- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.661
Bende itiraf ediyorum eşime yaptığım revaniden az once 1 dilim yedim. Kaçtı hemde tartı gunene ramak kalaAnladım canım bnde öyle evde ne pişerse ondan yiyorm az yemeye çalışıyorm ama bazen kaçırıyorum
BEN NEFİS YEMEK TARİFLERİNE UYEYIM VE 4 TANE TARİF GÖNDERDIM. ARADA GİRER BAKARIM GÜZEL TARİFLER VAR..Ay__Prensesi İYİ YAPMİSSİN:)
Bende bugün nefis yemek tariflerinde gezerken muhallebili revani ggörmüştüm çok fena canm cekmişti sizede gondercektim linki Vazgeçtim
Keşke yediğini koysaydin bende gözümle yerdimama hala koyabilirsin tabi tepsiyi bitirmdiysen
Bnde akşam yemeğinde ekmek yedim birazcık eve yapimi ekmekti sıcacıkdi dayanamadımBende itiraf ediyorum eşime yaptığım revaniden az once 1 dilim yedim. Kaçtı hemde tartı gunene ramak kala
Kendime ceza verecem leslie 3 mill yapacam birazdan
Afiyet olsun diyemeyeceğim..Bnde akşam yemeğinde ekmek yedim birazcık eve yapimi ekmekti sıcacıkdi dayanamadım
İpte seni gectim haberin olsunBEN NEFİS YEMEK TARİFLERİNE UYEYIM VE 4 TANE TARİF GÖNDERDIM. ARADA GİRER BAKARIM GÜZEL TARİFLER VAR..
EVET YEDIM PISMANIM.. !! Şimdi o bir dilim tatlının yerine 500 ip atladım ve leslie yapıyorum oooifffff..!!!
Birazdan resim atarım canım..
Kotu ornek ben almayimAfiyet olsun diyemeyeceğim..arada oluyor öyle şeyler napalim bizde insanız ve nefsimizle mücadele ediyoruz...
Gerçek mi ? Kaç yaptın?İpte seni gectim haberin olsun
Suan ter icindeyim bayadir 5gun dur yapmayinca acayip acemilesmisim..ipte cok degil deyim.550,yaptim istersen atlayim dahaGerçek mi ? Kaç yaptın?
Valla şekerim gündüz 500 atlamistim garanti ama akşam tatlı yiyince 500 daha atladım ceza olarak..Gul hanim 700 oldum devam edeyimmi
tebrik ediyorum..sen harikasinBEYAZ__yapmistimfghhjj44839577 .!.:Valla şekerim gündüz 500 atlamistim garanti ama akşam tatlı yiyince 500 daha atladım ceza olarak..
Yani etti 1000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?