyorum...masallah gulum bu hazırlığı ne şevkle yapıyorsun hayranım sana
Pilatese bayılırım çok seviyorum ben çok keyif alıyorum birde topla birlikte baya eğlenceli oluyor. :)Kizlar simdi platesimi yaptim 35 dk
Oglus uyandi. Biraktim
Platese yeni baslayanlar icin yabanci bir kadinin videosunu yaptim 30 dk. Geceki kadar zor degildi. Sonra 5 dk da topta makas hareketi falan yaptim.oglus uyaninca birakmak zorunda kaldim. Simdi hafif bir kahvalti zamani
Kahvalti icin gec oldu ama kahvalti yapsaydim plates yapamicaktim
Aynen bu şekilde ilerlersen kısa sürede sonuç alırsın.. Kaç kilosun hedefin kaç?Bende bi 60 lara insem çok rahatliycam
Allah bağışlasın bebeğini.. İnşallah verirsin doğum kilolarını..73 kiloyum 5 aylik oğlum var 57-58 olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?