- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.841
Günaydın sanada canım..Gunaydin arkadaşlar tarti günümüze az kaldi bende durumlar yavasladi sanirim:) ben pumuckll yeni profilim artik bu:)
Him.. Değişik geldi..Arkakadaslar size onerecegim çok güzel iki cay:
Doğadan buyulu bohça, hepsi güzel ama chai ve vanilyali rooiboschai metabolizmayi hizlandiriyor insani farkli bir havaya sokuyor.sütle harika oluyor
Rooibosda sutu arttiriyor ve vanilya kokusu bile yetiyordaha pek cok faydalari var.biz bayanlar kucucuk seylerden mutlu olurken bize mutluluk verecek iki kucucuk sey
Him.. Değişik geldi..
Sen kullanıyor musun ? Nerde bulabiliriz ?
Dogadanin hicbir urununu sevmiyorum.hepside abidik gubidik bana goree.lipton tercihimdir..buyulu bahcesi nasil bilmiyorumArkakadaslar size onerecegim çok güzel iki cay:
Doğadan buyulu bohça, hepsi güzel ama chai ve vanilyali rooiboschai metabolizmayi hizlandiriyor insani farkli bir havaya sokuyor.sütle harika oluyor
Rooibosda sutu arttiriyor ve vanilya kokusu bile yetiyordaha pek cok faydalari var.biz bayanlar kucucuk seylerden mutlu olurken bize mutluluk verecek iki kucucuk sey
Eki Görüntüle 1759333
Migrosta buldum ve aldım.. Rooibos vanilyali tercih ettim..
Lipton çay içiyorum daima hiç doğadan denemedim..
Akşam mutlaka içmeyi düşünüyorum...
Teşekkür ederim canım.Ayrıca arkadasim emziriyo ve diyetisyene gitmişti diyetisyen önerisi canim
Sanada mutlu pazarlar diliyorumMerhaba arkadaşlar herkese güzel pazarlar benim kilo vermem durdu sanırım tartıda hiç bişey görmedim günlerdir. Biraz kalori alımını yükseltmek gerekiyor sanırım bugünden itibaren öyle yapıyorum ama incelme farkediliyor dün eşimde farketti göbek ve basenler inceldi bunada şükür mutlu oldum, göbek gitmiş biraz deyince eşim
Teşekkür ederim canım.
Ben bitki çaylarını severim ama emziriyorum diye içmiyordum artık bu çaydan gönül rahatlığı ile içerim..
canim chai olani sutle iciyorum bunu denemedim:)
Aynen gonul rahatligiyla kullanabiliriz.yesil cayi icemiyoruz zaten:)
Sen sütle birlikte mi içiyorsun?
Yok canım bırakmam diyetini. Allah korusun alıştım artık moral bozukluğuna şimdiye kadar çok zaman oldu hevesim kırılma noktasına geldi ama ben hiç pes etmedim. Etmeyeceğim arkadaşım, sabrın sonu selamettir bende sabrediyorum. Önemli olan azmimi kaybetmeyeyim, kilolarımı yavaş kaybetsemde olurSanada mutlu pazarlar diliyorumbeseye ..
Kalori alımını artır ama bunlar şeker ve hamur işi makarna pilav olmasın daha fazla kuruyemiş ve meyve yiyebilirsin..
Bak bu durumdan en çok eşler memnun oldu hemen fark ediyorlar sarılırken falan
Sana iyi moral olur.. Sakın kilo veremiyorum diye diyeti bırakma unutma verdiğin kilonun iki katını alırsın..
Naptın sen yaa.. !!Acil durum acil durumAy__Prensesi BEN DEMİN VARYA NERDEYSE BİR AYDİR YEMEDİGİM SEYLERİ HEPSİNİ BİR KEREDE YEDİM NEREDEN BAKSAN 800 KALORİ OLMUSTUR..HERSEY BİR ANDA OLDU MUTFAGA GİTTİM VEE...HEMDE DİSLERİMİ FİRCALAMİSTİM COKTANN...CEZA BEKLİYORUM
YAPMAMALİYDİM BUNU
OLMADİ BU BİTTİMİ HERSEY SİMDİ
Ne güzel düşünceler bunlar.. Harikasın:)Yok canım bırakmam diyetini. Allah korusun alıştım artık moral bozukluğuna şimdiye kadar çok zaman oldu hevesim kırılma noktasına geldi ama ben hiç pes etmedim. Etmeyeceğim arkadaşım, sabrın sonu selamettir bende sabrediyorum. Önemli olan azmimi kaybetmeyeyim, kilolarımı yavaş kaybetsemde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?