Kendim Diyetim. ( resimli)

Merhaba!
Yedigin yemeklere bayildim desem..
Su an acim ve fotograflarina baktikca dayanamiyorum, diyet listen falan cok guzel, cok saglikli.
Cok iyi kilo vermissin canim, tebrik ederim..

Geçmiş olsun çok Kıyamam yaaa... bende 5 ayda 5 kere cikmisimdir anca hasta olmasın oğlum diye toplu yerlere girmiyorum mümkün olduğunca ....acil şifalar bebisine
Amin canım İnşallah..

Evet bu kış biraz zor geçti bizim için.. Bir an önce havaların sıcak olmasını diliyorum...

Merhaba!
Yedigin yemeklere bayildim desem..
Su an acim ve fotograflarina baktikca dayanamiyorum, diyet listen falan cok guzel, cok saglikli.
Cok iyi kilo vermissin canim, tebrik ederim..
Merhaba hoşgeldin...

Elimden geldiğince hafif yemeye çalıştım.. Benim bir diyet listem yok sadece Karatay diyetine uymaya çalışıyorum.. Ögünlerimi azalttım çünkü yemek yemeyi seven ve kilo problemi olmayan bir eşim var o yüzden kendime özgü
diyet yemekler yapamıyorum sadece tabağımı kücülttüm ve şeker un yemiyorum...
Ziyeretin için teşekkürler:)

Günaydın günlüğüm...

Spor ve egzersiz yok ama diyet var..

Maydanoz ve limon karışımı suyumu içtim..

Hafif mi hafif bir kahvaltı yaptım...

Domates yeşil biber lor peyniri yeşillik 2 dilim çavdar ekmek çay.

(bir çatal sucuklu yumurta)

Hafta sonu neden ayarım kaciyo benim yaa ... Benim eşim de beyaz kelebeğin eşi gibi yer yer manken gb kilo falan tutmaz sadece kendi yese iyi benimde ağzıma tikistiriyo şundan da yiyelim bundan da yiyelim sonra gelsin bana kilolar onunkiler ucuyooo sanki...

Haklısın...

Ekmek yer tatlılar yer ama halen fit adam maşallah

Daha bu sabah kahvaltıda bile ekmeğe tereyağ bal sürmüş zorla yediriyor.. :))

Onunda bende fit bir eş olmak istiyorum.

Haklısın...

Ekmek yer tatlılar yer ama halen fit adam maşallah

Daha bu sabah kahvaltıda bile ekmeğe tereyağ bal sürmüş zorla yediriyor.. :))

Onunda bende fit bir eş olmak istiyorum.
Dayanamayıp yedin sende dimi çok ısrar ediyolar ağzına tikistiriyolar istemesende kahvaltınin ucunu kaçırdım ben acicik bide regl oldum şişlik var hafta sonu spor da olmuyo agzimi tutayim bari bende daha fazla batmiyim ...

Valla yedim 1 lokmadan birşey olmaz oda bebegime süt olsun napayım. Yemesem üzülüyor sen yemiyorsun diyor canıma sinmiyor diyor bende bu zamana kadar herşeyden yedim bak kilo oldu diyorum tamam tamam deyip susuyor anlaşılan kilolu bir eş istemiyor :))

Bak salı günü tartılacaz canım dikkatli ol..! Tartıda artıları gormeyelim.

Bu arada araöğünüm de yedim.. Portakal ve hurma... Birazdan tarçın Süt içerim..

Tv 8 de Ebru Şallı'nın pilates programı var onu bekliyorum eğer sizlerde musaitseniz yapabilirsiniz..

Saat 16.00 başlıyor..

Gecmis olsun canim bende cocuklarda ayniyiz.ben dayanamayip antibiyotik aldim ben kendimde olmadigimda evdeki sistem cokuyor maalesef...
.

Gecmis olsun canim bende cocuklarda ayniyiz.ben dayanamayip antibiyotik aldim ben kendimde olmadigimda evdeki sistem cokuyor maalesef...
.
Ooff ooff sanda geçmiş olsun arkadaşım.. Bu hastalıklarla başımız belada.. Evde biri hasta olmasın hepimiz sıradan geçiyoruz..

Dikkat et kendine bol bol c vitamini almalısın.. Sıcak sıcak çorbalar yiyebilirsin..

Tekrar geçmiş olsun..

40 dk pilates yaptım ve şimdide tarçın süt içiyorum içine bir tane ceviz ezdim koydum harika oldu daha bir lezzetlendi...

Arkadaş tavsiyesi tuanairem harika :)

Aman bal kaymakların yüzü solmasın geçmişler olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…