- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
- 333
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.621
Gunaydin canim ben de calisiyorum..evde aksamdan hazirladigim kahvalti ve ogle yemegimi ise goturuyorum..cokta guzel olyo..aslinda bu duruma alisirsan sana zor gelmez.yemekhanede her yemegi yiyemiyorum oyuzden insanin kendi yaptigi daha iyi..evet herkese hayırlı günler bol eksili tartılar musmutlu haftalar.kafamdan plan yapıyorum yaoıyorum uygulamaya gelince tık yok ben niye böyleyim yabir ay verdim kendime en azından başlangıç olarak ama ne yapcağımı ya da yapabilir miyim bilmiyorum çalışıyorum masa başı ve öğlen yemekhane gibi yerde yiyorum hareket kısıtlı bana bir yol gösterin napayım ben kafamda var bir şeyler de yapmak marifet
aynen canım bencede daha iyi olur mutlaka ama ben alışsam yaparım eminim de yapamıyorum işte taşımak zor geliyor galiba gerçi sabah ekmek peynir falan koyuyorum da sıcak şeyler koyamam ki çorba falan soğur sen nasıl yapıyorsunGunaydin canim ben de calisiyorum..evde aksamdan hazirladigim kahvalti ve ogle yemegimi ise goturuyorum..cokta guzel olyo..aslinda bu duruma alisirsan sana zor gelmez.yemekhanede her yemegi yiyemiyorum oyuzden insanin kendi yaptigi daha iyi..
Sanada Günaydın canım, iyi haftalar diliyorum..evet herkese hayırlı günler bol eksili tartılar musmutlu haftalar.kafamdan plan yapıyorum yaoıyorum uygulamaya gelince tık yok ben niye böyleyim yabir ay verdim kendime en azından başlangıç olarak ama ne yapcağımı ya da yapabilir miyim bilmiyorum çalışıyorum masa başı ve öğlen yemekhane gibi yerde yiyorum hareket kısıtlı bana bir yol gösterin napayım ben kafamda var bir şeyler de yapmak marifet
GÜNAYDIN Tuğbacım .. Senin adına sevindim :)Gunaydin kizlar
yuppi.....bugun evdeyim.yollar kapanmis..karda mubarek halen yagiyor....
Sanada Günaydın canım, iyi haftalar diliyorum..
Mutlaka hareket etmek şart..! Bak senin gibi burda bir tane daha çalışan arkadaşımız vartuanairem ... Aksam eve yorgun gidiyor ve evde çocukları var ama saat gece 11 olduğu zaman koşu bandına çıkıyor ve sporunu yapıyor yanı sıra egzersizde yapıyor. Sende günde 45 dk ayırsan yeterli olacaktır hemde haftada 5 gün..
Beslenmeye gelince ögünleri kısman lazım yediklerinin yarısını yemelisin kalori ve kaşık hesabı yapabilirsin... Bol bol su icmelisin..
Bir yerden başlaman lazım bak yaz geldi geliyor
haklısın canım bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum leslie 3 mil yaptım birkaç akşam ama devam edemiyorum işte inşalalh bu sefer devam ederim.birde ben ikinci çocuk istiyorumSanada Günaydın canım, iyi haftalar diliyorum..
Mutlaka hareket etmek şart..! Bak senin gibi burda bir tane daha çalışan arkadaşımız vartuanairem ... Aksam eve yorgun gidiyor ve evde çocukları var ama saat gece 11 olduğu zaman koşu bandına çıkıyor ve sporunu yapıyor yanı sıra egzersizde yapıyor. Sende günde 45 dk ayırsan yeterli olacaktır hemde haftada 5 gün..
Beslenmeye gelince ögünleri kısman lazım yediklerinin yarısını yemelisin kalori ve kaşık hesabı yapabilirsin... Bol bol su icmelisin..
Bir yerden başlaman lazım bak yaz geldi geliyor
Eki Görüntüle 1754065
Günaydın Canlar
Kahvaltimi yaptm şimdi yeşil çay zamanı
Günde düzenli olarak yeşil çay içiyor musunuz?
Öğlen yemek yemiyorum sabah iyi bir kahvaltı yapıyorum tekrar üzerine 2 çeşit meyve yiyorum baskada meyve yemiyorum akşam üzeri tarçın süt içiyorum ve aralarda bol bol su içiyorum açlığımı bastırıyorum...Kizlar oglenleri nasıl besleniyosunuz...
Gojiberry reklamını çok görüyorm ünlüler tarafından gerçekten faydası var mı?Günaydııın yeşil çay içmiyorum ama gojiberry çayı yapıp içiyorum kahvaltıdan bi yarım saat önce bi de unutmazsam yatarken
Günaydın sanada canım.. Sana afiyet olsun diyelim..Eki Görüntüle 1754065
Günaydın Canlar
Gojiberry reklamını çok görüyorm ünlüler tarafından gerçekten faydası var mı?
Ben de bos konserve salca kutusu vardi teneke uzeri kapakli olanlardan ici alimunyum alasimli..saglikli en azindan..ben onlari atmadim.yemeklerimi ona koyuyorym..daireye gidince kaloriferin uzerine birakiyorum..ogleye kadar cok sicakta olmasada icilebilir kivama geliyoraynen canım bencede daha iyi olur mutlaka ama ben alışsam yaparım eminim de yapamıyorum işte taşımak zor geliyor galiba gerçi sabah ekmek peynir falan koyuyorum da sıcak şeyler koyamam ki çorba falan soğur sen nasıl yapıyorsun
Afiyet olsunEki Görüntüle 1754065
Günaydın Canlar
Afiyet olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?