- 7 Aralık 2010
- 161
- 72
- 98
- 31
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.801
Amin canım İnşallah..Geçmiş olsun çok Kıyamam yaaa... bende 5 ayda 5 kere cikmisimdir anca hasta olmasın oğlum diye toplu yerlere girmiyorum mümkün olduğunca ....acil şifalar bebisine
Merhaba hoşgeldin...Merhaba!
Yedigin yemeklere bayildim desem..
Su an acim ve fotograflarina baktikca dayanamiyorum, diyet listen falan cok guzel, cok saglikli.
Cok iyi kilo vermissin canim, tebrik ederim..
Günaydın sanada canım..Günaydın nekadar maydanoz ve limondan yapiyosun suda ekliyosunw galiba tarifi yazarmisin
Teşekkür ederim B Burcak41 ...B beyaz_kelebek paylasimlarinizi zevkle okuyorum sevgiler :))
Haklısın...Hafta sonu neden ayarım kaciyo benim yaa ... Benim eşim de beyaz kelebeğin eşi gibi yer yer manken gb kilo falan tutmaz sadece kendi yese iyi benimde ağzıma tikistiriyo şundan da yiyelim bundan da yiyelim sonra gelsin bana kilolar onunkiler ucuyooo sanki...
Dayanamayıp yedin sende dimi çok ısrar ediyolar ağzına tikistiriyolar istemesende kahvaltınin ucunu kaçırdım ben acicik bide regl oldum şişlik var hafta sonu spor da olmuyo agzimi tutayim bari bende daha fazla batmiyim ...Haklısın...
Ekmek yer tatlılar yer ama halen fit adam maşallah
Daha bu sabah kahvaltıda bile ekmeğe tereyağ bal sürmüş zorla yediriyor.. :))
Onunda bende fit bir eş olmak istiyorum.
Valla yedim 1 lokmadan birşey olmaz oda bebegime süt olsun napayım. Yemesem üzülüyor sen yemiyorsun diyor canıma sinmiyor diyor bende bu zamana kadar herşeyden yedim bak kilo oldu diyorum tamam tamam deyip susuyor anlaşılan kilolu bir eş istemiyor :))Dayanamayıp yedin sende dimi çok ısrar ediyolar ağzına tikistiriyolar istemesende kahvaltınin ucunu kaçırdım ben acicik bide regl oldum şişlik var hafta sonu spor da olmuyo agzimi tutayim bari bende daha fazla batmiyim ...
Gecmis olsun canim bende cocuklarda ayniyiz.ben dayanamayip antibiyotik aldim ben kendimde olmadigimda evdeki sistem cokuyor maalesef...Bu kış ayları ne zaman bitecek bu soğuk havalar ne zaman gidecek... ??
Evdeyim devamlı dışarı çıkamıyoruz soğuk diye ama yinede hasta oluyor ufaklık...oooffff bebeğim yaaa kiyamam sana
Diyete devam spora ara verdim yavruyla ilgileniyorum çünkü rahatsız.
Ooff ooff sanda geçmiş olsun arkadaşım.. Bu hastalıklarla başımız belada.. Evde biri hasta olmasın hepimiz sıradan geçiyoruz..Gecmis olsun canim bende cocuklarda ayniyiz.ben dayanamayip antibiyotik aldim ben kendimde olmadigimda evdeki sistem cokuyor maalesef...
.
Aman bal kaymakların yüzü solmasın geçmişler olsun canım...Bu kış ayları ne zaman bitecek bu soğuk havalar ne zaman gidecek... ??
Evdeyim devamlı dışarı çıkamıyoruz soğuk diye ama yinede hasta oluyor ufaklık...oooffff bebeğim yaaa kiyamam sana
Diyete devam spora ara verdim yavruyla ilgileniyorum çünkü rahatsız.
Afiyet olsun bende bugun ictim insan hic bitmesin istiyorEki Görüntüle 1758884
40 dk pilates yaptım ve şimdide tarçın süt içiyorum içine bir tane ceviz ezdim koydum harika oldu daha bir lezzetlendi...
Arkadaş tavsiyesituanairem harika :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?