Kendim Diyetim. ( resimli)

GÜNAYDIN Tuğbacım .. Senin adına sevindim :)

Evde olmanın keyfini çıkar tatlım..
Aynen yaâ....
Keyfini cikartacam haftanin sporunu bugune sakladim canim.
Cok bosverdim kendimi...bu arada regl oldugum İcin kilo vermem olmaz heralde ayni kilodayim uc gundur..78.4um...reglim bitse 77i gorurum heralde

Kesinlikle dogru gulum..bu hafta spor yapamadim ama diyetimide birakmadim...zamanla zaten vucutta alisiyor..bu bana yeterli diyebiliyosun....

Günaydın sanada canım.. Sana afiyet olsun diyelim..

Ben emziriyorum diye hergün içmiyorum sutume geçiyor ve anne sütunu azaltıyor bu yüzden haftada 1 kere içiyorum...

Benimki limon etkili yeşil çay...
Bnde içine limon sıkıyorum tadını pek beğenmiyorm ama yağ yıkıyor diye içiyorum

Marketlerde bulabilir miyiz ?
Tadı nasıl peki canım

önerilerin için sağol canım uygulamaya çalışacağım bakalım yaparım inşallah hem soğuk da gitmek de çok zor oluor uzak biraz yer bu bahaneyle yapmam lazım :)

Marketlerde bulabilir miyiz ?
Tadı nasıl peki canım

Carrefour da varmış ama her şubesinde var mı bilmiyorum bazı aktarlarda da oluyomuş bana eşim getirmişt bangkoktan

Tadı güzel mevye kurusu lezzetli çay yaptığında sıcakken güzel hafif tatlı bitki çayı ama soğuyunca bişeye benzemiyo

Gojiberry yi emzirenler kullanabiliyo mu tam emin diilim hamilelere tavsiye edilmiyomuş düşük riskinden ötürü. Sütten bebeğe geçip zararı olur mu bilemiyorum ben emzirirken içmemiştim

Eki Görüntüle 1754461 Akşam yemeğimi saat 6 olmadan yedim..
Gördüğünüz bu dev salata tabağını bitirdim çünkü çok acıktım..
Yanında fırında palamut ..
Canım sen eşin gelmeden yemeğini yiyor musun ?
Ona eşlik etmiyorsun galiba

Bnde ailemle sofraya oturunca biraz kendime hakim olamıyorum. Onlardan önce yesem mı acaba diyorm yoksa onlar ne yiyorsa bnde onu yiyorum

Canım sen eşin gelmeden yemeğini yiyor musun ?
Ona eşlik etmiyorsun galiba

Bnde ailemle sofraya oturunca biraz kendime hakim olamıyorum. Onlardan önce yesem mı acaba diyorm yoksa onlar ne yiyorsa bnde onu yiyorum
Yoooo eşimle birlikte yiyoruz.. Eşim mesai bitince 5 gibi evde oluyor.. Ben sadece kendi porsiyonlarımın fotosunu çekiyorum..

Dediğin gibi kendime ayrı bir yemek yapmıyorum salata hariç.. Eşime ne pisiriyorsam bende ondan az yiyorum.. Sende öylesin.. Ev halkına uyum sağlıyorsun ve eşlik ediyorsun..

Çünkü yemek yemeği seven ve kilo sorunu olmayan bir eşim var o yüzden kendime özgü diyet yemekler yapamıyorum hem vakitim yok hemde gerek duymuyorum...

Anladım canım bnde öyle evde ne pişerse ondan yiyorm az yemeye çalışıyorm ama bazen kaçırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…