Kendim Diyetim. ( resimli)

Canım hergün değilde haftada bir gün icsen iyi olur... Çünkü yeşil çay sütü azaltıyor ve sütten bebeğe geçiyor.

Bende emziriyorum o yüzden dikkat ediyorum..

Evet faydalı ama biz ne yersek bebekte onu yer bebegimizde zayiflamasın.. :)

Herkes e mutlu bir hafta sonu olsun... Dün yazmıştım kilo vermem durdu demistim 3 gündür falan 74.8dim hatta fazla bile çıkmıştıamaaa dün bünyeyi şaşırıyorum demiştim veee sonuç aldım bugün 74.5 geldim tartıda çok sevindim

Merhaba bende katılmak isterim size benimde 7 aylık bebeğim var 69.5 kiloyum hedef 58 sütünüz etkilendimi diyet yaparken

Mrb canim hosgeldin
Benimde oglum 7 ay 3 haftalik
6 bucuk aylikken diyete basladim
6 aya kadar hep emzirdigim icin sutum azalir diye korktum cunku
Simdi kahvalti arti 1 ogun ek gida verdigim icin sutumde azalma olmadi
Zaten yemegi degil abur cuburu kestim. Kek pasta borek pogaca gibi. Bütün yiyecekler süt yaparmis ama bunlar az sut bol kilo yaptigi icin etkilenmedi cok sukur

Bundan 3 hafta önce büyük paket peynirli krispiyi gozumu kirmadan yiyebiliyordum

1 tane daha aaa bi tane daha derkennn...

Pogaca yapiyordum yumos yumos aklima estikce girip cikip aliyordum bi tane

Ne gerek varmis mide kuculdu iste

Merhaba bende katılmak isterim size benimde 7 aylık bebeğim var 69.5 kiloyum hedef 58 sütünüz etkilendimi diyet yaparken
Merhaba canım hoşgeldin. Benimde sütüm etkilenmedi hiç çok şükür, ben mama veya ek gıda da vermiyorum 4.5aylık bebeğim zaten bunu diyet gibi algılama benim yaptığım daha çok sağlıklı beslenme diyebiliriz. Ana öğün ler var ve acıktığım da ara öğün yiyorum oda 3ceviz,fındık,meyve,süt,yoğurt,yulaf ezmesi böyle şeyler. Ana öğün lerdede aşırıya kaçmadan yiyorum hamur işi yemiyorum, şeker çok çok az kullanıyorum, ekmeğide azalttım, bol su içiyorum, ve Spor olarak koşuyorum ve göbek egzersizleri yapıyorum. Sütün etkilenmez kalitesi artar bile canım merak etme, çünkü zaten emzirmek belli bir kalori yaktırıyor, sende sağlıklı beslenirsen kendiliğinden gider... Kahvaltımda örnek olarak yumurta, 2dilim peynir, zeytin, birazcık tahin pekmez, 2 bazen 3dilim ekmek

Bundan 3 hafta önce büyük paket peynirli krispiyi gozumu kirmadan yiyebiliyordum

1 tane daha aaa bi tane daha derkennn...

Pogaca yapiyordum yumos yumos aklima estikce girip cikip aliyordum bi tane

Ne gerek varmis mide kuculdu iste
Aynen canım ya bende büyük kutu biscolata mood u yiyodum bi oturuşta hamur işleride o biçim Allah tan aklım başıma geldi

Kizlar merhaba bi kac gundur kendimde degilim..hic halim yok.dun spor yapim dedim uyuyup kalmisim.bugun regl oldum..karnim davul gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…