- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
Valla okumadim hepsini neler dediklerini tahmin ediyorum.bwn ayni seyleri soylemeyecegim.takil,aşkini yaşa..evlenme ama. Cok yasli.takil hevesini al ayril.43 mutlu edebilecegi bi yaş ve bence erkeğin zirvesi.sen de gençsin.yaşa gitsin be amaaan neyi dusuneceksin dert ettigin seye bak
Tabi tabi. Takılacaksan takıl ama ciddi düşünme. Çok çok 10 senesi var, sonra andropoz.O kadar genç ruhlu ki asla 43 demezsin imkansız ve hiç yaşını göstermiyor ben öğrenince şoka girdim mesela
kartzampara damatamca demese miydiniz acabaaa?damat adayı ya sitenin kendisi
Bu sevdalar boşuna le bu sevdalar boşunaaaaGüldüm bu yorumaağlanacak halime gülüyorum ben 22 o 43 yeni girdi
Ayol 21 yas cok fazla cok cus yani sen dogdugunda herif milli olmustur yani hatta daha da erken diyelim bekar evlendin suanda sen 21 o 41 olsa 10 sene sonra sen 31 o 51 amca bildigin saçmalama ayol kıskanç olur hayati sana dar ederSoğumam lazım kendisinden
Iste bu yorum tutarOlmaz valla o uyumak ister siz dans etmek istersiniz
Evlen sende ozaman alsin amca citir kızı ben arada 12 yastan fazla fark olunca ask olduguna inanmam maddiyat tir oŞükürler olsun ki EVLİ DEĞİL
Amcanla mutluluklar dileriz21 yaş diyince aklınıza yaşlı kır saçlı biri gelmesin ... deli divane aşık oldum adamagerçekten akıl verin bana yalvarırım ihtiyacım var
Yaşın en kıpırtılı yaş aralığında ileride karşına ne filinta gibi denklerin çıkacak, aşık olmak kolay değildir geçmişinde olan bir eksiklik gereği sana aşk olarak gelmiş gibi olabilir, sakin bu yola girme, düşünsene ailene karşı çıkıp yuva kurduğunu 5 sene sonra sen sinemaya gitmek isterken o 50 yaşında adamım ya ne sineması otur oturduğun yerde diyecek.. Sen biraz yıllarınn su gibi geçeceğini düşün ve bu açılardan olaya yaklaş.Ben 22 yaşındayım o 43 yeni girdi
Bende Haluk Levent’e aşığım ama kalbime gömüp yaşamaktan başka çarem yok,sizede tavsiye ederim21 yaş diyince aklınıza yaşlı kır saçlı biri gelmesin ... deli divane aşık oldum adamagerçekten akıl verin bana yalvarırım ihtiyacım var
Sizin calıstıgınız yere gelen abınızın arkadası noldu yazcam yazcam bı fırsatım olmadı?Bende Haluk Levent’e aşığım ama kalbime gömüp yaşamaktan başka çarem yok,sizede tavsiye ederim
Olmaz bu iş.Bundan 10 sene sonrasını düşünün.20 sene sonrasını?Her açıdan düşünün ama..Ben 22 yaşındayım o 43 yeni girdi
Yok çalıştığım yere gelmemişti iş bakacaktı sözde bana,bu yüzden Whatsapp grubu kurmuşlardı..Kendisi özelden 1-2 kez yazdı bana hatta bir üye (belki sizdiniz hatırlamıyorum) söylemişti “belki olursunuz aranızda çok yaş farkı yok” diye,görüşmek vs. istedi ben abimi bahane edip istemedim.9 yaş var aramızda,yapamayacağımı biliyorum.Sizin calıstıgınız yere gelen abınızın arkadası noldu yazcam yazcam bı fırsatım olmadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?