hiç inandırıcı değil adamın peşinde eski sevgilisi vs olsun.
Bence düpedüz seni kandırarak yanına gelmemek için bahaneler uydurmuş.
Kendi çapında telefon arkadaşı edinmiş bana kalırsa.
Uzak dur.
artık benimde aklıma o geliyor sadece yaaa..dün beni defalarca aradı yine ..defalarca akut bronşite yakalanmısım hastanedeyim yalvarrım ac dedi..acmadım..msj yazmıs ben cok kötğyğm hastanedeyşm ac yalvarrım ..sürekli böyleydi...en son sunu yazmıs peki..inana bana bugünden sonra cok üzülceksin madem ölmemi ,acı cekmemi göze alabiliyorsun ahstalıktan ölüp geberiyim herkes kurtulsun.. !bunu yazmıs..
Olasılıklar:
1- Diğer arkadaşların da dediği gibi , adam gelmemek için bahaneler üretiyor. Sen bu bahaneleri yedikçe, adam coştukça coşuyor, hikayeler yazmaya devam ediyor. Yaşı-konumu-medeni durumu yalan. Oyun oynuyor seninle
2- Seni deniyor. Nereye kada ona inanıyorsun? Nelere tamam dersin? Yani senin ne kadar kolay lokma (salak) olup olmadığına bakıyor. Sonrasında ona göre hareket edecek. Sen onun isteklerine boyun eğer misin , onu tartıyor.
Benim hareket rahatsızlığım var, yani ilaç almadan yolculuk yapamıyorum, ayrıca uçak fobim. Buna rağmen en yakın arkadaşımı çok özlediğim zaman, yanıma küçük çocuğumu da alarak, ayıla bayıla, ilaçla sersemleye sersemleye 8 saat otobüs yada 1 saat uçak yolculuğunu göze alıyorum. Arkadaşım için ! Eşimden 5 ay ayrı kalmamak için dünyanın bir ucuna 15 saat uçtum, ilaç üstüne ilaç içerek , halüsinasyonlar göre göre bitirdim o 15 saati. Şimdi sen düşün bakalım, bu adam sana niye gelmez ? Seni bu kadar seven, seninle evlilik hayallerini paylaşan bu adam ,5 ayda neden 1 kere bile gelemez?
ıyyyyyyyyy öldü hemendeeee
bu kadar da duygu sömürüsü olmaz
inanma canım numaranı değiştir diyoruz sana gerçekten ilerde pişman olrusun
niye bilmiyorum bana anlattıkları palavraymış gibi geldi
kimseyi inandırmak zorunda değilim..inanmıyorsan okumazsın ya da okuyup çıkarsın yorum yazmazsın..sonuçta burda derdimi paylaşmak için yazıyorum..zaten anlatılabilecek seyler olsaydı yakınlarıma anlatrdım anlatamadığım için burda yazabiliyorum ..inanıp inanmamak sana kalmış kalıp ikna edecek değilim !
verilmiş sadakan varmış bence. arkana bile bakmamalısın. daha fazla kendini kaptırmadan ortaya çıkmış bazı şeyleri.
ilerde şu bulunduğun durumdan daha fazla acı çekersin demedi deme.
geber diye cevap yazsaydin :)))
bir sorum olacaktı
kaç yaşındasınız_?
Herşeyi geçtim doğru diyelim.
Anne karnında DNA testi olmuyor, doğum beklenecek. DNA testiyle çocuk onun çıksa da kimse evlen diye baskı yapamaz. DNA testi sonucuna göre yapacağı tek şey çocuğu üzerine almak olur.
Ama bu bir prosedür.
Yüzünü görmediğin birine nasıl aşık olursun anlamadım ama boşver, bırak ne yapıyorsa yapsın. Uzak ol
[sıze=3]bu arada merak ettim bu adam nerede, yani hangi şehirde???[/sıze]
bırkez olsun yasadıgın sehre gelmıyor ve sen o ınsana ınanyorsun bravo valla.. nerden bılıyorsun senle beraberken o kız hamıle bıle kalmııs olabilir .. olmayan ilişkinizde senı aldatmıs olabilir.. bı ılıskıde en onemlı sey guvendır .. guven sevgı saygıdır.. ınsan 1 kere bıle sevdıgının yanına gelmezmı bunca ay boyunca.. bı ınsan severse mazeret kabul etmez dagı tası yarar gene gelır..
bence o cocuk sızın onu sevdiginiz gıbı sevmıyor.. oyalıyor sizi.. elının altına alıyor kenarda tutuyor. ayrıca evlı olması cok buyuk bı ıhtımal.. ayrıca yalanda cabası..
kacın arkanıza bıle bakmayın!
Canım kusura bakma ama bu kadar saçmalığın üstüne o çocuğa nasıl destek olabilirsin ki.. ben olsam arkama bakmadan kaçardım
Senin burada destek olmalımıyım diye soracağına, sizce bu adam dürüstmü yoksa beni kandırıyormu diye sorman gerekir canım.
Yaşın kaç senin ?
Sen hiç boşuna bekleme o adam senin yanına hiç gelmeyecek. Hep böyle bahaneler uydurup duracak. Anlattığı herşey doğruda olabilir, yalanda olabilir.
Kaldıki doğruysa hayatı bukadar çetrefilli birine bulaşmana ne gerek var ki.
Ergenlik çağındaki hemen hemen çoğu gencin başından geçen bir internet aşkı seninkide. Boşuna zamanı harcama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?