Kendimden nefret ediyorum

Evet daha 21 yasindayim :)

Evet gecenlerde mesela bi ruya gormustum gorumceme de anlattim ruyada bebegimin saci siyah ve beyaz tenli gordum diceme esmer beyaz tenli gordum cocumu dedim ve o guldu esmer beyaz tenli nasil oluyo dedi ben yine eziiiikkkk moduna gectim :/

Bunun okumamakla ne ilgisi var yahu ? Herkesin dili karışabilir.

" Ya tv. izliyorlar ya uyuyorlar " dediğiniz kişiler karşısında neden eziliyorsunuz . Zaten sohbet ortamı yokmuş ki.

Olsa ne olur , atom parçalanmıyor konuşmalarda.

Kendi kendinize kurmayın.

Ben o hissi aldim ezikleniyonms gibi :/aman artik umursamicam

O zmn konusmalari siz baslantin, boylelikle konuyuda siz secersiniz. En iyi bildiginiz seyden bahsedin. Varsayiyorumki calismiyorsunuz ve onlar calisiyor. Calismayan bayanlar evde ne yemekler dokturuyor calisanlara nazaran( genellikle), cunku calisanlarin buna zaman ayirmasi zor oluyor.

Bn kendimce bi cozum buldum onlara fazla gitmicem gorusmicem boyle dusuncelerede kapilmicam :)

Insanlik meslek sahibi olmakla belirlenmez.gorumculerinin insanliğini meslekleri ile bağdastirma 8 9baydir onlarlasin ve sacma konustugunu dusunuyosun tepki vermiyolarsa gulme alay gecme gibi insandirlar demek ki kendini kasmana gerek yok rahat ol her insan farklidir birak seni oldugun gibi kabul etsinler eger cok kafana dert ediyorsan bir alanda kendini gelstir sohbetlerde o alana onlari cek senin de o konuda bilgili oldugunu gorsunler bu yemek kitap sinema bahce ev isi olabilir onu da sen sec uzulme zaman gelip gecicidir bunlar da gecicek

Ben onlara degil kendime kiziyorum gercektn neden bitek onlarin yaninda kasiliyorum die mesele bu yani

Ben onlara degil kendime kiziyorum gercektn neden bitek onlarin yaninda kasiliyorum die mesele bu yani
Ya kasılman normal bisey demekki onlari onemsiyosun ben oğretmenim ben bile kendimden ust seviyede birini gorsem kasiliyorum 15 20 yillik ogretmenlerin yaninda geriliyorum kelimeler birbirine giriyor ayrildigimda yuz kez dusunuyorum acaba cok mu sacma konustum diye bu senin okumadiginla onlarin okumusluğuyla ilgili degil ki

Elbette uygun bir vakitte yollarim. :)
Ben de osmanlıca okumaya bayılırım. Şimdiye kadar okumamış olmanız beni şaşırttı. Ben aldığım ilk gece sabahlardım sanırım:) Ne güzel bir dedeniz varmış. Ve ne değerli günlükler. Görmeyi ve okumayı çok isterdim.

Bir tek onlarin yaninda kasiliyosun onlarin okumuslugunu kendine dert etmissin hayatin bunlari dusunerek harcayacagin zamanların pismanliğiyla gecmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…