Kendimden 21 yaş büyük birisine aşık oldum ...

Hem cok yasli hem de erkegin zirvesi...

Inanin daha tutarli seyler soyledik biz.

Ben 22 yaşındayım o 43 yeni girdi
Yaşın en kıpırtılı yaş aralığında ileride karşına ne filinta gibi denklerin çıkacak, aşık olmak kolay değildir geçmişinde olan bir eksiklik gereği sana aşk olarak gelmiş gibi olabilir, sakin bu yola girme, düşünsene ailene karşı çıkıp yuva kurduğunu 5 sene sonra sen sinemaya gitmek isterken o 50 yaşında adamım ya ne sineması otur oturduğun yerde diyecek.. Sen biraz yıllarınn su gibi geçeceğini düşün ve bu açılardan olaya yaklaş.

Hayat tecrübesi olmayan siz ağzı açık dinlemissinizdir o da olgun karizmatik bir şekilde size hayat felasefesinden bahsetmisdir sizde ne olgun erkek nekadar mantıklı konuşuyor felan adam kari kız peşinde koşarken siz daha rahimdeydimdiniz.lutfen mantıklı olun.

Sizin calıstıgınız yere gelen abınızın arkadası noldu yazcam yazcam bı fırsatım olmadı?
Yok çalıştığım yere gelmemişti iş bakacaktı sözde bana,bu yüzden Whatsapp grubu kurmuşlardı..Kendisi özelden 1-2 kez yazdı bana hatta bir üye (belki sizdiniz hatırlamıyorum) söylemişti “belki olursunuz aranızda çok yaş farkı yok” diye,görüşmek vs. istedi ben abimi bahane edip istemedim.9 yaş var aramızda,yapamayacağımı biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…