Kendim Diyetim. ( resimli)

Saol bebegim kizlar simdi uyuyor..kafa dinliyorum..gece uyumadilar tabi.cok sukur is yerindeki arkadaslarim ve mudurume allah razi olsun beni idare ettiler.bole olunca istemeden istende olyorum...bende chai yi daha begendim.bohcanin tadi degisik geldi bana..bu arada gulcum kirisiklik kremi kullaniyorum diyosunya birincisi erken degil mi ikincisi nemlendirici tarzda bisey mi ucuncusu ne ne kullaniyosun..

Kizlar migrosa ugradigimda termal yunlu taytlar gelmisti fiyati 9 tl idi cok guzel uzerinde icten yunlu yazyor tavsiye ederim

Dr verdiği ilaçların faydası olmustur uyusun yavrular sende dinlen tatlım.

Ben bu chai anlamadım arkadaşlar.. Mümkünse bir foto ekler misiniz nasıl birşey olduğunu görmek istiyorum..?

28 yaşındayım evet belki biraz erken olabilir ama ince çizgiler hafif hafif belirginleşmeye başladı daha fazla ilerlemesin istiyorum.. Kiloda verince aynada dikkatimi çekiyor göz çevresi cizgilerim.. Tamamen kırısınca kremlerde fayda etmiyor en iyisimi baştan önlem almak..!
Böyle bir ürün kullanıyorum. Sadece geceleri gündüzleri nemlendirici surerim..

Tayt iyi olur senin için çünkü oralar baya soğuk burda ben gerek duymuyorum iklim olarak ılık Akdeniz bolgesi..

B beyazmelek0116 herşey yolunda mı?

Seni merak ettim..

Yolunda canim. Bu sefer bozmadim diyeti
Esim dun marketten nutella almis. Al dedigim zamam cok yiyorum diye almazdi. Simdi alma diyorum aliyor
Sabah 9 da 1 kepek ekmege azicik surup yedim. Sonra oglusu emzirdim. Azicik daha uyuduk. 11 de oglusa kahvalti yaptiriken 1 bucuk yumurta haslama yedim.
14 30 da arkadaslarla kuzulari gezmeye cikarttik. 16 30 da evdeydim. 1 saat cafede oturduk 1 saat yurumusuzdur. Cafede tabikiii 1 bardak cay söyledim, kacak oldugu icin 1 2 yudum aldim. Ewe gelince oglusa yemegini yedirirken agzima 2 3 N**** (Siyahi) attim. sonra oyun istedi. Simdi yatirdim. Saatte gec olmus. Yemek yapmaya kalksam dahada gec olur. Canim istemiyor zaten
Yarina arkadas gelecek.temizlik hazirlik yapacagim. Tabikidee yaptiklarimdan enn hafif olan sutlu tatlidan yiyecegim söz

arkadaşlar yoğurdun içine kivi ve yarım muz doğradım bir çay kaşığı da ahududu reçeli çok lezzetli görünüyor birazdan yiyeceğim farklı bir alternatif isterseniz... Birde meyveleri bir protein ile alırsak karbonhidrat olduğu için yakamazsak yağ olarak depolanmıyormuş ben meyveleri bu şekilde yemeye dikkat ediyorum...

Oooo harika süper bir gün geçirmişsiniz..

Gayette hafif beslenmişsin.. Güzel haberlerini aldım canım..

Gerçekten nefis görünüyor.. En kısa zamanda bende deneyeceğim..

Evet genelde o meyveli pastlar falan çok tehlikeli..

Bende meyveler karbonhidrat olduğu için kesinlikle akşam yemiyorum gündüz yiyorum meylerimi ama bu şekil yaparsak akşamda yenebilir..

Güzel bir püf noktası

Hafta sonunun acısı çıkardık... Süper oldu..

1 saat yürüyüş yapıldı
1000 ip atlandı
45 dk pilates yapıldı

4 lt su içildi

Yarın tartı günüm, merakla heyecanla bekliyorum..

Iyi geceler günlüğüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…