- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.721
benimde öyle malesefIç çamaşırı ile yani sutyen ile atlıyorum ben..
Zaten çocuk emziriyorum haliyle baya yumuşadı ve indi..
Sorun etmiyorum
Madem ole bende ole yaparım ozaman ....Eğer daha fazla kalori tüketmek istiyorsanız en iyi spor saati sabah kahvaltısından öncedir; yani, kalktıktan sonraki ilk iş olarak spor yapmalısınız. Kahvaltıdan önce spor yapıldığında daha çok insan vücudundaki yağ yakılır; karın tok olduktan sonra ise daha çok dekstroz tüketilir. Yağı azaltmanın diğer uygun saati öğleden sonraki geç saatlerde ve akşam üstüdür, çünkü bu saatlerde insan vücudundaki hormonlar en yüksek seviyesindedir; eğer spor yapmanızdaki hedef stresi gidermekse, basit bir çok hareket yapabilirsiniz veya açık havada dolaşabilirsiniz; böylece kas gerginliği giderilir ve sizi rahatsız eden hormonlar atılabilir.
Netten alıntı.. Daha iyi sonuç alıyorum daha verimli oluyor..
Ben hep böyle biliyorum ve tanıdığım herkes genelde sabah yapıyorlar sporlarını... Hem erkenden kalkınca metobolizma iyi çalışıyor..Madem ole bende ole yaparım ozaman ....
vay anam vayyyyyy harikasın bebeğim...Eki Görüntüle 1755964 maydonoz ve limon karışımı suyumu içtim..
Ben ve topum hazırım pilates yapacam
O YAĞLAR ERİYECEK!!
bu arada gunaydınlar herkese
Akşam yemeğin harika olmuş.. Sınırsız bol limonlu salata yiyebilirsin..dun telefonum birden kapandı nete giremedim...aksam yemegimi artık 1 kase çorba ve salata yaptım....
200 ip atladım...1 saat hızlı tempo yuruyus ve kosu seklınde tamamladım...sabahki kilom 77.9 du
Afiyet olsun canım ve günaydın herkese arkadaşlar dün moralim çok bozuk tu ama, sanırım ödem den dolayıdır. Çünkü ben gece de çok emziriyorum ve su içiyorum gecede ondan da olabilir bugün özellikle pek içmedim gece ve sabah tartıda çok şükür74.2yi gördüm ve mutlu oldum  bugünden itibaren de artık seninde yaptığın gibi aç karnına egzersiz yapıp ip ağlayacağım ve bugün öyle yaptım.
Canim senin adina cok sevindimAfiyet olsun canım ve günaydın herkese arkadaşlar dün moralim çok bozuk tu ama, sanırım ödem den dolayıdır. Çünkü ben gece de çok emziriyorum ve su içiyorum gecede ondan da olabilir bugün özellikle pek içmedim gece ve sabah tartıda çok şükür74.2yi gördüm ve mutlu oldum  bugünden itibaren de artık seninde yaptığın gibi aç karnına egzersiz yapıp ip ağlayacağım ve bugün öyle yaptım.
Aynen gece boyunca bende emziriyorum gece yatarken 1 lt ye yakın su içiyorum ve sabah kalktığımda acıkmış oluyorum yine su içiyorum..Afiyet olsun canım ve günaydın herkese arkadaşlar dün moralim çok bozuk tu ama, sanırım ödem den dolayıdır. Çünkü ben gece de çok emziriyorum ve su içiyorum gecede ondan da olabilir bugün özellikle pek içmedim gece ve sabah tartıda çok şükür74.2yi gördüm ve mutlu oldum  bugünden itibaren de artık seninde yaptığın gibi aç karnına egzersiz yapıp ip ağlayacağım ve bugün öyle yaptım.
Teşekkür ederim canım benim de moralim yerine geldi...Canim senin adina cok sevindim
İnşallah o 6lı rakamları görmeyi çok çok çok istiyorum hayırlısıyla inşallah...Aynen gece boyunca bende emziriyorum gece yatarken 1 lt ye yakın su içiyorum ve sabah kalktığımda acıkmış oluyorum yine su içiyorum..
Güzel ilerliyorsun tebrik ediyorum seni..
Spor kilo verirken önemli vücudun sıkılaşması lazım..
Bu şekilde devam edelim inşallah:)
6 lı rakamlara az kaldı.
Bende bi gorsemmmİnşallah o 6lı rakamları görmeyi çok çok çok istiyorum hayırlısıyla inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?