Kendim Diyetim. ( resimli)

Canim senin adina cok sevindim
Yarın bana yine yolculuk gözüktü canlar .
Bi kaç gün olamayacağım
Başka yere gidince düzenim bozuluyor ama yediklerime dikkat edicem . Umarım artılar la geri dönüş yapmam
bi kac gun derken ne kadar bi zaman mariacim kendini ozletme allaha emanet ol

Yarın bana yine yolculuk gözüktü canlar .
Bi kaç gün olamayacağım
Başka yere gidince düzenim bozuluyor ama yediklerime dikkat edicem . Umarım artılar la geri dönüş yapmam
Canım hayırlı yolculuklar diliyorum. Lütfen yediklerine dikkat et.. !

Bak sonra başa dönüyorsun yeniden emek sarf ediyorsun..

Aynn canim bnde demir kasik degdirmiyorum tahtayla savuruyorum annem oyle yapardi :)

İlk yazılarını okudum disiplinin git gide artmış spor artmış yemekler kuculmus çok iyisin valla o tartidaki 70 ler Nerede şimdi 60 larda geçer gelir 50 ler inşallah bende kararliyim
Bu kilolar 1 Günde alınmadı ve 1 günde gitmez..

Evet şimdi daha iyiyim diyetimi tam anlamıyla yerine getiyorum ve güzel sonuç alıyorum... Diyeti bırakmayı düşünmüyorum sonuna kadar devam edeceğim..

Sende motivasyon yerine geliyor yavaş yavaş.

Kizlar yazdiklarinizi okuyorum ama yazmaya firsatim olmuyor. Cuma gunu kvalidem gidiyor. Buyuk ihtimal yarinda yazamam. Diyete devam ama spor hic yapamadim bu hafta oglus babannesine alisamadi, gordukce bana sariliyo. Bide aksamlari yemekler hazirlayinca yiyorum malesef. 6 dan gec yemedim ama kilo vermedim. Ins almamisimdir da. 70 leri gormek istemiyorum bir daha

Melegim allah yardimcin olsun
.gecen hafta bendede misafir vardi ve insanin duzeni resmen degisiyor.. spor yapamadim.Vucutta ole bi tembellige alisiyoki spora baslamak nefsime agir geldi acikcasi

Aksam yemegimi 15:30 gibi yedim
1porsiyon balik kofte+salata+1kase corba
20:00-21:00 gibi 1\2portakal 1\2nar 1elma tarcinli
Spora gitmeden yarim cay bardagi kekik suyu ictim uzerinede iki su bardagi su ictim 50dk hizli tempo yuruyusle karisik kosu yaptim.dusumu aldim.simdi yatmaya hazirlaniyorum..sabah 7de uyanmam lazim cok geciktim iyi geceler

Ooooo süpersin sen Tuğbacım:)

Bayıldım bu sendeki spor ve zayıflama aşkına... Güzel ilerliyorsun

gunaydın kızlar..
sabah ılık suyumu içtim...
Ooooo süpersin sen Tuğbacım:)

Bayıldım bu sendeki spor ve zayıflama aşkına... Güzel ilerliyorsun
aksam kaynım bize yemeğe gelmisti gec gidince geceye sarktı sporum..esim bile sasırdı.... bu saatte ne sporu yat sabah erken kalkacaksın demesine rağmen geçtim kosu bandıma...

Melegim allah yardimcin olsun
.gecen hafta bendede misafir vardi ve insanin duzeni resmen degisiyor.. spor yapamadim.Vucutta ole bi tembellige alisiyoki spora baslamak nefsime agir geldi acikcasi

Saol canim
Sozde oglusu babannesine birakir 1 saat disari yuruyuse cikarim, platesimi rahat yaparim diyordum ama nerdeeee
Cumadan itibaren spora baslamaliyim. Sali gunu tartida eksileri gormek istiyorum

Bu sabah kahvaltıya misafirim vardı foruma giremedim...

Standart kahvaltımı yaptım..

Saol canim
Sozde oglusu babannesine birakir 1 saat disari yuruyuse cikarim, platesimi rahat yaparim diyordum ama nerdeeee
Cumadan itibaren spora baslamaliyim. Sali gunu tartida eksileri gormek istiyorum
Aynen benim ufaklıkta benden başka kimsede durmuyor babaanne olsun dede olsun kimsenin kucağına gitmiyor.. Haliyle bi durumda spor yapmak zorlaştı..
Spor yapmasan bile Yediklerine dikkat edersen kilo almazsın sadece formda kalırsın..

Bir an önce havaların sıcak olmasını diliyorum. Bebegimle birlikte yürüyüşe çıkarız..

Ogle yemegim tavuk sis +salata (kizlar disardan siparis ettik bugun yemegi ekmekler bi kokuyodu mis mis ama koklamakla yetindim icime cektim kokusunu yemis kadar oldum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…