- 27 Ocak 2015
- 335
- 489
- 103
- 39
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.501
Tadı güzeldi aynı ayran gibi, ben beğendimtadı nasıl bunu bende nette görmüştüm
Yani topsuz hareketlerde var yapabilirsin..Bnde pilates yapmak istiyorm ama topum yok topsz olmaz mı
afiyet olsun canım....
Ne güzel inan sevindim :)kızlar belim incelmiş sanki bugün farkettim..pantolonumun duğmesini kapatırken hafif içime çekiyodum bugun normal bi sekılde dugmeledim...çok sevindim...
Böyle iddaya girdiniz demek :) Bak bu hoşuma gitti arkadaşım yaparsın sen biliyorum....öyle bi bu günlükle özleşmişimki bi yanım boş gibiydi nete giremediğimde....ins verecem bu kiloları.
kızlar size bişey anlatayım.
esim ehliyetimi aldığımda dediki ."hadi bakim ehliyetide aldın kaldı kilolar" bi zoruma gitti ki. adam o kadar dert etmis ki bana hayırlı olsun bile demeden kilolarımdan bahsediyor..bende dedimki "tamam ozaman ben 65 e düsecem arabayı bana verecek misin?" esim aynen sunu dedi "sen ver yeter ki ben arabayı sana verecem".
simdi ne zaman spora gitmek istemesem aklıma araba geliyor..araba gidecek tuğba yuru git spora diyorum...
ins ben o arabayı alacam ...ise arabayla gelecem son ses muzikk
hayalimde bunlar geziniyor ins olur.....
Kararlı ve istikrarlısın.. Ne guzel ne istediğini bilen birisin... Şişman olmak asla bir kader değil bunu degiştirmek bizim elimizde..Yani inanin omur boyu oyle yagli şişik kalcam saniyordum hatta daha fazla olacak...ama kucucuk bir karara ve iradeye bakiyormus...o yüzden yapamayacagimiz şey yok aslında.hep kendimi eksik gördüm ama inşallah bi hedefim daha var kpssde 70 i geçip komiserlik başvurusu yapmakbu benim son sansim yoksa yaşdan kaybedicem
Benim de bacaklarda pit pıt diye hareketleme oluyor damarlarım da kalp atio gibi sankiSpor yaparken dizlerimden bazen ses geliyor normalmi spor yapa yapa kikirdak sivisini azaltmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?