Soz atmistik bil
enler bilir acilar,hastaliklar ve en son ogrendigim ihanet bana dedi ki kalk ve aynaya bak.ben cok kilo almistim bu ayrilik doneminde hizla verdim cogunu sonra baktim ki saclarim cok siradan bununda degismesi lazim.kalin kas modasida coktan gecti biraz inceltilmeli giyim desen daha karar veremedim.ben simdi sizden yardim istiyorum.ben 22 yasinda bugday tenli siyah kasli 1.65 boylarinda balik etli bir hatunum.oncelikle sac rengi belirlemek istiyorum sonrasinda bana onerebileceginiz herseyi yazmanizi istiyorum desteginize ihtiyacim var sonra bir tarz belirlemek istiyorum mesela bakimli kadinlar ne giyer? nasil hazirlanir?
Hangi renkleri tercih etmeliyim.ve birde garibinize gidicek belki ama bana guclu kadin nasil olur ogretebilir misiniz? Ben suan ozguvenini kaybetmis 18 yasinda ki bir kiza degisilmis bir adamda 4 yilini ve herseyden onemli hayallerini birakmis sadece 22 yasinda bir kadinim aslinda yasadiklarima ragmen guclu bir kadin.
Akliniza o adam icin yapiyor gibi bir dusuncede asla gelmesin ben o defteri kapattim artik cunku.ben kendim olmak istiyorum,kendimi bulmak istiyorum.resimlerle cevaplamanizi isterim soyle giyin,soyle boya,soyle tak,sunu giy gibi...ben size on calismami yolluyim boya konusunda soyle fikirlerim var mesela simdiden cok cok cok tesekkurler hadi KK beni bastan yarat coz su derdimi 🙏😆❤ Eki Görüntüle 1164326 Eki Görüntüle 1164326 Eki Görüntüle 1164326 Eki Görüntüle 1164327
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir fitness salonuna yazıl tatlım hem yeni bir arkadaş çevresi edinirsin hem de uzman yardımıyla kilo verirsin ki ben öyle yaptım. Eğer durumun varsa bir spora başlayabilirsin yetişkinler bölümüne. Mesela tenis, tek oynadığın için güvenin artar. En kısa zamanda git manikür pedikür yaptır. Saçın içinde uzman yardımı al yüzüne gidecekse kısada kestirebilirsin inanılmaz dişilik katıyor
Soz atmistik bilenler bilir acilar,hastaliklar ve en son ogrendigim ihanet bana dedi ki kalk ve aynaya bak.ben cok kilo almistim bu ayrilik doneminde hizla verdim cogunu sonra baktim ki saclarim cok siradan bununda degismesi lazim.kalin kas modasida coktan gecti biraz inceltilmeli giyim desen daha karar veremedim.ben simdi sizden yardim istiyorum.ben 22 yasinda bugday tenli siyah kasli 1.65 boylarinda balik etli bir hatunum.oncelikle sac rengi belirlemek istiyorum sonrasinda bana onerebileceginiz herseyi yazmanizi istiyorum desteginize ihtiyacim var sonra bir tarz belirlemek istiyorum mesela bakimli kadinlar ne giyer? nasil hazirlanir?
Hangi renkleri tercih etmeliyim.ve birde garibinize gidicek belki ama bana guclu kadin nasil olur ogretebilir misiniz? Ben suan ozguvenini kaybetmis 18 yasinda ki bir kiza degisilmis bir adamda 4 yilini ve herseyden onemli hayallerini birakmis sadece 22 yasinda bir kadinim aslinda yasadiklarima ragmen guclu bir kadin.
Akliniza o adam icin yapiyor gibi bir dusuncede asla gelmesin ben o defteri kapattim artik cunku.ben kendim olmak istiyorum,kendimi bulmak istiyorum.resimlerle cevaplamanizi isterim soyle giyin,soyle boya,soyle tak,sunu giy gibi...ben size on calismami yolluyim boya konusunda soyle fikirlerim var mesela simdiden cok cok cok tesekkurler hadi KK beni bastan yarat coz su derdimi 🙏😆❤ Eki Görüntüle 1164326 Eki Görüntüle 1164326 Eki Görüntüle 1164326 Eki Görüntüle 1164327
Öncelikle saçınızın rengini ve boyunu değiştirin. Kısa modern bir kesim olabilir. Fazla kilolarınızdan spor yaparak kurtulun. Aynaya bakın ve kendinize gülümseyin. Kozmetik alışverişi yapın mercan rengi gibi renkli güzel ruj, allık vs alın. Topuklu ayakkabı giyin. İnanılmaz güvenli hissettiriyor. Çocuksu, kocaman baskılı vs parçalardan vazgeçin. Bunun yerine basics olan, klasik parçaları tercih edin. Bu parçaları rengarenk kolye ve bileziklerle kombinleyin.
Ilk model ve renk güzel...
Saclarim dalgali birde izmirde yasiyorum o yuzden cok fazla percem kullanamiyorum sicakta bana iskence oluyor.ama kestiredebilirim yani onerileriniz gercekten onemli benim icin.ben yeri geldiginde spor yeri geldiginde gercekten sık olabiliyorum ama sanirim artik esofmanla yada taytla sokaga cikmamaliyim :)
Ilk once güçlü olmak için geçmişi düşünme okunuşma ve konuşturma geçmişini olduğu gibi kapat derim. Bugün neleri değiştirmek istediğine odaklan.. Yanlış ve beyenmedigin şeyleri düşünüp onları değiştirmeye çalış. En önemlisi kendini sev... Geçmişte olanlar için kendini suçlama söyle yapsam böyle olurdu diye kendini suçlama....
Evet sac rengi gercekten guzel, sac biyatmak iyi başlangıç daha sonrasında eger gitmiyorsan manikure git,dişler cok onemli dis bakımına özen goster bakımlı kadın elinden sacından dişinden gösterir kendini bence. Gok kalın kas sevmem ama once kas bence cok basit duruyor cok inceltme derim.bakimli ve güçlü kadın bana kalırsa sade ama sık,asıl kıyafetler giyer. Kaliteli kot veya strec pantolonlarla şık abartisiz ama kendini gösteren bluz ve gömlekler goyebilirsin. Asırı makyajdan kaçın kesinlikle bakımın makyajla olmakla alakası yok. Her daim guzel kok. Spora başla bi seni güçlü hissettirecek. Dik dur. Sık dus al. Ve vucut losyonu kullan. Cilt tipine uygun bakim kremleri ak ve duzenli kullan. Az yemek ye bu seni enerjik hissettirecek ve hantalligini alacak,bol su iç cildini parlatacak.Bilmem faydası olur mu
Simdi sac rengi ve sac sekli yuz tipine gore degisir, mesela yanaklari zayif siyah kasli kucuk burunlu ve buyuk gozlu insanlara kisa ve koyu renkli saclar cok guzel gidiyor. Sizin yuz sekliniz nasil?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Eşimin ailesi izmirli, yazın saçın olması bile işkenceEşofmanla sokağa çıkma, ya da özensiz aman kim görecek deme gülüşüne kimin aşık olacağını bilemezsin. Ombre saçlar moda bu yıl. Yaşına uygun, çok fazla sarıya kaçmayan bir tonda yaptırabilirsin. Başımıza gelenler benzer. 22 yaşında aldatıldım. Şimdi diyorum ki iyi ki pisliğini göstermiş. Şimdi çok sevdiğim bir eşim var
Ben o zaman direk kazitiyim saclari :) aynen muhtemelen pazartesi yaptirmis olurum bu saci modaya ayak uyduralim oyleyse.sevebiliyor mu insan yeniden yani nasil oluyor hic ofkelenmiyor musunuz akliniza geldiginde yada ne biliyim ah keske o olsaydi gibi birsey olmuyor mu ?
Değiştirmek derken mesela hangi yaptığın tavırdan hoşlanmıyorsun onları bir yere not et değiştirmek için neler yapabilirim diye düşün ben öyle yapmıştım... Bilmiyorum belki bir süre psikolojik destekte alabilirsin yanlışlarını yada değiştirmek istediğin şeylerin farkına varmayı kolaylaştırabilir
İnan yüzü bile siliniyor hafızandan. Hiç demiyorum çünkü o ahlaksız beni evlensek bile aldatırdı. Öfkelenmiyorum da, düşünmeye bile değmez buluyorum kendisini. Sana anlatma sebebim de zamanında keşke bana da bunları söyleyen biri olsaydı kolay olurdu her şey. Ben ahşap boyama kursuna gittim, hem yeni insanlar tanıdım hem de aklımı meşgul ettim.
Kendimi yeniledim, kırıklarımı tamir ettim. Yakışıklı bir arkadaşla cafeden çıkmıştık. Caddede bir baktım karşıdan o geliyor. Hiç bozmadım ifademi gülerek, sanki boşluğa bakıyormuşum gibi geçtim yanından. Dondu kaldı, elinden poşetler düştü. Arkama dahi bakmadım. Hepsi geçiyor, ilahi adalet yerini buluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?