Kendim Diyetim. ( resimli)

Arada kaçamak iyidir pismanlik uzun sürer daha iyi sonuçlar alırsın merak etme bence .. Ayrıca sen çok azimlisin Süpersin yaptiklarin taktire şayan
Bu kaçamak bana şok gibi birşey oldu... Tmm arada tadimlikta olsa herşeyden yiyordum ama bu sefer bir dilim yiyince bende şaşırdım..

Neyse kaldığımız yerden devam devam devam !!

Günaydın Canlar

29 Aralık : 77 kg
11 Ocak : 73.5 kg
19 Ocak : 74.5 kg

26 Ocak : 73.3 kg

Giden (- 1.2kg )

Bu hafta 72 leri görmek istiyordum ama hep bu kaçamaklar yüzünden
Oooooo tebrikler canım... Çok güzel bir haftada 1 kilo 200 gr gitmiş.. :)

Haftaya inersin istediğin kiloya... Bende 65 i görmek istiyorum çünkü 2. Hedef 65

Oooooo tebrikler canım... Çok güzel bir haftada 1 kilo 200 gr gitmiş.. :)

Haftaya inersin istediğin kiloya... Bende 65 i görmek istiyorum çünkü 2. Hedef 65

tebrikler canım sonuç mükemmel

Teşekkür ederim canlar ama geçen hafta 74 olmasam herhalde bu hafta 72 ydim.
Bnde bu ayın sonuna kadar 72 olmak istiorm. Ayda 5 kilo verirsem çok iyi olacak benim içn.
Ay__Prensesi sen her hafta eksileri görüyorsun bravo sonuç güzel tuanairem kesin adet yüzündendr bak bittikten snra 1 kilo falan gitmiş olacak

selam kizlar..ip atlarken gogus sarkmasina karşi nasil onlem aliyorsunuz? bu yuzden atlayamiyorum ben

Kizlar oğluma mayaladigim yoğurdu bi türlü tutturamiyorum çay bardağı gibi küçük kapaklı cam bişeye mayaliyorum ama katı olmuyo siz nasıl yapiyosunuz

Kizlar oğluma mayaladigim yoğurdu bi türlü tutturamiyorum çay bardağı gibi küçük kapaklı cam bişeye mayaliyorum ama katı olmuyo siz nasıl yapiyosunuz
Canim mesela bn her gun degilde iki gune bir mayaliyorum kizima... Gunluk cam sise sutlerden aliyorum a.o.ç. den.. Aksam bir litre sutu pisiriyorum tahta kasikla savurarak daha sonra sutu minik 1 kg lik bi demir kapakli kutu gibi biseyim var eski kaplardan anneannemden hatira ona sutu bosaltiyorum iliyinca icin iki yemek kasigi yogurdu sutle ilitiyorum sonra sutw ekliyorum cirpiciyla cirpiyorum kapagini kapatip uzerini iyice kapatiyorum 4-5 saat sonra buz dolabina koyuyorum sabaha kadar katilasiyor ve tadi super oluyor... Onu iki gun boyunca bn esim kizim.yiyoruz bitiyor... İki gune bir yapiyorum.iste hep

Anladım çok saol bende biraz daha büyük bişeye deniyim bide bakalım olucakmi .... oğlumun 5. Ayı bitti 6 ya girdik bir iki kere iki çay kaşığı armut ve elma ayrı ayrı rendeleyip verdim dün bi çay kaşığı brokoli çorbası tattirdim şimdi de yoğurt falan deniyim dedim pek istemiyo ama başka neler tattirabilirim

Sendede sonuçlar güzel demekki kaçamaklar olmasa her hafta gidecek kilolar.. Sende var o potansiyel yani kilo veriyorsun takılıp kalmiyorsun..

İnşallah 6 lı rakamları görürsün

Beyaz kelebek dikkatimi çekti sabahları aç karna spor yapıp sonra kahvaltı yapiyosun galiba ben biyerde okumuştum spordan sonra yenen yemek direkt yağı kasa ceviriyomus kirilmiyomus yani yağlar

Eğer daha fazla kalori tüketmek istiyorsanız en iyi spor saati sabah kahvaltısından öncedir; yani, kalktıktan sonraki ilk iş olarak spor yapmalısınız. Kahvaltıdan önce spor yapıldığında daha çok insan vücudundaki yağ yakılır; karın tok olduktan sonra ise daha çok dekstroz tüketilir. Yağı azaltmanın diğer uygun saati öğleden sonraki geç saatlerde ve akşam üstüdür, çünkü bu saatlerde insan vücudundaki hormonlar en yüksek seviyesindedir; eğer spor yapmanızdaki hedef stresi gidermekse, basit bir çok hareket yapabilirsiniz veya açık havada dolaşabilirsiniz; böylece kas gerginliği giderilir ve sizi rahatsız eden hormonlar atılabilir.

Netten alıntı.. Daha iyi sonuç alıyorum daha verimli oluyor..

Benim ufaklık tarhana çorbasını çok seviyor.. Sabahları yumurta haşlıyorum içinin sarısından yediriyorum labne peynir veriyorum ve lokum kıvamında diye bir peynir var onu suya bırakıyorum tuzu gidiyor öyle yediriyorum..
Öğlen mutlaka çorba veriyorum sende sebze suları verebilirsin.. Hergün 2 çeşit sebzeyi hasla suyundan verebilirsin örneğin patates ve havuç gibi..

Ikindi yoğurt veriyorum içine meyve koyuyorum bazende 1 kaşık pekmez ceviz ekliyorum cicibebe de olabilir.. Yoğurdu aynen Ceremyo nun tarifi gibi yapıyorum 1 gece dolapta bekletiyorum.

Aralarda emziyorum yatarkende mama veriyorum..

Sen pure yaparsın mutlaka ben artık büyüyor diye biraz pütürlü bırakıyorum..

Allahım korusun kuzularimizi

Canim sutu bende disardan aliyorum..sutu pisiriyorum..pisirmemde sutun icine kepce atmiyorum azicik ignelemey basladimi altini kapatiyorum ilimaya birakiyorum serce parmagimi sute degdirip dokuza kadar sayiyorum 8-9 gibi parmagin yaniyosa mayalanmaya hazirdir.sutten bi miktar yogurdun icine koyuyorum cirpip mayayi sute karistirip ustunu koyu bi ortu ile kapatip ilik bi yere koyuyorum.4-5saate hazir oluyor.kalip gibi tutuyo.sen kucuktede yapsan ayni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…