Kendim Diyetim. ( resimli)

Ay__Prensesi İYİ YAPMİSSİN:)
Bende bugün nefis yemek tariflerinde gezerken muhallebili revani ggörmüştüm çok fena canm cekmişti sizede gondercektim linki Vazgeçtim
Keşke yediğini koysaydin bende gözümle yerdim ama hala koyabilirsin tabi tepsiyi bitirmdiysen

BEN NEFİS YEMEK TARİFLERİNE UYEYIM VE 4 TANE TARİF GÖNDERDIM. ARADA GİRER BAKARIM GÜZEL TARİFLER VAR..

EVET YEDIM PISMANIM.. !! Şimdi o bir dilim tatlının yerine 500 ip atladım ve leslie yapıyorum oooifffff..!!!

Birazdan resim atarım canım..

İpte seni gectim haberin olsun

Su ipi nasil atliyorsunuz benmi beceremiyorum tembelim, yoksa ipi camasir ipinden katlayarak yaptim diyemi olmuyor anlamadim , cok imreniyorum size 5 10 atlayip sikiliyorum

Bugun ki sporum
700 ip
30mekik
30. Squat
30caki hareketi

Ben yatiyorum kizlar...yarin tarti gunu ins.yuzlerinize tebessum gelir..ben bu hafta emek harcamadigim icin bi beklentim yok ayriyeten regl donemimdeyim...haftaya acisini cikartirim ins.

Gunaydin sabah bugunki kilom78.9 yarim kiloda almisim..oh olsun bana ...haftaya daha azimli olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…