Kendim Diyetim. ( resimli)

Eski taekwon do cu oldugum icin bacaklarim esnek ama o zamnlar inceciktim tabii. Ters hareketlerde bacaklarimi kaldirmadim ama cook yoruldum. Dus bile alamadim dusun. Kendimi yataga zor attim. Ayaklarim titriyordu ama simdi cok iyiyim. Oglus uyusun hemeenn spora

Günaydınn canlar bende kahvaltımı yaptım şimdi inşallah sporuma başlayacağım. Ben bugün yeni bi küre başladım bağırsaklarıda çalıştırıyorum. 3kaşık yoğurt, yarım limon ve 1şişe maden suyu aç karnına bunu içtim bide gece yatarken içilecekmiş deneyelim bakalım

tadı nasıl bunu bende nette görmüştüm

günaydın beni de aranıza alırmısınız bende kendimce diyet yapıyodum ama motive olamıyordum nisan da düğünüm var ve benim verilecek 10 kilom var

Merhaba canim
Gel tabiii. Hosgeldin aramiza
Boy kilo kac. Nisana az kaldi. Diyetine ve sporuna dikkat edersen istedigin kiloda veya o civarlarda olabilirsin

Kizlar simdi platesimi yaptim 35 dk
Oglus uyandi. Biraktim
Platese yeni baslayanlar icin yabanci bir kadinin videosunu yaptim 30 dk. Geceki kadar zor degildi. Sonra 5 dk da topta makas hareketi falan yaptim.oglus uyaninca birakmak zorunda kaldim. Simdi hafif bir kahvalti zamani
Kahvalti icin gec oldu ama kahvalti yapsaydim plates yapamicaktim

Bende duydum okudum ama denemedim.. Sen faydasını görürsen bizlerde yaparız..

günaydın beni de aranıza alırmısınız bende kendimce diyet yapıyodum ama motive olamıyordum nisan da düğünüm var ve benim verilecek 10 kilom var
Günaydın Hoşgeldin.. Nisan ayına kadar verirsin biraz azim biraz disiplin gerekli.. Ben diyete başlayalı 2 ay oldu 8 kilo verdim..
Su an 67 kiloyum hedefim 58 kilo olmak diyeti asla bırakmayı düşünmüyorum..

Bende hayranım valla sana çok azimlisin bende sabah limonlu sirkeli suyumuz içtim 15 dk sonra yumurta yeşillik peynir ve cevizli kahvaltimi yaptım yarım saat sonrada platestesimi yaptım. .. itiraf etmeliyim çok zorlandım önceden kolaylıkla yaptığım hareketler beni baya zorladı özellikle karın hareketleri

Pilatese bayılırım çok seviyorum ben çok keyif alıyorum birde topla birlikte baya eğlenceli oluyor. :)
Bir süre yeni başlayanlar için videosunu yaparsın..

Ben bölgesel çalışıyorum basen kalça bacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…