Kendim Diyetim. ( resimli)

Madem ole bende ole yaparım ozaman ....

Madem ole bende ole yaparım ozaman ....
Ben hep böyle biliyorum ve tanıdığım herkes genelde sabah yapıyorlar sporlarını... Hem erkenden kalkınca metobolizma iyi çalışıyor..

Ben bebegim o saatte uyuyor olduğu için o uyanmadan 45 dk pilates yapıyorum ve ardına ısınma olmuşken 250 ip atlıyorum...

Gün içerisinde devamlı aktif olmaya çalışıyorum evimi temizleyip akşam yemeğimi yapıyorum ve bebeğim tekrar uyudugunda yine başlıyorum yürüyorum evde koşuyorum ip atlıyorum leslie yapıyorum..

Veee akşam üzeri tarçın süt içilir ardından saat 6 olmadan akşam yemeği yenir..

1 saat yürüyüş ve 45 dk pilates yaptım..

Dün çok spor yaptım baldırım ağrımış. Bugünde bütün evi temizledim yoruldum..

Yarın görüşmek üzere günlük

dun telefonum birden kapandı nete giremedim...aksam yemegimi artık 1 kase çorba ve salata yaptım....

200 ip atladım...1 saat hızlı tempo yuruyus ve kosu seklınde tamamladım...sabahki kilom 77.9 du
Akşam yemeğin harika olmuş.. Sınırsız bol limonlu salata yiyebilirsin..
Afiyetler olsun arkadaşım:)

Sonunda sende eksileri görmeye başladın Devamını bekliyoruz şekerim

Eki Görüntüle 1756092

Minik yaramazla birlikte kahvaltımızı yaptık...
Afiyet olsun canım ve günaydın herkese arkadaşlar dün moralim çok bozuk tu ama, sanırım ödem den dolayıdır. Çünkü ben gece de çok emziriyorum ve su içiyorum gecede ondan da olabilir bugün özellikle pek içmedim gece ve sabah tartıda çok şükür74.2yi gördüm ve mutlu oldum  bugünden itibaren de artık seninde yaptığın gibi aç karnına egzersiz yapıp ip ağlayacağım ve bugün öyle yaptım.

Canim senin adina cok sevindim

Aynen gece boyunca bende emziriyorum gece yatarken 1 lt ye yakın su içiyorum ve sabah kalktığımda acıkmış oluyorum yine su içiyorum..

Güzel ilerliyorsun tebrik ediyorum seni..

Spor kilo verirken önemli vücudun sıkılaşması lazım..

Bu şekilde devam edelim inşallah:)

6 lı rakamlara az kaldı.

İnşallah o 6lı rakamları görmeyi çok çok çok istiyorum hayırlısıyla inşallah...

Yarın bana yine yolculuk gözüktü canlar .
Bi kaç gün olamayacağım
Başka yere gidince düzenim bozuluyor ama yediklerime dikkat edicem . Umarım artılar la geri dönüş yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…