- Konu Sahibi NisaNur-06

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee bacım çekemiyoruz o yüzden alıcılar için anten takacazMutlu olmaya bakin millet biraz cekimiyor sizi gibime geliyo ondan laf soyluyorlar
Mutlu olmaya bakin millet biraz cekimiyor sizi gibime geliyo ondan laf soyluyorlar
O iğrenç yakıştırma sahibine aittir, yani sana..
Yaa çok güldüm bu benzetmeyeBi konu açtık kesme şekere üşüsen karıncalar gibi...
yazarsam banlanirmiyim ki
15 yaşında hayatımdaki en önemli insanları ölümle kaybettim. Ciddi acılar yaşadım maddi manevi çok yükün altına girdim. Yıllarca hem okudum hem çalıştım hayat bana 15 yaşında olgun olmayı getirdi eşim o zaman hayatımdaydı evlensem doğru mu olurdu. Bu bir kurtuluş mu yani. Hayatın insanı ne zaman olgun hale getireceği ile insanın önemli kararlar alıp evlenmesi arasında fark değil uçurum var ikisi çok başka şeyler.O, diğer çocuklar gibi şımarık yetişmiş bir çocuk değil. Yaşadığı onca sıkıntı, ister istemez normalinden daha ağır daha olgun hale getiriyor. Zaten yeterli olgunluğu görmesem, istemezdim. Ee devlet de müsade ettiğine göre? Teşekkürler yorum için.
Katiliyorum.18 yasındaki bir kişi ne kadar olgun olabilir allasen ?
Herkes takmış yasından olgun diye.
Öyle bir şey yok !
Olgunluk farklı bir şey.
Tecrübe ve yaş ile kemale ermekle ilintili.
Benim çocugum 12 yasında ama çok acı çekmiş çok olgun desem komik gelecek herkese çünkü evet komik.
18 yasındaki bir birey ne kadar acı çekerse çeksin ya da neler yaşarsa yaşasın daha toy.
Ama evliliginiz için diyebileceğim tek şey daha yaşının küçük oldugudur.
Ben bile 5 sene önceki aklımı begenmiyorken suan evliligin kendisine kattıgı ya da katacagı sorumluluk belki agır gelebilir.
Guantanamo cezaevinde totosundan elektrik verip anasından emdigi sütü burnundan getirilen bir genç dahi olsa bile bu adam daha 18 yasında.
Bilmiyorum umarım pişman olmazsınız ikinizde.
Yazma kiz yazma banlanirsin
Ben yandim siz yanmayin![]()