Kendim Diyetim. ( resimli)

Gunaydin arkadaşlar tarti günümüze az kaldi bende durumlar yavasladi sanirim:) ben pumuckll yeni profilim artik bu:)

Arkakadaslar size onerecegim çok güzel iki cay:
Doğadan buyulu bohça, hepsi güzel ama chai ve vanilyali rooibos chai metabolizmayi hizlandiriyor insani farkli bir havaya sokuyor.sütle harika oluyor
Rooibosda sutu arttiriyor ve vanilya kokusu bile yetiyor daha pek cok faydalari var.biz bayanlar kucucuk seylerden mutlu olurken bize mutluluk verecek iki kucucuk sey

Him.. Değişik geldi..
Sen kullanıyor musun ? Nerde bulabiliriz ?

Him.. Değişik geldi..
Sen kullanıyor musun ? Nerde bulabiliriz ?

Canim kullaniyorum bende bulunduğum ilcede bulamadim memleketten getirttik:)
Migroslarda oluyor kesin, bazi yerel marketlerde de olabiliyor:)
Ya benim için türk kahvesinden daha cazip damak tadi tabi:)
Bence mutlaka denemelisiniz

Dogadanin hicbir urununu sevmiyorum.hepside abidik gubidik bana goree.lipton tercihimdir..buyulu bahcesi nasil bilmiyorum

Migrosta buldum ve aldım.. Rooibos vanilyali tercih ettim..

Lipton çay içiyorum daima hiç doğadan denemedim..

Akşam mutlaka içmeyi düşünüyorum...

Merhaba arkadaşlar herkese güzel pazarlar benim kilo vermem durdu sanırım tartıda hiç bişey görmedim günlerdir. Biraz kalori alımını yükseltmek gerekiyor sanırım bugünden itibaren öyle yapıyorum ama incelme farkediliyor dün eşimde farketti göbek ve basenler inceldi bunada şükür mutlu oldum, göbek gitmiş biraz deyince eşim

Sanada mutlu pazarlar diliyorum beseye ..

Kalori alımını artır ama bunlar şeker ve hamur işi makarna pilav olmasın daha fazla kuruyemiş ve meyve yiyebilirsin..

Bak bu durumdan en çok eşler memnun oldu hemen fark ediyorlar sarılırken falan

Sana iyi moral olur.. Sakın kilo veremiyorum diye diyeti bırakma unutma verdiğin kilonun iki katını alırsın..

Yok canım bırakmam diyetini. Allah korusun alıştım artık moral bozukluğuna şimdiye kadar çok zaman oldu hevesim kırılma noktasına geldi ama ben hiç pes etmedim. Etmeyeceğim arkadaşım, sabrın sonu selamettir bende sabrediyorum. Önemli olan azmimi kaybetmeyeyim, kilolarımı yavaş kaybetsemde olur

Acil durum acil durum Ay__Prensesi BEN DEMİN VARYA NERDEYSE BİR AYDİR YEMEDİGİM SEYLERİ HEPSİNİ BİR KEREDE YEDİMNEREDEN BAKSAN 800 KALORİ OLMUSTUR..HERSEY BİR ANDA OLDU MUTFAGA GİTTİM VEE...HEMDE DİSLERİMİ FİRCALAMİSTİM COKTANN...CEZA BEKLİYORUM
YAPMAMALİYDİM BUNU

OLMADİ BU BİTTİMİ HERSEY SİMDİ

Naptın sen yaa.. !!

Oofff inanmıyorum şaka olduğunu söyle burda hep beraber gülelim olur mu ?

Ne güzel düşünceler bunlar.. Harikasın:)

Böyle düşündüğün ve uyguladığın sürece veremeyeceğin kilo olmaz..

Bir 5 kilo versen çok rahat edeceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…