- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.901
Günaydın canım..Günaydın arkadaşlar beyaz kelebek canım senden önce davranmışım tartıya çıkınca gördüğümü hemen paylaşmak istedim çok şükür 74 kiloyum buna sevindim
Sonuç çok mükemmelBana gelince
Ben bu hafta sadece 600 gram kaybetmisim
Ama olsun bi rakam daha degisti tartida
68.4 den 67.8 olmusum
Valla bende mutlu oldum cok iyi kilo vermişsin... Senide tebrik ediyorumGünaydın kizlar... bende geçen hafta 71.900 bu hafta 70.800 (-1.100) çok mutluyum
Yuppi Yuppi. ....
sEki Görüntüle 1761034
Şükürler olsun sonunda 65 i gördüm yani 2. hedefime ulaştım...
Gelecek hafta avatar fotoma boydan resmimi koyacam..
Gecen hafta 66.300
Bu hafta 65.500
Giden kilo -800
TebrikleeerrrrEki Görüntüle 1761034
Gecen hafta 66.300
Bu hafta 65.500
Giden kilo -800
Sen yeterki istikrarlı ve kararlı ol istediğin rakamları görmek hiçte uzak degil...!Süpersin valla bende o rakamları gormek istiyorum. ..
Haklısın yediklerime dikkat ediyorum mümkün ölçüde bide spora agarlik verebilsem çok daha iyi sonuçlar alırım ana oğlum dış cikaricak galiba hiç durmuyo bütün günüm onunla geçiyo .. yavaş yavaş da olsa bu kilolar gidecekSen yeterki istikrarlı ve kararlı ol istediğin rakamları görmek hiçte uzak degil...!
HarikaHerkesi tebrik ediyoruuuummmben bu hafta çooook dikkat etmeyr çalıştım çünkü eşim şehirdışındaydı annem bende kaldı sabah ve akşam birlikte yedik öğlen evine gitti pisilerimizi doyurmaya öğlrn bişi yemedim ama anneme yaptıklarımdan yedim az yemeye çalıştım ama pek olmadı zaten annem sürekli çok zayıfladın diyip durdu ona göre hep zayıfım 
Dün de eşimle avmye gittik eksikler birikti 2 saat avmde yürümüşümdür ama sonu kötü bitti neyse ne yediğimi söylemeyeyim ama walla az yemeye çalıştım ekmek falan yemedim kolada bikaç yudum aldım tatlı yarım yedim sadede gelelim
Geçen hafta 67,2 bu sabah 66,5 demekki tüüm kaçamaklar olmayaydı süper olucaktı
Tebrik ederim canım..Herkesi tebrik ediyoruuuummmben bu hafta çooook dikkat etmeyr çalıştım çünkü eşim şehirdışındaydı annem bende kaldı sabah ve akşam birlikte yedik öğlen evine gitti pisilerimizi doyurmaya öğlrn bişi yemedim ama anneme yaptıklarımdan yedim az yemeye çalıştım ama pek olmadı zaten annem sürekli çok zayıfladın diyip durdu ona göre hep zayıfım 
Dün de eşimle avmye gittik eksikler birikti 2 saat avmde yürümüşümdür ama sonu kötü bitti neyse ne yediğimi söylemeyeyim ama walla az yemeye çalıştım ekmek falan yemedim kolada bikaç yudum aldım tatlı yarım yedim sadede gelelim
Geçen hafta 67,2 bu sabah 66,5 demekki tüüm kaçamaklar olmayaydı süper olucaktı
Bende senin maydanoz kurunu uyguladım sabah sonra da kahvaltı yaptım ... ben her sabah mutlaka 2 yumurta ve peynir yerim protein agarlikli olur kahvaltim herhangi bir zararı olmaz dimi canan karatay yumurta bol bol yiyin diyor gerçi ben yıllardır hep yerim de sorayım dedimEki Görüntüle 1761087
Sabah greyfurt ssuyumu içtim...
Eki Görüntüle 1761089
Misler gibi kahvaltimida yaptım..
Herkesi tebrik ediyorum gulcum sen bi sahesersin..gecen haftaki kilom sali gunu78.9 dum carsamba 77.9dum bugun 77.6 yim.yalniz tuvalete cikmadim 300 gr kaybetmisim suan.net kilom yarin belli olut.hrralde benn bugunu bilincaltinda strese baglamisim wc ye gidemiyorum ayriyeten spor bi gun yaptim
Ayy kusura bakmayın arkadaşlar ya ben hep unutuyorum önceki kilomu yazmayı benim sürekli değişiyordu bu hafta en son 74.2di bugün 74geldim artık kalori alımını düzenledim 2000 kalori alıyorum 1500alıyordum az geldi sanırım kilo vermem durmuştu. Böyle devam edicem bakalım canımbeseye kac kiloydun gecen hafta canim:)
Bravo sana arkadaşım çok mutlu oldum gercekten 65i gördün yaa mükemmel bi sonuç tebrik ediyorum seni, resmini sabırsızlıkla bekliyorum ama önceki halinide bi ara bizle paylaşırmısın hem bizede daha bi motivasyon kaynağı olurEki Görüntüle 1761034
Gecen hafta 66.300
Bu hafta 65.500
Giden kilo -800
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?