Kendim Diyetim. ( resimli)

Azimle ve kararlı serüvenine hayranım arkadaşım :)
Yaza kadar incecik ve fit olacaksın eminim o beyaz badileri giyip Bebişin elinden tutup gezeceksin. Tabi inş bende :)
Seni burda görmek ne kadar güzel Hilal , hoşgeldin :)
Biliyorsun kilo insanı çok yaşlı ve olgun gösteriyor ben oyle olmak istemiyorum hayalimdeki anne profili çok farklı bakimli guzel ve de fit bir anne...

İnşallah yaza kadar sende bende burdaki arkadaşlarda istediğimiz görüntüye ulaşırız..

Sabhki menum
İlk basta iki bardak limonlu su icildi
3dilim cavdar ekmegi+sogus+2cay kasigi tereyag+_tahn pekmez 2cay kasigi

"İlk başta" yazmışsın ya ben onu "iki pasta" diye okudum  kafa gitmiş bende aslında canım tatlı falan da istemiyo bilinçaltı herhalde

Son düzenleme:
Kizlar merhaba
Ogle yemegim yoktu ara ogun olarak turk kahvesi +bi parmak bitter yedim
Aksam 3parca tavuk eti+salata
Yemekten sonra cayin yaninda 1avuc fistik
Simdi form cayi iceyim diyorum

Kizlar merhaba
Afiyet olsun tatlım..

Çay iyi gider havalar cok soğuk.

Kizlar merhaba
Ogunlerin de vazgeçilmez iki şey var canım kahve ve bitter afiyet olsn
Bnde akşam çayın yanında bir dilim kek yedim

Resmi yeni cektim kizlar..Bu gece cok soguk yarin yollar kapanabilir bende ise gitmem
Yarindan itibaren spora baslamam lazim.yeni kendime geliyorum..reglim bitince daha ii olurum...

evet herkese hayırlı günler bol eksili tartılar musmutlu haftalar.kafamdan plan yapıyorum yaoıyorum uygulamaya gelince tık yok ben niye böyleyim ya bir ay verdim kendime en azından başlangıç olarak ama ne yapcağımı ya da yapabilir miyim bilmiyorum çalışıyorum masa başı ve öğlen yemekhane gibi yerde yiyorum hareket kısıtlı bana bir yol gösterin napayım ben kafamda var bir şeyler de yapmak marifet

twins scorpion Ben calismiyorum ama sabah 6 da falan oglumla kalkiyordum yatana kadar yiyordum spor yapmiyordum ..hergun olmasa bile iki güne bir kesinlikle spor.önce kalkip kahvalti yapacaksin ise gitmeden 1 saat önce kalkiyorsan daha erken kalkacaksin ve kahvaltiyi atlamayacaksin..iste imkanin varsa saat 10 u geçmeden yapmalisin.önce kahvaltiyi oturt.iki dilim çavdar ya da tam buğday ekmeği.düşün su an bir dilimi zor yiyorum..abur cubur yok ama illa öğlen acikinca çorba olabilir kalorisiz atistirmaklik olabilir ..ben öyle oturup öğlen yemeği falan yemiyorum ogün olarak.mesela sen yemekhane de çorba ve yoğurt diyete uygun ne varsa onu yiyebilirsiniz.bence hem öğlen hem aksam normal yemek agir gelir.en gec 6 da da aksam yemeği ve sonra bitti ben hic birsey yemiyorum:)aksam hic ekmek yok, istediğin yemeği ye... ben böyle gittim bu benim zayiflana metodum oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…