Öyle mi düşünüyorsunuz. Umarım kaygılarım yersiz olur ve umarım hayat güzellikler getirirÇocugum olursa köyde sel olursa ben oradan geçmek istersem çocuk elimden düşer ölürse vay başıma gelenlerrrr diye bir anonım var sizide böyle gördüm
Şu an birşey etmedik ama (Benim annem dışında ailem yok o da evli. ve akrabalarım da öyle acı paylaşan değiller) ama eşimin memleketine gitmek istememem bencillik mi sizce? Hiç böyle düşünmemiştim....Bencillik etmişsiniz eğer ailelerde sizi çok etkileyeck derecede sorunlar yoksa.
Ailelerinizin sizi görmek,acınızı mutluluğunuzu paylaşmak istemesi,zor gününüzde yanınızda olması kötü bir şey mi?
Emin olun herşey güzel olucak olmadan olucagını düşünmek sadece huzursuz eder kendinize yazık edersinizÖyle mi düşünüyorsunuz. Umarım kaygılarım yersiz olur ve umarım hayat güzellikler getirir
Inşallah sağolunEmin olun herşey güzel olucak olmadan olucagını düşünmek sadece huzursuz eder kendinize yazık edersiniz
Eğer o mutlu olacaksa ve siz buna mani oluyorsanız bu bencillik değilmidir sizce,bana öyle gibi geldi çünkü.Şu an birşey etmedik ama (Benim annem dışında ailem yok o da evli. ve akrabalarım da öyle acı paylaşan değiller) ama eşimin memleketine gitmek istememem bencillik mi sizce? Hiç böyle düşünmemiştim....
Şu an birşey etmedik ama (Benim annem dışında ailem yok o da evli. ve akrabalarım da öyle acı paylaşan değiller) ama eşimin memleketine gitmek istememem bencillik mi sizce? Hiç böyle düşünmemiştim....
Niye ailesinin dibinden mutlu oluyor ki? Yani daha doğrusu önceden yurtdışında dahi yaşamak isteyen biri niye şimdi illa memleket diye tutturuyor ki?Eğer o mutlu olacaksa ve siz buna mani oluyorsanız bu bencillik değilmidir sizce,bana öyle gibi geldi çünkü.
küsmüyorlar mı? Küsünce vicdan yapmıyor musunuz ?Iş sizde bitiyor , ben burada acilan es aileleri ile ilgili konulari agzim acik okuyorum , 2 evlilik yaptim ve mesafemi hep korumusumdur , kimse benim hauatima karisamaz ve kimse istemedigim birseyi bana yaptiramaz
Aile ile ic ice olup olmamak size kalmis bir durum , istemiyorsaniz olmazsiniz bu kadar basit , aksini soyleyeni de anlamam mumkun degil
Ailesine özlem duyamaz mı bu insan.Sonra dediğim gibi kötü bişey gelse hastalık,kaza vs bir ailenin yakınında olmak kötü bişey mi.Niye ailesinin dibinden mutlu oluyor ki? Yani daha doğrusu önceden yurtdışında dahi yaşamak isteyen biri niye şimdi illa memleket diye tutturuyor ki?
Kim neye kusebilir ki? Hayir kimse kusmedi bugune kadar , kusen olsaydi da vicdan yapmazdim cunku hayata bir kere geliyorum ve baskalarini mutlu etmek ugruna kendimi mutsuz edememküsmüyorlar mı? Küsünce vicdan yapmıyor musunuz ?
Yani sadece aile olarak düşünmeyin. Elbette isteyebilir. Ama biraz uzak ve daha gelişmiş bir ilde yaşamak da aileyi reddetmek degil ki. Dediğim gibi kendisi gelişmeye açık bir meslekte. Keza ben de öyle. Büyükşehir her zaman bizim ve çocuğumuz için daha avantajlı olucak. Önceden o da böyle düşünürdü. Şimdi de aslında fırsat oluştu da girmedim mi diyerek güya beni destekliyor. Ama biliyorum ki aynı anda hem memleketinde hem örneğin ankarada pozisyon açılsa o memleketini seçecek.Ailesine özlem duyamaz mı bu insan.Sonra dediğim gibi kötü bişey gelse hastalık,kaza vs bir ailenin yakınında olmak kötü bişey mi.
Ha içli dışlı olmak istemiyorsa tavrını baştan belli etsin tabi.
Ben de tamamen sizin gibiyim. Ama niye gelmiyorsunuz baskılarında eşimi yalnız göndermek istemediğim içinKim neye kusebilir ki? Hayir kimse kusmedi bugune kadar , kusen olsaydi da vicdan yapmazdim cunku hayata bir kere geliyorum ve baskalarini mutlu etmek ugruna kendimi mutsuz edemem
Tabi ki arada aileler icin fedakarlik yapiyoruz , onlar mutlu olsun diye ufak tefek seylerde odun veriyorum ama bu kadar , kendimi uzemem , mutsuz edemem
Ben evlenirken de bu konularda cok net oldugum icin evlendigim adamlar benden hicbir sey beklemedi bu konularda , ben sevmem aile akraba vs gezmesini
Kendi anneme bile esimin zoruyla gidiyorum , 2 saat oturup kalkiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?