- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
- 333
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.861
Merhaba canım..Kizlar mrb bu aksam kelle paca yaptim 1kase ictim cayin yanindada bi Parca buskivi yedim
Yaninda salata bile yemedim.cok yagli kilo almayim diye yiksa iki kasede icebilirdim.@Violet Life kacamak yapmana cok uzuldum yaaa. B beyaz_kelebekMerhaba canım..
Oohh afiyet olsun. Soğuk kış aylarında sıcacık iyi gider.
[QUOTE BEYAZ__KELEBEK, post: 44937783, member: 689734"]Naptın sen yaa.. !!
Oofff inanmıyorum şaka olduğunu söyle burda hep beraber gülelim olur mu ?
Hımm güzel olmuş o da yağları yakıyormuş sanırım iyi bir seçim. Bende sabah 300ip atladım ve egzersizlerimi yaptım üstüne de güzel bir kahvaltı miss gibi. Tabi aç karna sıcak suyumu içtimEki Görüntüle 1759875 Günaydın günlüğüm...
Güne taze sıkılmış greyfurt suyu içerek başladım..
Şimdi kahvaltı zamanı
Ooo maşallah sanaHımm güzel olmuş o da yağları yakıyormuş sanırım iyi bir seçim. Bende sabah 300ip atladım ve egzersizlerimi yaptım üstüne de güzel bir kahvaltı miss gibi. Tabi aç karna sıcak suyumu içtim
Sen hak ettin böyle bir cezayı.. !40 dakika plates yapildi ve leslieyle devam ama platesden sonra viz geliyor
Çok geçmiş olsun Tuğbacım.. Inan çok üzüldüm yaaa.. Hemen dr gitmekle iyi yapmışsın ateşi yuksekse dikkat et.. Ben yüksek ateşten çok korkarım kontrol altına alınmazsa çocuklarda kalıcı hasar bırakıyor....Kizlar mrb belki inanmayacaksiniz ama daha ye i kahvalti yaptim.kucuk kizim sabaha kadar uyutmadi bizi..kusma ates kuzucugum perisanoldu.doktora gittik alisvrris derken bu saate kaldim.dunkiViolet Life dedigi misk chia ve dogadan buyulu bohcayi aldim...kahvaltidan sonra bohcami ictim birazdan miski icerim
Harika bisey chai cok hosuma gitti.sutlu yaptm.kizlar uyurken icim dedim cok rahatladim...@violet life tesekkurler komsum benimtuanairem woowww varmis orda ikiside ne güzel canim ben dogadani sevmiosun diye dogusunkini soylemistim ikisind ayni hemen hemen ama neyse icersin ya..sütle daha guzel oluyor sahlep gibi
Afiyet olsun bende demin ictim chaiyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?