Kendim Diyetim. ( resimli)

Gunaydin canim ben de calisiyorum..evde aksamdan hazirladigim kahvalti ve ogle yemegimi ise goturuyorum..cokta guzel olyo..aslinda bu duruma alisirsan sana zor gelmez.yemekhanede her yemegi yiyemiyorum oyuzden insanin kendi yaptigi daha iyi..

Gunaydin canim ben de calisiyorum..evde aksamdan hazirladigim kahvalti ve ogle yemegimi ise goturuyorum..cokta guzel olyo..aslinda bu duruma alisirsan sana zor gelmez.yemekhanede her yemegi yiyemiyorum oyuzden insanin kendi yaptigi daha iyi..
aynen canım bencede daha iyi olur mutlaka ama ben alışsam yaparım eminim de yapamıyorum işte taşımak zor geliyor galiba gerçi sabah ekmek peynir falan koyuyorum da sıcak şeyler koyamam ki çorba falan soğur sen nasıl yapıyorsun

Sanada Günaydın canım, iyi haftalar diliyorum..
Mutlaka hareket etmek şart..! Bak senin gibi burda bir tane daha çalışan arkadaşımız var tuanairem ... Aksam eve yorgun gidiyor ve evde çocukları var ama saat gece 11 olduğu zaman koşu bandına çıkıyor ve sporunu yapıyor yanı sıra egzersizde yapıyor. Sende günde 45 dk ayırsan yeterli olacaktır hemde haftada 5 gün..

Beslenmeye gelince ögünleri kısman lazım yediklerinin yarısını yemelisin kalori ve kaşık hesabı yapabilirsin... Bol bol su icmelisin..

Bir yerden başlaman lazım bak yaz geldi geliyor

haklısın canım bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum leslie 3 mil yaptım birkaç akşam ama devam edemiyorum işte inşalalh bu sefer devam ederim.birde ben ikinci çocuk istiyorum hipotiroidi de var bende hem gebelik hemde kilo verme zor oluyor hamile kalmadan biraz da olsa vereyim diyorum inşallah başarabilirim

Kizlar oglenleri nasıl besleniyosunuz...
Öğlen yemek yemiyorum sabah iyi bir kahvaltı yapıyorum tekrar üzerine 2 çeşit meyve yiyorum baskada meyve yemiyorum akşam üzeri tarçın süt içiyorum ve aralarda bol bol su içiyorum açlığımı bastırıyorum...

Eki Görüntüle 1754065

Günaydın Canlar
Kahvaltimi yaptm şimdi yeşil çay zamanı

Günde düzenli olarak yeşil çay içiyor musunuz?
Günaydın sanada canım.. Sana afiyet olsun diyelim..

Ben emziriyorum diye hergün içmiyorum sutume geçiyor ve anne sütunu azaltıyor bu yüzden haftada 1 kere içiyorum...

Benimki limon etkili yeşil çay...

Gojiberry reklamını çok görüyorm ünlüler tarafından gerçekten faydası var mı?

Tokluk hissi verdiği doğru mesela akşam 6da yemek yiyorum yatarken gojiyi içersem sabah kalktığımda öyle kurt gibi acıkmış olmuyorum normalde bayılırım açlıktan 11i buluyo kahvaltı etmem gün içinde de çok acıktırmıyo bi de tatlıya çok düşkünümdür tatlı isteğini de bastırıyo sanırım. Normal yediğimden daha az yiyorum Ama öyle 1 haftada 7 kg falan da vermedim belki çok düzenli içmediğimdendir ama bana çok abartı geliyo o reklamları da.

Goji + diyet + limonlu tarçınlı su az biraz spor yavaş yavaş gram gram gidiyo buna da şükür

Yesil çayın sütü azalttığını bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu ben naneli rezene içiyorum gün içinde sut olsun diye ve olmazsa olmazim Türk kahvesi süte zararı yokmuş şekersiz içiyorum tabi

Ben de bos konserve salca kutusu vardi teneke uzeri kapakli olanlardan ici alimunyum alasimli..saglikli en azindan..ben onlari atmadim.yemeklerimi ona koyuyorym..daireye gidince kaloriferin uzerine birakiyorum..ogleye kadar cok sicakta olmasada icilebilir kivama geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…