ben çikolatayı çok severim hatta yemediğim gün nerdeyse olmazdışimdi hurma kuru incir gün kurusuyla çikolatayı unuttum sanki....alternatif bul kendine canın tatlı istediği zaman...gayretlerimiz daim olsun zor olanı başaracağız ALLAH'ın izniyle...
kızlar haftasonu kımsecikler yoktu nerelerdesiniz ben koşturmaca ile geçirdim hafta sonunu kardeşimin düğünü var haftaya onunla uğraşıyorum ama diyet aynen devam tartım bozuldu tartılamıyorum eşımde yaptırmayalım bıraz tartılmazsan daha iyi olur diyor ama ben dayanamıyorum hastalık oldu bende hergün tartılmakbir hafta tartılmamayı deniycem bakalım nasıl dayanıcam:18:
diyeti bugün uygulayamadım hastaneye gidince kahvaltı yapamadım malüm kan tahlili verdim hastanede simit yedim bide tok karnina kan verdim eve geldiğimdede yatıp uyumuşum şimdi uyandım
güzel kardeşim nasılsın ? sonuçların nasıl çıktı bende ay bir kontrole gidiyorum inşallah haftaya bende tahlil yaptıracağım
Kendine nasıl hissediyorsun ? umudunu asla yitirme...yolumuz çok uzun ama sonucu muhteşem olacak inşallah
nerelerdesin canım sen pek bırakmazdın buraları
canım benim doktordaydım pazartesi gittim tahlillerim fln yapıldı bugün yine gittim sonuçları aldım canım sonuç olarak yine troitler normalin çok altında çıktı ilacın dozunu arttırdı doktor... yarın da diyetisyenden randevu aldım canım bu hafta hastanelerdeyim hep
geçmişolsun canımbenim
sağol canım benim bugünde diyetisyene gittim canım yeni geldim eve kocaman bi listeyle döndüm eve
hayırlısı olsun inşallah sana çokkk yararı olur
sen yaparsın canım bugune kadar cokk iyi geldin bundan sonrasıda gelırinş canım bunu çok istiyorum 1 aralığa kadar 95 olmam lazım bana verdiği listeyi harfiyen uyğulamam lazım
sen yaparsın canım bugune kadar cokk iyi geldin bundan sonrasıda gelır
inş canım senin nasıl gidiyo canım diyet tartıldın mı canım bu aralar
ben enson tartıldıgımda 141 dim ama tartının pili bitti eşim biraz tartılma diye aldırmadı süpriz olacakmış çatlıycam ama bu arada
ayagımı burktum hareketler aksadı umarım kilomu etilemez :18:
tebrikler canım sende çok iyi gidiyorsun tartıldığın zaman bana da yaz canım meraklar dayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?