- 4 Ekim 2007
- 1.616
- 4.232
- 658
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Köşe yazıları.Cep telefonu azizliği.Kole yazilari ?
Tesekurler oneriniz icin :) kitap okucam sozKöşe yazıları.Cep telefonu azizliği.
Babam kendi halinde bi insandir kimse ona karismasinda kim kime napiyosa yapsin kafanda cok iyi bi insan ama umursamaz.annemde abim sert oldugu icin ondan cekiniyo :/Annen baban yok mu senin abine noluyor da okutmamışmış aile nasıl izin verdi. siz niye uydunuz. Neyse siz de kendinizi geliştirin kitap , gazete falan okuyun. İnternetten bilmediğiniz şeyleri araştırın. Genel kültür konularını okuyun.
Aynen oyle aslinda ben artik sirf bu yuzden esimin ailesine gitmek istemiyorum ayni kafalarda degiliz rahat degilim onlarin yaninda surekli kasiyorum kendimi ama esim ben gelmem diyince cok uzuluyor onuda kirmak istemiyorum sonra olan bana oluyorAslında okuma ile cehaletin alakası yok hatırlarmısınız kim milyoner olmak isterdeki pazarcı teyzeyi ilkokul mezunu oldugu halde birçok ünvlinin gelemedigi yerlere gelmişti.Siz diger insanlarla konusurken iyim diyorsunuz demekki sorun sizde değil o dediğiniz kişiler bir kaç defa konsurken sizi bozmuş olacak ki sizdeki özgüveni yerle bir etmişler.o yüzden onlarla olan iletişimde afallıyorsunuz.Bol bol kitap okuyarak da kendinizi ifade etmeyi daha da ilerletebilirsiniz.
HaklisinizUniversite mezunu hatunlar var bdv'de konu aciyor ne yazdigini anlayamiyoruz kendilerini ifade etmekten aciz ama mesela ahmet nazif zorlu gibi bir adam var ilkokul mezunu ama koskoca vestel'i kurmus
Yanlis anlasilmasin okumamayi ozendirmek icin vermedim ornegi ama her okuyan da adam olmuyor
Bence disaridan liseyi bitirin , hergun vakit ayirip mutlaka kitap okuyup kendinizi gelistirin , bunlari gorumceleriniz icin degil kendiniz ve gelecekte yetistireceginiz cocuklariniz icin yapin
Su tasinma islerimiz bitsin kitap isini halledicem kardesimdede kitaplar var esimin ailesindede var onlarida alabilirimOlduğunuz gibi olun. Kimseye kendinizi kanıtlamak zorunda değilsiniz.
Üniversite okumak cahilliğe çare değil. Özgüveninizi yeniden kazanmak istiyorsanız araştırmalar yapın. Bol bol kitap okuyun, gündemi takip edin.
Alan ne?
Maşallah 1 yılda hangi bölüm bu
İmkanınız varsa yakınsa halk kütüphanesine de gidebilirsiniz. Hem seçenek çok olur hemde güncel gazete dergi takip edebilirsiniz.Su tasinma islerimiz bitsin kitap isini halledicem kardesimdede kitaplar var esimin ailesindede var onlarida alabilirim
Biraz merkeze uzagiz ya oyuzden cok sıkıntı oluyo:/ her istedimizi yapamiyoruz.İmkanınız varsa yakınsa halk kütüphanesine de gidebilirsiniz. Hem seçenek çok olur hemde güncel gazete dergi takip edebilirsiniz.
Cok tesekurler :)Haftada 1 kitap okuyun hiç olmadı ayda 2.
İnternet erişiminiz var hergün açıp bi şiir okuyun.
Bir arkadaşın da dediği gibi köşe yazarlarını takip edin.
Okulunuzu okuyun. Açıktan okumak zor değil. Bebekle ilk aylar belki zor olabilir ama sonrası kolay siz bi başlayın o okul biter illa ki.
Her aya bir konu seçin ve o konuyu araştırın. Sene de 12 konuda baya bilgili olursunuz mesela.
Aklıma gelenler bunlar.
Kendinizi geliştirebilirsiniz. Ama bunu rekabet meselesi değil de kendiniz için istemeyi deneyin ayrıca insanlar sınıflarına göre değil edeplerine göre ayrılırlar bana göre.[/QUOTE
Onlar bana o hissi veriyor ezikmisim gibi.baska insanlarin yaninda rahatim yoksa
Çok kaale almayın belki sizin kuruntunuz olabilir. Ama çözülmeyecek sorun değil iyi yanı bu.
Allahbiyiligini versin:)))Evet gecenlerde mesela bi ruya gormustum gorumceme de anlattim ruyada bebegimin saci siyah ve beyaz tenli gordum diceme esmer beyaz tenli gordum cocumu dedim ve o guldu esmer beyaz tenli nasil oluyo dedi ben yine eziiiikkkk moduna gectim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?