Kendim Diyetim. ( resimli)

Gunaydin arkadaslar
Bu hafta azicik ihmal ettim diyetimi. Cok kacamak yapmadim ama cokta dikkat etmedim.2 gun plates yaptim 5 gun kendime gelemedim. Velhasili kelam kilo vermeyide cok beklemiyordum
Gecen hafta 68.8
Simdi 69.3
Bir dahaki hafta kalici 68 olacak ins

gunaydın meleğim...bende senin gibi oldum bu hafta...

Ben de çok mutsuzum... Bir hafta dır tartı benim le dalga geçiyor sanırım. bakın şöyle hafta ortası da74.5gelmiştim hatta buraya yazmıştım. Sonraki gün 75geldim dün 73.9geldim bugün ise 74.9geldim bu nedir böyle çıldıracak

Kizlaaaarr... Bugun sabah tartilamadim ac.karnına uuuff ya sabah erken kalktik esim evdeydi biseyelr atistirip hastaneye gittik tartilmayi unuttum simdi.geldik eve tok karnina ve bir litre su içtikten. Sonra simdi tartildim.
Gecen hafta sali gunu kilom 59.2
Bu hafta sali kilom 59.0 (-200)
ne kadar doğru bir kilo bilmiyorum artiikk ama tok karnina bile vermis gorunuyorsam tartilsam.kesin 58 i gorurum herhalde yine de cpk mutlu olduumm... Hepinizide tebrik ederim

Günaydın. ...... bende aranıza perşembe günü 73.200 le katıldım şimdi baktım 71.900 çok mutluyum doğru dürüst spor da yapamamistim bu hafta daha çok asilicam bakalim
Tebrikler canım:)

Güzel sonuçla geldin. Bizde moraller bozuk dün gece tatlı yedim icim hiç rahat değil..

Bende seni tebrik ediyorum canım... Maşallah sana çok iyisin..

Yarın sabah aç karnına tartılarsın.. Gerçek sonucu öğrenirsin..

Günaydın herkese geçen hafta salı 68,3 bugün 67,2 tartımın resmini ekliycem de beceremedim bi türlü neyse başım çatlıyo benim yaramaz uyumadı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…