- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.701
Bu kaçamak bana şok gibi birşey oldu... Tmm arada tadimlikta olsa herşeyden yiyordum ama bu sefer bir dilim yiyince bende şaşırdım..Arada kaçamak iyidir pismanlik uzun sürer daha iyi sonuçlar alırsın merak etme bence .. Ayrıca sen çok azimlisin Süpersin yaptiklarin taktire şayan
Oooooo tebrikler canım... Çok güzel bir haftada 1 kilo 200 gr gitmiş.. :)Günaydın Canlar
29 Aralık : 77 kg
11 Ocak : 73.5 kg
19 Ocak : 74.5 kg
26 Ocak : 73.3 kg
Giden (- 1.2kg )
Bu hafta 72 leri görmek istiyordum ama hep bu kaçamaklar yüzünden
tebrikler canım sonuç mükemmelGünaydın Canlar
29 Aralık : 77 kg
11 Ocak : 73.5 kg
19 Ocak : 74.5 kg
26 Ocak : 73.3 kg
Giden (- 1.2kg )
Bu hafta 72 leri görmek istiyordum ama hep bu kaçamaklar yüzünden
afiyet olsun bebeğimEki Görüntüle 1755212
Kahvaltıdan sonra, metabolizmayı hızlandırmak için şekersiz bir Türk kahvesi de harika olur...
Netten alıntı..
Oooooo tebrikler canım... Çok güzel bir haftada 1 kilo 200 gr gitmiş.. :)
Haftaya inersin istediğin kiloya... Bende 65 i görmek istiyorum çünkü 2. Hedef 65
tebrikler canım sonuç mükemmel
Çok iyi oldu bu paylaşım hemen icicem bndeEki Görüntüle 1755212
Kahvaltıdan sonra, metabolizmayı hızlandırmak için şekersiz bir Türk kahvesi de harika olur...
Netten alıntı..
Canim mesela bn her gun degilde iki gune bir mayaliyorum kizima... Gunluk cam sise sutlerden aliyorum a.o.ç. den.. Aksam bir litre sutu pisiriyorum tahta kasikla savurarak daha sonra sutu minik 1 kg lik bi demir kapakli kutu gibi biseyim var eski kaplardan anneannemden hatira ona sutu bosaltiyorum iliyinca icin iki yemek kasigi yogurdu sutle ilitiyorum sonra sutw ekliyorum cirpiciyla cirpiyorum kapagini kapatip uzerini iyice kapatiyorum 4-5 saat sonra buz dolabina koyuyorum sabaha kadar katilasiyor ve tadi super oluyor... Onu iki gun boyunca bn esim kizim.yiyoruz bitiyor... İki gune bir yapiyorum.iste hepKizlar oğluma mayaladigim yoğurdu bi türlü tutturamiyorum çay bardağı gibi küçük kapaklı cam bişeye mayaliyorum ama katı olmuyo siz nasıl yapiyosunuz
Anladım çok saol bende biraz daha büyük bişeye deniyim bide bakalım olucakmi .... oğlumun 5. Ayı bitti 6 ya girdik bir iki kere iki çay kaşığı armut ve elma ayrı ayrı rendeleyip verdim dün bi çay kaşığı brokoli çorbası tattirdim şimdi de yoğurt falan deniyim dedim pek istemiyo ama başka neler tattirabilirim[/QUOTE
Bebegine ozel corba meyve puresi muhallebi falan yapip azdan baslayip yavas yavas cogaltarak yedirebilirsin canim... İlk once yigurdu sevdirmeni tavsiye ederim ama meyvelerle baslayinca yigurdu ve corbayi yemek istemiyor uyaniklar
Sendede sonuçlar güzel demekki kaçamaklar olmasa her hafta gidecek kilolar.. Sende var o potansiyel yani kilo veriyorsun takılıp kalmiyorsun..Teşekkür ederim canlar ama geçen hafta 74 olmasam herhalde bu hafta 72 ydim.
Bnde bu ayın sonuna kadar 72 olmak istiorm. Ayda 5 kilo verirsem çok iyi olacak benim içn.
Ay__Prensesi sen her hafta eksileri görüyorsun bravo sonuç güzel tuanairem kesin adet yüzündendr bak bittikten snra 1 kilo falan gitmiş olacak
Beyaz kelebek dikkatimi çekti sabahları aç karna spor yapıp sonra kahvaltı yapiyosun galiba ben biyerde okumuştum spordan sonra yenen yemek direkt yağı kasa ceviriyomus kirilmiyomus yani yağlar
Iç çamaşırı ile yani sutyen ile atlıyorum ben..selam kizlar..ip atlarken gogus sarkmasina karşi nasil onlem aliyorsunuz? bu yuzden atlayamiyorum ben
Benim ufaklık tarhana çorbasını çok seviyor.. Sabahları yumurta haşlıyorum içinin sarısından yediriyorum labne peynir veriyorum ve lokum kıvamında diye bir peynir var onu suya bırakıyorum tuzu gidiyor öyle yediriyorum..Anladım çok saol bende biraz daha büyük bişeye deniyim bide bakalım olucakmi .... oğlumun 5. Ayı bitti 6 ya girdik bir iki kere iki çay kaşığı armut ve elma ayrı ayrı rendeleyip verdim dün bi çay kaşığı brokoli çorbası tattirdim şimdi de yoğurt falan deniyim dedim pek istemiyo ama başka neler tattirabilirim
Canim sutu bende disardan aliyorum..sutu pisiriyorum..pisirmemde sutun icine kepce atmiyorum azicik ignelemey basladimi altini kapatiyorum ilimaya birakiyorum serce parmagimi sute degdirip dokuza kadar sayiyorum 8-9 gibi parmagin yaniyosa mayalanmaya hazirdir.sutten bi miktar yogurdun icine koyuyorum cirpip mayayi sute karistirip ustunu koyu bi ortu ile kapatip ilik bi yere koyuyorum.4-5saate hazir oluyor.kalip gibi tutuyo.sen kucuktede yapsan ayni..Canim mesela bn her gun degilde iki gune bir mayaliyorum kizima... Gunluk cam sise sutlerden aliyorum a.o.ç. den.. Aksam bir litre sutu pisiriyorum tahta kasikla savurarak daha sonra sutu minik 1 kg lik bi demir kapakli kutu gibi biseyim var eski kaplardan anneannemden hatira ona sutu bosaltiyorum iliyinca icin iki yemek kasigi yogurdu sutle ilitiyorum sonra sutw ekliyorum cirpiciyla cirpiyorum kapagini kapatip uzerini iyice kapatiyorum 4-5 saat sonra buz dolabina koyuyorum sabaha kadar katilasiyor ve tadi super oluyor... Onu iki gun boyunca bn esim kizim.yiyoruz bitiyor... İki gune bir yapiyorum.iste hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?