- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
- 333
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.641
gulum benim bu ne boyle gozumuze sokuyonki ona gore hareket edelim degilmi...cok guzel dusunmusun...harikasin..yaz araba 65kilo vay beee..yagmasamda gurluyorum.........
Aynen yaâ....GÜNAYDIN Tuğbacım .. Senin adına sevindim :)
Evde olmanın keyfini çıkar tatlım..
Kesinlikle dogru gulum..bu hafta spor yapamadim ama diyetimide birakmadim...zamanla zaten vucutta alisiyor..bu bana yeterli diyebiliyosun....Sanada Günaydın canım, iyi haftalar diliyorum..
Mutlaka hareket etmek şart..! Bak senin gibi burda bir tane daha çalışan arkadaşımız vartuanairem ... Aksam eve yorgun gidiyor ve evde çocukları var ama saat gece 11 olduğu zaman koşu bandına çıkıyor ve sporunu yapıyor yanı sıra egzersizde yapıyor. Sende günde 45 dk ayırsan yeterli olacaktır hemde haftada 5 gün..
Beslenmeye gelince ögünleri kısman lazım yediklerinin yarısını yemelisin kalori ve kaşık hesabı yapabilirsin... Bol bol su icmelisin..
Bir yerden başlaman lazım bak yaz geldi geliyor
Bnde içine limon sıkıyorum tadını pek beğenmiyorm ama yağ yıkıyor diye içiyorumGünaydın sanada canım.. Sana afiyet olsun diyelim..
Ben emziriyorum diye hergün içmiyorum sutume geçiyor ve anne sütunu azaltıyor bu yüzden haftada 1 kere içiyorum...
Benimki limon etkili yeşil çay...
Bole giderse yarinda evdeyim heraldetuanairem komsum burasida oyle AAksam yatiyoruz birsey yok sabah bi kalktim her yer bembeyaz cok ozluycem buralari yalnizlik olsada huzurun oldugu her yer cok guzel
Marketlerde bulabilir miyiz ?Tokluk hissi verdiği doğru mesela akşam 6da yemek yiyorum yatarken gojiyi içersem sabah kalktığımda öyle kurt gibi acıkmış olmuyorum normalde bayılırım açlıktan 11i buluyo kahvaltı etmem gün içinde de çok acıktırmıyo bi de tatlıya çok düşkünümdür tatlı isteğini de bastırıyo sanırım. Normal yediğimden daha az yiyorum Ama öyle 1 haftada 7 kg falan da vermedim belki çok düzenli içmediğimdendir ama bana çok abartı geliyo o reklamları da.
Goji + diyet + limonlu tarçınlı su az biraz spor yavaş yavaş gram gram gidiyo buna da şükür
önerilerin için sağol canım uygulamaya çalışacağım bakalım yaparım inşallah hem soğuk da gitmek de çok zor oluor uzak biraz yer bu bahaneyle yapmam lazım :)Ben de bos konserve salca kutusu vardi teneke uzeri kapakli olanlardan ici alimunyum alasimli..saglikli en azindan..ben onlari atmadim.yemeklerimi ona koyuyorym..daireye gidince kaloriferin uzerine birakiyorum..ogleye kadar cok sicakta olmasada icilebilir kivama geliyor
Marketlerde bulabilir miyiz ?
Tadı nasıl peki canım
Havalar çok soğuk dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum
Canım sen eşin gelmeden yemeğini yiyor musun ?Eki Görüntüle 1754461 Akşam yemeğimi saat 6 olmadan yedim..
Gördüğünüz bu dev salata tabağını bitirdim çünkü çok acıktım..
Yanında fırında palamut ..
Vangolu sadece donmamis niyemi suyu sodali..manzara cok guzel ama
Yoooo eşimle birlikte yiyoruz.. Eşim mesai bitince 5 gibi evde oluyor.. Ben sadece kendi porsiyonlarımın fotosunu çekiyorum..Canım sen eşin gelmeden yemeğini yiyor musun ?
Ona eşlik etmiyorsun galiba
Bnde ailemle sofraya oturunca biraz kendime hakim olamıyorum. Onlardan önce yesem mı acaba diyorm yoksa onlar ne yiyorsa bnde onu yiyorum
Kar manzarasına bayıldım... Beyaz Rüya...
Anladım canım bnde öyle evde ne pişerse ondan yiyorm az yemeye çalışıyorm ama bazen kaçırıyorumYoooo eşimle birlikte yiyoruz.. Eşim mesai bitince 5 gibi evde oluyor.. Ben sadece kendi porsiyonlarımın fotosunu çekiyorum..
Dediğin gibi kendime ayrı bir yemek yapmıyorum salata hariç.. Eşime ne pisiriyorsam bende ondan az yiyorum.. Sende öylesin.. Ev halkına uyum sağlıyorsun ve eşlik ediyorsun..
Çünkü yemek yemeği seven ve kilo sorunu olmayan bir eşim var o yüzden kendime özgü diyet yemekler yapamıyorum hem vakitim yok hemde gerek duymuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?