Kendimden büyük bir derdim var lütfen akıl verin,okuyun lütfen yardımcı olun !!

artık benimde aklıma o geliyor sadece yaaa..dün beni defalarca aradı yine ..defalarca akut bronşite yakalanmısım hastanedeyim yalvarrım ac dedi..acmadım..msj yazmıs ben cok kötğyğm hastanedeyşm ac yalvarrım ..sürekli böyleydi...en son sunu yazmıs peki..inana bana bugünden sonra cok üzülceksin madem ölmemi ,acı cekmemi göze alabiliyorsun ahstalıktan ölüp geberiyim herkes kurtulsun.. !bunu yazmıs..

ıyyyyyyyyy öldü hemendeeee

bu kadar da duygu sömürüsü olmaz

inanma canım numaranı değiştir diyoruz sana gerçekten ilerde pişman olrusun

İNAnın bende aynısını dedim kendisine..insan ölüm döşeğinde olsa kalkar gelir yaaa.yemin ederim bir kere gelceğinn gecesinde de bıçaklandı yemin ederim onu unutmuşum anlatmayı..güya tabi bıçaklanmıştı...bu ne yaa öfff vala binlerce yalan etrafımı sarmış..bence o kız olayı da yalan sadece gelmemek içi yapıyor dediğiniz gibi evli,vs şimdi parçalar bütünleşiyor bende....BEn cidden sadece sevgimi duygumu paylaştım sanalda olsa vs ama o şeytan gibi binbir yalanlar içinde yüzdürmüş beni..bir insan neen yalan söyler 5 ay yaa bu nasıl bir mide nasıl bi inanç din nasıl bir tatminliktir ya nasıl 5 ay boyunca böylesine devam edebilir..sonuçta ne elimi tuttu ne sarıldı ne kanlı canlı gördü ne gibi bi amacı olcak en cok bunu anlamadım ben ya !!!!

ıyyyyyyyyy öldü hemendeeee

bu kadar da duygu sömürüsü olmaz

inanma canım numaranı değiştir diyoruz sana gerçekten ilerde pişman olrusun

hattım faturalı canım sözleşmem var değitrmem suan ama artık sanmıyorum inceldiği yerden koptu zaten aramaz sormaz en fazla 1-2 gün daha bu kadar soğuk KANLI YALAN SÖYLEYEBİLEN BİR İNSAN emin ol umursamaz aramazda fazla..eger dediğiniz gibi ise ki muhtemelen öyle ..yenş arayışlara girer bir kaç güne..

niye bilmiyorum bana anlattıkları palavraymış gibi geldi

niye bilmiyorum bana anlattıkları palavraymış gibi geldi

kimseyi inandırmak zorunda değilim..inanmıyorsan okumazsın ya da okuyup çıkarsın yorum yazmazsın..sonuçta burda derdimi paylaşmak için yazıyorum..zaten anlatılabilecek seyler olsaydı yakınlarıma anlatrdım anlatamadığım için burda yazabiliyorum ..inanıp inanmamak sana kalmış kalıp ikna edecek değilim !

verilmiş sadakan varmış bence. arkana bile bakmamalısın. daha fazla kendini kaptırmadan ortaya çıkmış bazı şeyleri.

ilerde şu bulunduğun durumdan daha fazla acı çekersin demedi deme.

bu ne öfke

arkadaş size değil sevgilinize demiş palavra diye

verilmiş sadakan varmış bence. arkana bile bakmamalısın. daha fazla kendini kaptırmadan ortaya çıkmış bazı şeyleri.

ilerde şu bulunduğun durumdan daha fazla acı çekersin demedi deme.

teşekkür ederm cok sagolun..her seyı daha ıyı görebiliyorum artık,,kimseye güvenim kalmadı sadece olan bu oldu..değmeyen bir insana yüreğim değdi yazık bana ,

BEN bunu bile bilmiyordum BANA DEMİŞTİKİ AVUKATLA KONUSTUM HALLEDİCEZ HEMEN MAHKEME ACALIM MADDİ MANEVİ HERSEY TALEB EDEBİLİRSİN VS DEMİŞ..BAKSANA BİDE DOGUM BEKLENİCEKMİŞ YUH YAA BUNU BİLE BİLMİODUM BEN

Sana fırsat işte bıraktın bıraktın. Hiç uğraşma sanaldan derim. Hadi iyi bir insan olsun evlendin bilmediğin insanlar görmediğin br şehir kolaymı sanıyosun evliliği. İnsanlar gördüğü insanları tanıyamıyor . İnternetten konuştuğun insana nasıl güvenip evleneceksin yazık etme ÖMRÜNE. KAÇ KURTUL İŞTE. KANLI CANLI BİRİNİ SEV. EN ÖNEMLİSİ İMANLI AİLESİ DÜZGÜN İNSANLARLA EVLENKİ İKİ DÜNYANI KURTAR.
SANA BU KONUDA TEK DİYECEĞİM KURTUL. HAA NUMARA DEĞİŞİR. SON İKİ NUMARANI DEĞİŞTİRT.

AYNEN ÖYLE dağı taşı yarar yine GELİRDİ GELMEK İSTEYEN İNSAN ..KESNİLKİLE VAR BİR İŞ KESİNLİKLE

Senin burada destek olmalımıyım diye soracağına, sizce bu adam dürüstmü yoksa beni kandırıyormu diye sorman gerekir canım.
Yaşın kaç senin ?
Sen hiç boşuna bekleme o adam senin yanına hiç gelmeyecek. Hep böyle bahaneler uydurup duracak. Anlattığı herşey doğruda olabilir, yalanda olabilir.
Kaldıki doğruysa hayatı bukadar çetrefilli birine bulaşmana ne gerek var ki.
Ergenlik çağındaki hemen hemen çoğu gencin başından geçen bir internet aşkı seninkide. Boşuna zamanı harcama.

seninkisi sadece bağımlılık aşk nedir bilmiyosun görüşmeden telefonla konuşarak olmaz aşk . aynı şehrde biriyle tanışıp yaşarsan bunu tada bilirsin o zaman gülersin kendine. bu insanın geçmişi bu kadar kirliyse geleceğide pek parlak olamaz . çünkü 'ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR' derler.

Canım kusura bakma ama bu kadar saçmalığın üstüne o çocuğa nasıl destek olabilirsin ki.. ben olsam arkama bakmadan kaçardım

Bu durumda konu sahibi arkadas kusuruma da bakabilir.. Adam yerine koymam ben o insani.. Ve aynen arkama bakmadan ceker giderim..

ASLında sayenizde yazdıklarınzla beynşmde hersey daha iyi canlandı cidden gözlerimi açıp bakmam gerektiğini farkettim bu kadar tesadüf olamaz resmen ALLAH bana kac kurtul diye fırsat veriyor ..zorlamanın alemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…