- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.561
Canım hergün değilde haftada bir gün icsen iyi olur... Çünkü yeşil çay sütü azaltıyor ve sütten bebeğe geçiyor.Yeşil çay gerçekten çok faydalıdır bende günde bir fincan içeceğim artık yarın alayım yag yakmada etkiliymiş ve metabolizma yı hızlandırıyormuş ben emziriyorum diye içmiyordum ama bir fincan içilebiliyor sanırım çünkü kilo vermem durdu okadar da çok emziriyorum ki üstüne bide spor iki üç gündür aynı Beslenmemde aynı biraz değişiklik yapmak gerekiyormuş, bünyeyi şaşırtmak lazım mış, bende öyle yapıyorum bugün mesela ara öğün yapmadım bugün ve birkaç bişey fazladan yedim öğünlerde bir dilim ekmek gibi...
Çoook güzel..
İnşallah gülcumÇoook güzel..
Hadi Maria senden güzel sonuçlar bekliyorum...
Bu şekilde devam edersen harika sonuçlar alacaksın.İnşallah gülcum
Bu salı bende eksileri görmek istiyorum geçen salı 74.5 kg
Bu hafta bakalım sonuç ne olacak
Süper olmuş.. Hergün aynı saatte yapmalisin daha iyi sonuç almak için pilates hep aynı saatte yapılmalı..Bende oğlumu uyuttum plates yaptım
Merhaba bende katılmak isterim size benimde 7 aylık bebeğim var 69.5 kiloyum hedef 58 sütünüz etkilendimi diyet yaparken
Merhaba canım hoşgeldin. Benimde sütüm etkilenmedi hiç çok şükür, ben mama veya ek gıda da vermiyorum 4.5aylık bebeğim zaten bunu diyet gibi algılama benim yaptığım daha çok sağlıklı beslenme diyebiliriz. Ana öğün ler var ve acıktığım da ara öğün yiyorum oda 3ceviz,fındık,meyve,süt,yoğurt,yulaf ezmesi böyle şeyler. Ana öğün lerdede aşırıya kaçmadan yiyorum hamur işi yemiyorum, şeker çok çok az kullanıyorum, ekmeğide azalttım, bol su içiyorum, ve Spor olarak koşuyorum ve göbek egzersizleri yapıyorum. Sütün etkilenmez kalitesi artar bile canım merak etme, çünkü zaten emzirmek belli bir kalori yaktırıyor, sende sağlıklı beslenirsen kendiliğinden gider... Kahvaltımda örnek olarak yumurta, 2dilim peynir, zeytin, birazcık tahin pekmez, 2 bazen 3dilim ekmekMerhaba bende katılmak isterim size benimde 7 aylık bebeğim var 69.5 kiloyum hedef 58 sütünüz etkilendimi diyet yaparken
Aynen canım ya bende büyük kutu biscolata mood u yiyodum bi oturuşta hamur işleride o biçim Allah tan aklım başıma geldiBundan 3 hafta önce büyük paket peynirli krispiyi gozumu kirmadan yiyebiliyordum
1 tane daha aaa bi tane daha derkennn...
Pogaca yapiyordum yumos yumos aklima estikce girip cikip aliyordum bi tane
Ne gerek varmis mide kuculdu iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?