- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
- 333
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.921
Harikasin yine bebegimEki Görüntüle 1761034
Şükürler olsun sonunda 65 i gördüm yani 2. hedefime ulaştım...
Gelecek hafta avatar fotoma boydan resmimi koyacam..
Gecen hafta 66.300
Bu hafta 65.500
Giden kilo -800
Maydonoz ve limon kürünün mutkala faydasını göreceksin insanin yüzüne bile parlaklık veriyor..Bende senin maydanoz kurunu uyguladım sabah sonra da kahvaltı yaptım ... ben her sabah mutlaka 2 yumurta ve peynir yerim protein agarlikli olur kahvaltim herhangi bir zararı olmaz dimi canan karatay yumurta bol bol yiyin diyor gerçi ben yıllardır hep yerim de sorayım dedim
Sonunda vücudun tepki vermeye başladı..Herkesi tebrik ediyorum gulcum sen bi sahesersin..gecen haftaki kilom sali gunu78.9 dum carsamba 77.9dum bugun 77.6 yim.yalniz tuvalete cikmadim 300 gr kaybetmisim suan.net kilom yarin belli olut.hrralde benn bugunu bilincaltinda strese baglamisim wc ye gidemiyorum ayriyeten spor bi gun yaptim
Teşekkür ederim canım benim :)Bravo sana arkadaşım çok mutlu oldum gercekten 65i gördün yaa mükemmel bi sonuç tebrik ediyorum seni, resmini sabırsızlıkla bekliyorum ama önceki halinide bi ara bizle paylaşırmısın hem bizede daha bi motivasyon kaynağı olur
Merhaba hoşgeldin..merhaba ,ben yeni katıldım kk ne.bu grup diyet ile ilgili bir motivasyon grubu sanırım.
İyiki varsin canim seni seviyorumSonunda vücudun tepki vermeye başladı..
Bende seni tebrik ediyorum arkadaşım
Yarın tam kilonu öğreniriz inşallah...
Devam devam devam ediyoruz.
Canım arkadaşım sende iyiki varsınİyiki varsin canim seni seviyorum
Tebrikler canım..Gecen hafta 69.4
Cuma gunu kacamaklar sonucu 70.5
Veee bugun 68.4
Cuma gununden beri kendime ceza verip cok az yedim.cok sukur sutumde eksilme olmadi
Gülüm benim kilolari ilk sayfaya yazar misin
Gecen hafta ve bu haftayi
Günlük ne yedigimizi ne içtiğimizi yazıyoruz birbirimizi değerlendiriyoruz yanlışları düzenliyoruz faydalı bilgiler sunuyoruz ve salı günleri kilo bildrimi yapıyoruz..Süper, bende katılabilirmiyim?
Tebrikler canım..
Kısa sürede toparlandın...
Eeee hadi ulaşalım artık ilk hedefe..Tesekkur ederim canim benimmm
Simdi yaptigim kekten kurabiyeden irmikli top cerez hiccc birinden yemicem
Sadece meyve yerimm
Ilk hedefe az kaldi Ins
65 e yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?