Bencilce değil ama bu hayatta herşeyi onunla dolduruyoruz
Eşim işinden dolayı çoğu zaman görüşemiyoruz geçen gün zatürre olduğumda sürüne sürüne gidip zar zor kendine çorbanyapabilmek çok acı ... karakterim batsın hiçbir arkadaşımdan bişey isteyemem...
Böyle bir amacım yoktu. Ama kendi ailenden uzak kalmak da acı. Bunu yaşamayan bilemez. Daha iyi bir hayatım olabilir miydi soruları hep kafanda dolaşıyor
Yok canım o da yaklaşık bi 600 km uzaklıkta ve köyde yaşıyorlar ...
Hoş aynı şehirde olasakta bana bi faydası olacağını düşünmüyorum.. düğünden 2 hafta önce komple bacaklarım 2. Derece yanıp su topladığında bile aramadı. Çocuklarına da böyle soğuk ve ilgisiz
Benim hayatımda olsa da hoş olmada da yani...
Yok canım o da yaklaşık bi 600 km uzaklıkta ve köyde yaşıyorlar ...
Hoş aynı şehirde olasakta bana bi faydası olacağını düşünmüyorum.. düğünden 2 hafta önce komple bacaklarım 2. Derece yanıp su topladığında bile aramadı. Çocuklarına da böyle soğuk ve ilgisiz
Benim hayatımda olsa da hoş olmada da yani...
nedir bu insanlardan uzak kalma ihtiyacı ya da merakı?
Kendi akrabamı istemezdim ama katlanacaksam onlara katlanırım vs
niye bunu katlanmak olarak düşünüyorsunuz?
eşinizin anne babası var elbette görüşmek icap edecek. bu kadar büyütmeyin gözünüzde.
Kendime neden bunu yaptımdan ziyade sorulması gereken asıl soru ben eşime neden bunu yaptım şeklinde olmalıydı.
Zira evli bir insanın "başkasıyla evlensem ne olurdu, tek kişiyimi sevmeli, başkası beni sevseydi vs" şeyleri düşünmesi eşine büyük bir haksızlıktır, büyük ayıptır.
Böyle bir amacım yoktu. Ama kendi ailenden uzak kalmak da acı. Bunu yaşamayan bilemez. Daha iyi bir hayatım olabilir miydi soruları hep kafanda dolaşıyor
Hiiiiç kendine boşuna dert etme herşey nasip. Eşinle aran iyiyse bence şükür et. Ben ailemle aynı şehirdeyim mesela amma velakin eşimle durumlar kritik.
Muhtemelen doğu gorevindesiniz her ikinizinde memleketinde olmadığınıza göre. Ama ben sizi gerçekten anladım. Böyle hissetmeniz normal çünkü aileniz yanımızda degil. Büyük bir şehirden gittiniz bu sebeple de alışmak daha zor. Okul biter bitmez evlendiniz birde Allah bağışlasın bebeğiniz var. Onları çok seviyorsunuz ama acaba başka türlü olabilir miydi diyorsunuz. Bununda sebebi hem.oturdugunuz şehir hemde suan çalışamıyor olmanız. Bence bundan sonraki süreçte zorunlu görev süreniz bitince sizin çalışma imkaninizin olacagi bir yere gidin
Onceliginiz bu olsun hem sizin hemde cocugunuzun eğitimi ve geleceği için. Eşinizin memleketi küçük bir şehirse köy falan yazmışsınız muhtemelen orda da mutlu olamazsınız. Fedarlik güzel şey ama karşılıklı oldugunda. Siz eşinizi çok sevip evlenip onun için buralara geldiyseniz oda sizin tercihlerinizi önemsemeli. Ki ben önemser diye dusunuyorum. En kötüyü düşünüp şimdiden kafanızda felaket senaryoları yaratmayın. En azından sevdiğiniz adamla evlendiniz mutsuz bir evliliginiz yok ve birde bebeğiniz var. Mutlu olmak için bir çok sebebiniz var. Yinede içinizde kalan şeyleri çok ertelemeyin bence. Herşey gönlünüzce olsun:)
Yurtdışında gökten altın yağıyor zaten herkesde bi nasıl kacsam bu ülkeden kafasinda şu forumdakilerin bir çoğu öyle..kaçmak yerine adam akıllı herkes üzerine düşeni yapsa az biraz Vatanseverlik olsa ama ıııhh yok illa yurtdışı peki orayı o hale getiren kimler orda yaşayanlar kendi ekonomisinden önce ülke ekonomisini düşünüyolar ya bizimkiler binin üstüne bir koyma telaşındalar amerikada dogum yapmaya gidiyor neden çünkü askerlik yapmiyor çift vatandaş olduğu için yahu doğmadan cocuga vatanına kazık atmayı öğretmek degil mi bu..
Konu Sahibi son cümleye kadar okudum hak verdim ama son cümlen olmadı bide bu aralar etrafimda bu tür olaylar olduğu için çok sinirliyim.
Dünden kalma kafası gibi sizin kafanız yani yanlış anlamayın sanki içip içip kafanız karışmış gibi gördüm kafanız çok karışık ve gereksiz konulara odaklanıyorsunuz.