- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.681
Günaydın sanada...Gunaydin sabah bugunki kilom78.9 yarim kiloda almisim..oh olsun bana ...haftaya daha azimli olurum
canım reglim oyüzden diye dusunuyorum..2-3 gune biter normale donerim...Günaydın sanada...
Wc gittin tartıldın demi ? Nasıl kilo alırsın yaaa hayret ediyorum..
gunaydın meleğim...bende senin gibi oldum bu hafta...Gunaydin arkadaslar
Bu hafta azicik ihmal ettim diyetimi. Cok kacamak yapmadim ama cokta dikkat etmedim.2 gun plates yaptim 5 gun kendime gelemedim. Velhasili kelam kilo vermeyide cok beklemiyordum
Gecen hafta 68.8
Simdi 69.3
Bir dahaki hafta kalici 68 olacak ins
Tebrikler canım:)Günaydın. ...... bende aranıza perşembe günü 73.200 le katıldım şimdi baktım 71.900 çok mutluyum doğru dürüst spor da yapamamistim bu hafta daha çok asilicam bakalim
Bende seni tebrik ediyorum canım... Maşallah sana çok iyisin..Kizlaaaarr... Bugun sabah tartilamadim ac.karnına uuuff ya sabah erken kalktik esim evdeydi biseyelr atistirip hastaneye gittik tartilmayi unuttumsimdi.geldik eve tok karnina ve bir litre su içtikten. Sonra simdi tartildim.
Gecen hafta sali gunu kilom 59.2
Bu hafta sali kilom 59.0 (-200)
ne kadar doğru bir kilo bilmiyorum artiikk ama tok karnina bile vermis gorunuyorsam tartilsam.kesin 58 i gorurum herhalde yine de cpk mutlu olduumm... Hepinizide tebrik ederim
Bende seni tebrik ediyorum canım... Maşallah sana çok iyisin..
Yarın sabah aç karnına tartılarsın.. Gerçek sonucu öğrenirsin..
masallah harikasın canımmmmmm tebrikler
tebrikler canım çok guzel gidiyosunGunaydin yoldaslar
Bende sizin aksinize hergun spor yapamiyorum ama hergun iniyor dusunuyorumki az kalori alinca vucut ideal kilosuna dogru inmeye calisiyor....
68.4 geldim
22 gunde 4 kilo gitmis oldu
tebrikler canımGünaydın. ...... bende aranıza perşembe günü 73.200 le katıldım şimdi baktım 71.900 çok mutluyum doğru dürüst spor da yapamamistim bu hafta daha çok asilicam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?