Kendimden Tiksindim

Ya seni anladım , o durumda olmaktan rahatsız olmuşsun .

O iki hödüğü de anladım . Hödük işte , bakmasa ölür !

Anneni bile(!) anladım . Klasik anne , ortam gerilmesin diye , eee sende giymeseydin , eee sende bizle gelseydin falan fişman .

Ama babanı hiiiç anlamadım .

bu ülkede dekolte=aranmak anlamına geldiği için şaşırmadığım durum. şu ülkenin de bazı özelliklerinden de nefret ediyorum hiç mi değişmez bazı şeyler

Kesinlikle haklısınız onların derdi sadece kadınlarla.Şort askılı giyse baktirmak istiyor, kapansa vucut hatlari belli daha da kapansın. Kadın olmadiklari halde soz haklari var saniyorlar ustumuzde yazik

Ben bir tek başlığa takıldım. Sen neden kendinden tiksiniyorsun. Vücut senin ister açar ister kaparsın. Bir erkek bir kadını dikizliyorsa o kendinden tiksinmeli yada olsa olsa sen o heriflerden tiksinmelisin. Açarsan bakarlar diye bir mantık yok. Kapalıykrn bakanıda var açığa bakmayanıda var. Tamamen abazalıkla alakalı bir durum. Hayır sanki bir tek şort giyen sensin aç tv yi bikiniside var her türlüsü var. Alt tarafı iki bacak iki meme görünce heyecan yapan zavallılar...

O deg
O değil de erkek arkadaşın ne istedi senden neden öyle bi şey istedi gerçekten çok merak ediyorum eleştirmek için değil merak ediyorum sadece

+1
Ben baba ya da anne olsaydim yerde bulduğm en büyük taşı o o...u çocuklarının kafasına geçirirdim. Arkadaş bu nasıl ebeveynlik birisi kızına hakaret edior sen de eee haketmişsin diyorsun...daha fazla yazmayayım.

O deg

O değil de erkek arkadaşın ne istedi senden neden öyle bi şey istedi gerçekten çok merak ediyorum eleştirmek için değil merak ediyorum sadece

Şarjı biten telefonu şarja taksın diye.
Torpido gözünde bir şeyler arasaydı mesela, ne fark edecekti ki?
Eğilmenin insan neresini eleştirebilir ki, gerçekten çok merak ediyorum eleştirmek için değil merak ediyorum sadece

Ne istediğini anlamadım ben canım onu merak ettim neden eğildigi beni ilgilendirmez öyle öküzler çok hepimiz biliyoruz bunu takilmasina gerek yok bilmem anlatabildim mi ??

O vites yerini neden sorun ettiniz ki anlamadım ben arkadan one dogru gectim seksi falan degildi bence arkadan degil onden goruyolar yani ben arkadan biri biseye uzansa böyle dusunmem cok garip geldi. Ben zaten bilmiyodum arabayla falan alakam olmadıgı icin daha acıklayıcı olsun diye yazdım yoksa erkek arkadasım yardımcı olmaya calısıyordu

Büyük ihtimalle arkadan öne doğru eğildiğinde toton biraz havada değişik bir pozisyondaydın benim başıma böyle bişey gelse babama demezdim heralde gidip kavga edip başına birşey gelir diye

Kimsenin öyle düşündüğünü zannetmiyorum öyle bi yorum oldu mu görmedim kacirmista olabilirim. Ama zaten kimse size öyle bi şey demedi.

Benim sorduğum soru da şu neden öne egildiniz ne istedi yani erkek arkadaşınız ?
Belki siz yazdiniz ama ben görmemiş olabilirim okurken dikkat etmemiş olabilirim yani.

2 yorumda söyledim şimdi yine tekrar söylüyorum çevrede bu kadar çok öküz olduğunu biliyoruz kafanıza takmanin anlamı yok.

Artı olarak aileniz demek ki sizin öyle giyinmenizi istemiyo bu olayda bahane olmuş olabilir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…