- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.881
Saol bebegim kizlar simdi uyuyor..kafa dinliyorum..gece uyumadilar tabi.cok sukur is yerindeki arkadaslarim ve mudurume allah razi olsun beni idare ettiler.bole olunca istemeden istende olyorum...bende chai yi daha begendim.bohcanin tadi degisik geldi bana..bu arada gulcum kirisiklik kremi kullaniyorum diyosunya birincisi erken degil mi ikincisi nemlendirici tarzda bisey mi ucuncusu ne neÇok geçmiş olsun Tuğbacım.. Inan çok üzüldüm yaaa.. Hemen dr gitmekle iyi yapmışsın ateşi yuksekse dikkat et.. Ben yüksek ateşten çok korkarım kontrol altına alınmazsa çocuklarda kalıcı hasar bırakıyor....
Bu büyülü bohça harika bir çay.. Ben çok çok sevdim kokusu ve tadı harika yumuşak bir içimi var...
Tavsiyen için teşekkür ederimViolet Life
Degisik tatlar degilmi bizi bu duruma itentuanairem Ay__Prensesi ne demek canim arkadaslarim
Allahdan daha fazla vakit kaybetmeden aklima geldi paylasmak
Gercekten mutluluk veriyor insana degisik tatlar
Dr verdiği ilaçların faydası olmustur uyusun yavrular sende dinlen tatlım.Saol bebegim kizlar simdi uyuyor..kafa dinliyorum..gece uyumadilar tabi.cok sukur is yerindeki arkadaslarim ve mudurume allah razi olsun beni idare ettiler.bole olunca istemeden istende olyorum...bende chai yi daha begendim.bohcanin tadi degisik geldi bana..bu arada gulcum kirisiklik kremi kullaniyorum diyosunya birincisi erken degil mi ikincisi nemlendirici tarzda bisey mi ucuncusu ne nekullaniyosun..
Kizlar migrosa ugradigimda termal yunlu taytlar gelmisti fiyati 9 tl idi cok guzel uzerinde icten yunlu yazyor tavsiye ederim
Hıh şimdi oldu..http://www.dogadan.com.tr/urun_detay.php?id253&b=b-uuml-y-uuml-l-uuml-boh-ccedil-a-chai-baharatli
http://www.doguscay.com.tr/urunler.php?cat=25
Canim ikiside ayni ama markaları farkli:)
Sutle çok güzel olan bu:)
Farklı baharatlar var içinde.
Emzirdigimiz için yeşil cay icemiyoruz.alternatif varmis bize
Oooo harika süper bir gün geçirmişsiniz..Yolunda canim. Bu sefer bozmadim diyeti
Esim dun marketten nutella almis. Al dedigim zamam cok yiyorum diye almazdi. Simdi alma diyorum aliyor
Sabah 9 da 1 kepek ekmege azicik surup yedim. Sonra oglusu emzirdim. Azicik daha uyuduk. 11 de oglusa kahvalti yaptiriken 1 bucuk yumurta haslama yedim.
14 30 da arkadaslarla kuzulari gezmeye cikarttik. 16 30 da evdeydim. 1 saat cafede oturduk 1 saat yurumusuzdur. Cafede tabikiii 1 bardak cay söyledim, kacak oldugu icin 1 2 yudum aldim. Ewe gelince oglusa yemegini yedirirken agzima 2 3 N**** (Siyahi) attim. sonra oyun istedi. Simdi yatirdim. Saatte gec olmus. Yemek yapmaya kalksam dahada gec olur. Canim istemiyor zaten
Yarina arkadas gelecek.temizlik hazirlik yapacagim. Tabikidee yaptiklarimdan enn hafif olan sutlu tatlidan yiyecegim söz
Gerçekten nefis görünüyor.. En kısa zamanda bende deneyeceğim..Eki Görüntüle 1760624 arkadaşlar yoğurdun içine kivi ve yarım muz doğradım bir çay kaşığı da ahududu reçeli çok lezzetli görünüyor birazdan yiyeceğim farklı bir alternatif isterseniz... Birde meyveleri bir protein ile alırsak karbonhidrat olduğu için yakamazsak yağ olarak depolanmıyormuş ben meyveleri bu şekilde yemeye dikkat ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?