- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
- 333
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.581
Aramiza hosgeldin canim ins birlikte guzel sonuclar alirizMerhaba bende katılmak isterim size benimde 7 aylık bebeğim var 69.5 kiloyum hedef 58 sütünüz etkilendimi diyet yaparken
Mariacim gecen hafta ben bi tabak tavuklu bulgur pilavi yedim bi hafta boyunca beni mahvetti..artik pilav turevi yemiyorumAkşam yemeğinde 4 kaşık pilav yedim kendimi çok agirlasmis hissediyorum.
Pişman oldum
Mariacim gecen hafta ben bi tabak tavuklu bulgur pilavi yedim bi hafta boyunca beni mahvetti..artik pilav turevi yemiyorum
1.60 boyum şuan 68.4 kiloyum 72 kiloydumMerhaba canim
Gel tabiii. Hosgeldin aramiza
Boy kilo kac. Nisana az kaldi. Diyetine ve sporuna dikkat edersen istedigin kiloda veya o civarlarda olabilirsin
Süpersin bende lesli walk yapiyorum 10.000 adim yapmaya çalışıyorum kpss hazirlandigim icin cok fazla spor yapamıyorum ama az çok gidiyo kilolar bu hafta da 800 gram vermisim bi buçuk iki aydır bende diyete başladım canim benim kaçamaklarım oluyo onlarida azaltirsam ulasicam istedigim kiloyaGünaydın Hoşgeldin.. Nisan ayına kadar verirsin biraz azim biraz disiplin gerekli.. Ben diyete başlayalı 2 ay oldu 8 kilo verdim..
Su an 67 kiloyum hedefim 58 kilo olmak diyeti asla bırakmayı düşünmüyorum..
Canim harikasin yaa harikaaEki Görüntüle 1751546
Bugünde yorulduk evet olsun bu yorgunluğuma değer
1 saat yürüyüş yapıldı
Leslie 2 mill yapıldı
45 dk pilates yapıldı
500 ip atlandı
4 lt su içildi
Kendimi seviyorum yorgunum ve şimdi dinlenme vakti.. İyi geceler günlüğüm..
Sanada iyi geceler Can..
Yavaş yavaş verilen kilolar kalıcı oluyor..Süpersin bende lesli walk yapiyorum 10.000 adim yapmaya çalışıyorum kpss hazirlandigim icin cok fazla spor yapamıyorum ama az çok gidiyo kilolar bu hafta da 800 gram vermisim bi buçuk iki aydır bende diyete başladım canim benim kaçamaklarım oluyo onlarida azaltirsam ulasicam istedigim kiloya
Azimle ve kararlı serüvenine hayranım arkadaşım :)GÜNAYDIN günlüğüm ve günlük arkadaşlarım..
Bende sabah limon ve maydonoz karışımı suyumu içtim..
Sonra kahvaltımı yaptım..
2 dilim çavdar ekmek
1 kibrit kutusu labne peynir
1 domates
1 çay kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı bal
Çay
Gunatdin canim sabahki menun cok hafif afiyet olsunGünaydın Canlar
Mutlu pazarlar
Sabah ılık limonlu suyumu içtim ardından 1 dilim kızarmış ekmek üzerine krem peynir
4 yeşil zeytin 1 haşlanmış yumurta
Hafif bi şekilde pazar kahvaltısını sonlandrdm.
Afiyet ol sun canimGÜNAYDIN günlüğüm ve günlük arkadaşlarım..
2 dilim çavdar ekmek
1 domates
1 çay kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı bal
Çay
Kuyruklu yildizim gunlugune beyaz kelebek olarak baslamis hayirli olsun yeni rumuzunGÜNAYDIN günlüğüm ve günlük arkadaşlarım..
2 dilim çavdar ekmek
1 domates
1 çay kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı bal
Çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?