Kendim Diyetim. ( resimli)

öyle bi bu günlükle özleşmişimki bi yanım boş gibiydi nete giremediğimde....ins verecem bu kiloları.

kızlar size bişey anlatayım.
esim ehliyetimi aldığımda dediki ."hadi bakim ehliyetide aldın kaldı kilolar" bi zoruma gitti ki. adam o kadar dert etmis ki bana hayırlı olsun bile demeden kilolarımdan bahsediyor..bende dedimki "tamam ozaman ben 65 e düsecem arabayı bana verecek misin?" esim aynen sunu dedi "sen ver yeter ki ben arabayı sana verecem".

simdi ne zaman spora gitmek istemesem aklıma araba geliyor..araba gidecek tuğba yuru git spora diyorum...

ins ben o arabayı alacam ...ise arabayla gelecem son ses muzikk

hayalimde bunlar geziniyor ins olur.....

Böyle iddaya girdiniz demek :) Bak bu hoşuma gitti arkadaşım yaparsın sen biliyorum....

Erkeklerin geneli kilo bayan sevmiyorlar.. Senkide baya lafı vermiş yani...

Hayalinde çok güzelmış sevdim

Yani inanin omur boyu oyle yagli şişik kalcam saniyordum hatta daha fazla olacak...ama kucucuk bir karara ve iradeye bakiyormus...o yüzden yapamayacagimiz şey yok aslında.hep kendimi eksik gördüm ama inşallah bi hedefim daha var kpssde 70 i geçip komiserlik başvurusu yapmakbu benim son sansim yoksa yaşdan kaybedicem

Kararlı ve istikrarlısın.. Ne guzel ne istediğini bilen birisin... Şişman olmak asla bir kader değil bunu degiştirmek bizim elimizde..
İnşallah 2. Hedefine ulaşırsın ve mutlu olursun..

Bugünde yorulduk evet olsun bu yorgunluğuma değer

1 saat yürüyüş yapıldı
Leslie 2 mill yapıldı
45 dk pilates yapıldı
500 ip atlandı
4 lt su içildi

Kendimi seviyorum yorgunum ve şimdi dinlenme vakti.. İyi geceler günlüğüm..

Cilginlaaaaaar gibi spor yapıyorsun tatlim ben bile bi 3 mile yaptim biraz daha birşeyler yaptim zor kalktim:) tabi beni ogluş 5 de uyandirdi gene

Spor yaparken dizlerimden bazen ses geliyor normalmi spor yapa yapa kikirdak sivisini azaltmayalim

Selam canlar

Kahvaltım yine aynı şekil yanına iki közlenmiş biyerde ekledim

Dün gece çok fena karnım acıktı gözümün önüne tavuk dürumler sarmalar pastalar geldi ama kafayı vurdum yattm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…