- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.368
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Evet daha 21 yasindayim :)Allahbiyiligini versin:)))
Anladigim kadariyla bilinc altin artik onlarin yaninda sacmalaman yonunde senin aleyhinde isliyor ki bu psikolojim bilinc altindan kaynaklaniyor
Sen bu dusunceden kurtulmalisin
Okumusluk veya calisma hayati hic kimseyi yuceltmez
Insanlari karakterleri yukseltir veya alcaltir
Madem bukadar sorun disardan oku atan
Sanirim yasinda kucuk olsa gerek
bende makyoz olmayi tek hayalimAynen yaaa cok istiyorum kuafor salonu acmayi :)
Evet gecenlerde mesela bi ruya gormustum gorumceme de anlattim ruyada bebegimin saci siyah ve beyaz tenli gordum diceme esmer beyaz tenli gordum cocumu dedim ve o guldu esmer beyaz tenli nasil oluyo dedi ben yine eziiiikkkk moduna gectim :/
Ikimizinde hayali gerceklessin ozaman :)bende makyoz olmayi tek hayalim
Ben o hissi aldim ezikleniyonms gibi :/aman artik umursamicamBunun okumamakla ne ilgisi var yahu ? Herkesin dili karışabilir.
" Ya tv. izliyorlar ya uyuyorlar " dediğiniz kişiler karşısında neden eziliyorsunuz . Zaten sohbet ortamı yokmuş ki.
Olsa ne olur , atom parçalanmıyor konuşmalarda.
Kendi kendinize kurmayın.
Dışardan devam edemezmisin ?[/
Kndime guvenmiyom biraz ogretmn olmadan yapamam gibime geliyo
Elbette uygun bir vakitte yollarim. :)Yaaaa çok merak ettim
Özelden bi sayfa atsanıza osmanlıca dersi almıştım ünide
Lütfen
O zmn konusmalari siz baslantin, boylelikle konuyuda siz secersiniz. En iyi bildiginiz seyden bahsedin. Varsayiyorumki calismiyorsunuz ve onlar calisiyor. Calismayan bayanlar evde ne yemekler dokturuyor calisanlara nazaran( genellikle), cunku calisanlarin buna zaman ayirmasi zor oluyor.
Sosyal fobin var mi?Istemsiz kasiliyorum yemin ederim bu yuzden kendime cok kiziyorum arada dilim aciliyor ama 5 saniyecik .aslinda onlarda cok konusmuyolar belki konussalar benide konusturtsalar acilicamda yokk iste hep ya uyuyolar ya tv izliyolar
Yok sadece onlarla oyleyim etrafimda meslek sahibi olan var cokta guzel sohbetimiz vardirSosyal fobin var mi?
Samimi olsalar böyle hissetmezdin. Sen değil kendileri kasıntı belki?
Insanlik meslek sahibi olmakla belirlenmez.gorumculerinin insanliğini meslekleri ile bağdastirma 8 9baydir onlarlasin ve sacma konustugunu dusunuyosun tepki vermiyolarsa gulme alay gecme gibi insandirlar demek ki kendini kasmana gerek yok rahat ol her insan farklidir birak seni oldugun gibi kabul etsinler eger cok kafana dert ediyorsan bir alanda kendini gelstir sohbetlerde o alana onlari cek senin de o konuda bilgili oldugunu gorsunler bu yemek kitap sinema bahce ev isi olabilir onu da sen sec uzulme zaman gelip gecicidir bunlar da gecicek
Ya kasılman normal bisey demekki onlari onemsiyosun ben oğretmenim ben bile kendimden ust seviyede birini gorsem kasiliyorum 15 20 yillik ogretmenlerin yaninda geriliyorum kelimeler birbirine giriyor ayrildigimda yuz kez dusunuyorum acaba cok mu sacma konustum diye bu senin okumadiginla onlarin okumusluğuyla ilgili degil kiBen onlara degil kendime kiziyorum gercektn neden bitek onlarin yaninda kasiliyorum die mesele bu yani
Ben de osmanlıca okumaya bayılırım. Şimdiye kadar okumamış olmanız beni şaşırttı. Ben aldığım ilk gece sabahlardım sanırım:) Ne güzel bir dedeniz varmış. Ve ne değerli günlükler. Görmeyi ve okumayı çok isterdim.Elbette uygun bir vakitte yollarim. :)
Bir tek onlarin yaninda kasiliyosun onlarin okumuslugunu kendine dert etmissin hayatin bunlari dusunerek harcayacagin zamanların pismanliğiyla gecmesinYa kasılman normal bisey demekki onlari onemsiyosun ben oğretmenim ben bile kendimden ust seviyede birini gorsem kasiliyorum 15 20 yillik ogretmenlerin yaninda geriliyorum kelimeler birbirine giriyor ayrildigimda yuz kez dusunuyorum acaba cok mu sacma konustum diye bu senin okumadiginla onlarin okumusluğuyla ilgili degil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?