Kendim Diyetim. ( resimli)

Kizlar sizede kuzularada Rabbim acil sifa versin. Cuma sabah kvalidem gitti ama dun cok uzgun oldugun icin buraya yazmayada yüzüm yoktu acikcasi Persembe aksami pide istedi kocam. Oglus 7 gibi uyuyunca yemek 8 i gecti biraz. 4 5 pide 2 bardak kola hatta gun icerisinde yaspasta ekler yedim Nefsime yenik düştüm hatta nefsimdede degil tum suc benim
Sali gunu 69.3 veya 69.4 tu kilom
Cuma sabah 70.5 oldugumu gordum
Buraya yazarsam belki hakli olarak biri uzulecegim birsey yazar bende kendime kizip diyeti birakirim diye korktum ve sadece selinayla paylastim durumu. Kendime cok kizdigim icin ceza verdim
Dun sabah cok hafif kahvalti
Oglen 35 40 dk plates yaptim. Saat 15 30 da Tavuk yedim sadece
Ve bu sabah tartildigimda 69.5 tim
Bu sabahta hafif kahvalti yaptim
Oglusum dis cikaracak galiba surekli agladigi icin yemek hazirlayamadim.cokta actim saat 15 te ekmek arasi domates zeytin yiyerek gunu sonlandirdim. Simdi ebru sallinin 55 dk lik platesini yapacagim
Bugunki kilom icin sevinmek icin daha erken bakalim yarinda ayni olursam hatta azcicik verirsem sevinecegim. Bir daha 70 leri gormek istemiyorum.bu bana cook buyuk ders oldu

Bi itiraf ta ben yapıyım ozaman aylar sonra ilk defa dışarı çıktık bebegim küçük diye cikamiyordum AVM de hamburger yedim patatesten bir iki tane aldım ama icecekte milksek içtim iki küçük top incir tatlısı yedim bide .... yatmadan plates yapıcam ama yarında çok çok dikkat edicem

Bi itiraf ta ben yapıyım ozaman aylar sonra ilk defa dışarı çıktık bebegim küçük diye cikamiyordum AVM de hamburger yedim patatesten bir iki tane aldım ama icecekte milksek içtim iki küçük top incir tatlısı yedim bide .... yatmadan plates yapıcam ama yarında çok çok dikkat edicem

Seninki benimkinin yaninda kucucuk bisey kaldi canim

Eee maşallah sana Melekcim :) onları yerken hiç aklına gelmedimi diyette olduğun...?

Baya doya doya yemişsin afiyet olsun diyelim.. Şimdi bu yediklerin sende kilo yapmaz ama kiloda vermezssin... !!

Yediklerini bir an önce yağa değil enerjiye dönüşmesi lazım.. Bol bol emzir bebeğini yürüyüş yap hareket yap maden suyu falan iç..

Umarım tekrarlamazsın.! Yoksa tekrar başa döneceksin emeklerin boşa gidecek..

Saat 8 de yemistim. 2 3 saat sonra plates yapacaktim ama gece 12 de bile 5 dk once yemis gibiydim. Sabaha zor sindirdim dedim esime. sen yine iyisin, ben kahvalti bile yapamadim demisti esimde cok uzuldugumu gördü, artik ye diye israr etmicek soz verdi. O yediklerim persembe gecesiydi. Dun bugun hem yediklerime dikakt ettim hemde sporuma. Artik buyuk kucuk kacamak aslaaa
Canim cok tatpi istiyor. Yarin ogken cok hafif sutlu tatli yapacagim. Aksam yemeginide 4 5 gibi yiyecegim

Evet bugünde baya kaçamaklar günü olmuş arkadaşlar:)
Hemen telafi edelim.. Yediklerimiz kilo yapmaz ama kilo vermemizi yavaşlatacak

Burda ne yapıyorsak kendimiz için yapiyoruz... Düzelir herşey telafi edebilirsin.
Bende diyorum Melek hiç sesi soluğu çıkmıyor nerelerde acaba diye ..?

Şimdi kv de fark etti kilo verdiğini zayiflandin gelin demiştir diye düşünürken oooo Melek pideler kekler pastalar arasındaymış..

Canim onemli olan telafi etmek tabikide.mesela bugun nefsimle ole gidip geldimki canim sekerli seyler istedi..ama ben ne yaptim aldim hurma yedim.yada meyve yedim..

Evet bugünde baya kaçamaklar günü olmuş arkadaşlar:)
Hemen telafi edelim.. Yediklerimiz kilo yapmaz ama kilo vermemizi yavaşlatacak
Ben yemedim bitterimi bile agzima almiyorum.kalksam mi acaba spora diyorum yoksa bugundemi dursam dinlensem?bu sefer de saliya uc gun kaldi..gerci yapsamda benden bi cacik olmuyor

Canim onemli olan telafi etmek tabikide.mesela bugun nefsimle ole gidip geldimki canim sekerli seyler istedi..ama ben ne yaptim aldim hurma yedim.yada meyve yedim..
Oofff hangimizde yokki bu tatlı krizleri..

Ben canım tatlı veya şekerli aburcubur istediği zaman bir tane elma dilimliyorum ve üzerine bir çay kaşığı tarçın ekiyorum harika bir tatlı oluyor ısrarla tavsiye ediyorum illaki faydasını göreceksiniz arkadaşlar mutlaka deneyin diyorum baska da birşey demiyorum..

Aynen bende ole yaptim..yoksa simdiye neler yemistim

Ben yemedim bitterimi bile agzima almiyorum.kalksam mi acaba spora diyorum yoksa bugundemi dursam dinlensem?bu sefer de saliya uc gun kaldi..gerci yapsamda benden bi cacik olmuyor
Aaaaa kalk bakim öyle düşünme kilo veremiyorum falan diye... VERECEKSİN O KİLOLAR GİDECEK O YAĞLAR ERİYECEK.. !

Beyinde bitirmen lazım bu cümleyi tekrarla bilinç altına yerleştir..

Yarın pazar dinlenirsin... Hadi biraz hareket edelim

Dedi dediiii demez miii
Ama surekli emziriyorsun zaten vücudunda kilonda cok iyi bosver diyeti dedi ama yookkk 60 olacagim ben dedim.Son gune kadar dikkat ediyordum ama olan oldu
Simdi bundan ders cikartip verecek kilolari dusunme vakti

Dedi dediiii demez miii
Ama surekli emziriyorsun zaten vücudunda kilonda cok iyi bosver diyeti dedi ama yookkk 60 olacagim ben dedim.Son gune kadar dikkat ediyordum ama olan oldu
Simdi bundan ders cikartip verecek kilolari dusunme vakti
Bak kv öyle söyleyince motive oldun. Tabi devamı gelmemiş o ayrı. :)

Neyse Melekcim neler hissettiğini o pişmanlık duygusunu ve seni çok iyi anlayabiliyorum..

Her zamanki sloganımiz neydi .? Kaçamaklar olsa bile Yarın değil bir sonraki öğün telafi ederek kaldığımız yerden devam devam devam !!

Sen zaten cabuk kilo veren bir yapın var...

Ooff böyle yorulmayı özlemişim... Yavruyu uyuttum hemen spora başladım..

1000 ip atladım
45 dk yürüdüm
40 dk pilates yaptım

4 lt su içtim

Duşumu aldım maskemi yaptım dişlerimi fırçaladım el ayak topuk nemlendirici sürdüm cildime kırışık karşıtı kremler sürdüm saçlarımı kuruladim oooo mmiiss mmiiss.. Biz bakımlı anneleriz

İyi geceler günlüğüm.. Güzel harika bir pazar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…