Kendim Diyetim. ( resimli)

[QUOTE BEYAZ__KELEBEK, post: 44937783, member: 689734"]Naptın sen yaa.. !!

Oofff inanmıyorum şaka olduğunu söyle burda hep beraber gülelim olur mu ?
[/QUOTE]

Saka degil malesef pismanim ama hatam ikindi zamani birsey yedigim icin aksam yemegi yememe kararimdi halbuki bi tabak yemek yeseydim boyle olmayacakti tarti gunude geldi off

[QUOTE BEYAZ__KELEBEK, post: 44937783, member: 689734"]Naptın sen yaa.. !!

Oofff inanmıyorum şaka olduğunu söyle burda hep beraber gülelim olur mu ?

Saka degil malesef pismanim ama hatam ikindi zamani birsey yedigim icin aksam yemegi yememe kararimdi halbuki bi tabak yemek yeseydim boyle olmayacakti tarti gunude geldi off[/QUOTE]
Soda içebilirsin yediklerin üstüne çabuk sindirsin..

Ip atla koşu yap yani hareket etmen lazım..

Yediklerin yağa değil enerjiye dönüşmesi gerekir.

Eki Görüntüle 1759875 Günaydın günlüğüm...

Güne taze sıkılmış greyfurt suyu içerek başladım..

Şimdi kahvaltı zamanı
Hımm güzel olmuş o da yağları yakıyormuş sanırım iyi bir seçim. Bende sabah 300ip atladım ve egzersizlerimi yaptım üstüne de güzel bir kahvaltı miss gibi. Tabi aç karna sıcak suyumu içtim

Hımm güzel olmuş o da yağları yakıyormuş sanırım iyi bir seçim. Bende sabah 300ip atladım ve egzersizlerimi yaptım üstüne de güzel bir kahvaltı miss gibi. Tabi aç karna sıcak suyumu içtim
Ooo maşallah sana afiyet olsun canım:)

Azimli ve disiplinlisin..

Evet limon maydonoz kürü uygulama günü bitti birazda farklı detosk yapayım dedim...

Kizlar mrb belki inanmayacaksiniz ama daha ye i kahvalti yaptim.kucuk kizim sabaha kadar uyutmadi bizi..kusma ates kuzucugum perisanoldu.doktora gittik alisvrris derken bu saate kaldim.dunki Violet Life dedigi misk chia ve dogadan buyulu bohcayi aldim...kahvaltidan sonra bohcami ictim birazdan miski icerim

tuanairem woowww varmis orda ikiside ne güzelcanim ben dogadani sevmiosun diye dogusunkini soylemistim ikisind ayni hemen hemen ama neyse icersin ya..sütle daha guzel oluyorsahlep gibi
Afiyet olsun bende demin ictim chaiyimi

Çok geçmiş olsun Tuğbacım.. Inan çok üzüldüm yaaa.. Hemen dr gitmekle iyi yapmışsın ateşi yuksekse dikkat et.. Ben yüksek ateşten çok korkarım kontrol altına alınmazsa çocuklarda kalıcı hasar bırakıyor....

Bu büyülü bohça harika bir çay.. Ben çok çok sevdim kokusu ve tadı harika yumuşak bir içimi var...

Tavsiyen için teşekkür ederim Violet Life

tuanairem woowww varmis orda ikiside ne güzelcanim ben dogadani sevmiosun diye dogusunkini soylemistim ikisind ayni hemen hemen ama neyse icersin ya..sütle daha guzel oluyorsahlep gibi
Afiyet olsun bende demin ictim chaiyimi
Harika bisey chai cok hosuma gitti.sutlu yaptm.kizlar uyurken icim dedim cok rahatladim...@violet life tesekkurler komsum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…