Kendime yeni bir ben lazim!

Ben bi ara kendi sacimi maviye boyamak istemistim pembe neden olmasin, bu arada ilk resimdeki sac guzelmis onu yaptirabilirsin, geri kalan cogu seyi kizlar zaten soylemis, kk yi seviyorum ya, ayrica izmirli misin?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Oncelikle bunu dusunmen bile yeni bir sen aslinda.onerilerime gelirsek once teninin soguk veya sicak olduguna bak.(bilekteki damarlarin maviyse soguk,yesilse sicakti sanirim).sicak tenliysen sari tonlu(turuncu,altin vs.) renkte kiyafet,soguk tenliysen mavi tonlu(mor,murdum vs.)renkte kiyafetlere yonel.bugday tenli oldugun icin mavi ve pembe agirlikli giyinebilirsin.daha kapsamli olarak netten arastirabilirsin tabi.hatta fondotenlerde bile sicak/soguk ten ayrimi varmis.buna cok dikkat et.saclara gelirsek ten rengini noturlemeyecek bir renk sec.dalgali saclara v kesim onerilir genelde.topuklu ayakkabi onerilmis ama yuruyemiyorsan ya evde alistirma yap ya da hic deneme bile.

Herkes aynı olacak diye birşey yok ama hemen evlilik olayını açman bu lafın seni çok fazla yaralamış olması... Geçmişi kapat derken aslında bunlardan bahsetmeye çalıştım
Ben boşandım haklı oldugum şeyleri bile önüme öyle bir şekilde sunuyordu ki haksızım zanletiyordum...2 tane kitabı okuyana kadar hiç birşeyin farkında değildim arat vartanyan sen ve ben ikincisinde çırılçıplak aşk... Birşeylerin farkına varmamı sağladı.

Şu altları açık renk olan saçları hiç sevmiyorum. O kadar sıradanlaştı ki artık. Her 2 kadından birinde var nerdeyse. Farklı olmak istiyorum diyorsan onu elemelisin bence.

Işıltı galiba o bence çok güzel olmuş ben boya kullanmadığım için pek bilgim yok canım ya o zaman sınavdan sonra seni kortlarda görmek isteriz nerede yaşıyorsun :)

Yaz mevsiminde su civil civil elbiseler cok tatli oluyo ya . Sac kesimin icin bi uzmandan fikir al ve kestir.bugday tenlisin ombre sac guzel olur bence canim ilk resim guzel .. bide asiri makyaj yapma mumkunse dogal halinle hafif goz makyaji yeterli olur.ama en onemlisi kendine guven ve bunu cevrene yansit etrafa gulucukler sac ,enerji dolu ol ..sen mutlulugu hakediyosun canim..

Ben yerinde olsam sacimi kiyafetimi degistirecegime ilk ne istedigime karar verirdim..degisiklik iyi geliyor bayanlara kabul ama bi iliskiden sonra diger insanlar bunu ona bagliyor..sahil gibi bi avantajin var otur bi cafeye al eline kagit kalem kendinde artilarini eksilerini cikar kendini nerde gormek istiyosun bunu belirle sen belirle ama insanlarin senin yonlendirmesine izin verme alisveris kolay yuzune taktigin bi gozlukle bile degisir inan..ama gururundan odun verme senden degerli hic kimse yok bu dunyada unutma evet bi arkadas yazmis ilk once kendini kendi bedenini sev drgistirmeyi birak fikirlerini degistir sen ilk once onlari belirle ama tek belirke ozaman oz guvenin gelir..mesela 1yil icinde ne yapmak istersin yeni yeni hayaller..bende nisan attim zor biliyorum..ama iyi veya gulebildim o sahisla hic birsekilde o yok diye hayatimda kendimdende hayellerimdende vazgecmem :) tur gezilerine katil bende kpss hazirlaniyorum yogunluk var ama arada kacamak yap iyi gelir :) sen sev kendini olurmu kendinden vazgecme 22 yasinda olmak cok guzeldir :) degerini bil anlik yasa bu ara ama ..

Damarlarim yesilmis suan siz soyleyince yeni bir ayrimin farkina vardim :) altin sarisini cok kullanirim ozellikle takilarda gumus rengi hic kullanmam.topuklu ayakkabi giyebiliyorum ama arabayla gidilicekse maksimum 4 saat ayakta kalabilme suremde tuvalet altina sandalet giymis insanim ben dugunun son saatlerinde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şu altları açık renk olan saçları hiç sevmiyorum. O kadar sıradanlaştı ki artık. Her 2 kadından birinde var nerdeyse. Farklı olmak istiyorum diyorsan onu elemelisin bence.

Peki bir oneriniz var mi benim icin ? Acik tenli olsam gidip pembeye bile boyatirdim hic dusunmeden ama beyaz tenli degilim e bide yaz geldi bronzlasicam simdi.

Işıltı galiba o bence çok güzel olmuş ben boya kullanmadığım için pek bilgim yok canım ya o zaman sınavdan sonra seni kortlarda görmek isteriz nerede yaşıyorsun :)

İzmirdeyim canim ben.yaz geldi zaten sokaga ciktigim an terlemeye basliyorum sokaklar kortlardan farksiz :))

Sen mi ben mi bayiliyorum burda ki kadinlara her konuda yardimcilar el atiyorlar direk :) izmirli degilim aslen ama burada yasiyoruz ailemle babam memur oldugu icin benim memleketim yok ben Turkiyeliyim o yuzden :)

En kisa surede okumak isterim bunlari banada bir etki eder herhalde.ya insanin kendini ovmesi yanlis olur ama ben gercekten beynimden kotu niyetleri atmis bir insanim o yuzden onu hep cok rahat biraktim ama ailesine gidip ayrildiktan sonra rahatladimkilitlerimden kurtuldum demis ki ben ya beni tanimasa insanlarda inanicak yapmadiklarimi bile yapti gordugu icin ben onun icin zaten hic birsey yapamazdim ondan kendimi elestirmekten vazgectim.ama simdiki sorunumda evlilik konusuna takmam ki hic evlenmek istemiyorum artik ama takintiya dondu bu durum bende.

Bende boylr rengarenk elbiseler almak istiyorun sikir sikir sandaletlerle cok tatli duruyor.yaz geldi ya zaten icimde bir kipirti var boyle icim icime sigmiyor son gunlerde :) vok tesekkurler sizlerde hakkediyorsunuz :)

Ilk önce kozmetik alışverişi yap.
Cilt tipine uygun krem, temizleyici, tonik, maske vs al; günlük cilt bakım rutinini oluştur.
Spor salonuna yazıl, vücudun sıkılaşsın :)
Sonra kuaför...
Sen ne seçersen seç, onlar sana yakışscak olanı daha iyi bilir. Kendini onlara teslim et canım.
Güzel; çok kimsenin bilmediği hoş bir parfüm al kendine. Hatta vücut losyonu varsa onu da al. Her banyodan sonra cildini nemlendir, arada spaya git.
Alışveriş... Orta bir tarz bul. Hem günlük hem de iş hayatında giyilen parçalar seç ( çalışıyor musun bilmiyorum, çalıştığını var sayıyorum).
Trend parçalardan ziyade, olmazsa olmazları al.
Şık bir beyaz gömlek, lacivert tam oturan bir kot, dökümlü bir kaç bluz, ne gündüz ne gece giyilmesinde sakınca olmayan bir elbise.
Bunları aldıktan sonra normal günlük kıyafet al derim ben. Bunlar dolabın da senin de kurtarıcın :)
Baskılı bir iki tişört (GAP)
Şifon bluz (KOTON)
Ince triko hırka (MANGO)
Kanvas pantolon (OXXO)
Bunlardan alabilirsin diye düşünüyorum.
Ha bir de...
Kaliteli iç çamaşırı almayı unutma :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

İzmirdeyim canim ben.yaz geldi zaten sokaga ciktigim an terlemeye basliyorum sokaklar kortlardan farksiz :))

Aaa bende izmirliyim sahilde yürüyorum diyince tahmin ettim Ama antalyada yaşıyorum üniversite için ailem hala orda. Göztepede misin canım

Ben eksilerimin,eksiklerimin farkindayim.benim suan kendime bakma cabamin ilk nedenide bu suan cunku ben kendime olan ozguvenimi kaybettim kendime guvenmiyorum nasil guclu olunur nasil ayaga kalkilir bilmiyorum.bunu ogrenecegim yasta ben ciddi bir iliskinin icersindeydim suan ogrendiklerimi uygulamam gerekirken ben suan hatalarimi telafi etmeyr calisiyorum.evet ayrilik zor evet canim cok yaniyor ama hayatin devam etigini birkac gun once hatirladim.

Saçlarınızı kestirip açık renkler düşünebilirsiniz çünkü bayanlar ilk önce değişime saçlarından başlarlar. Daha sonra fitness a yazılın kilolarınızdan sağlıklı bir şeklide kurtulun. Kendimi güvende hissetmek istediğimde yaptığım ilk şey topuklu ayakkabımı giymek çok kadınsı gösteriyor ve ilgi çekiyor. Giyim konusuna gelince ruh halime göre değişir bir gün çok kokoş baştan aşağı ışıltılık kıyaafetler giyen ben bir başka gün wamp giyinmişim bir başka gün tayt ve üstüne basit bir bluz sandalet... Mağazaya gidin hoşunuza giden şeyleri deneyin size hangisi yakışıyor hangisi içinize siniyorsa onu giyin ve son olarak dik yürümeyi asla unutmayın güçlü kadının belirtileri

Kozmatik alisverisimi yapmistin ama daha kullanmaya bile baslamadim hala donerse affederim umuduyla o gelsin oyle kullanirim gibi sacma bir dusunceye girdim ama bugun dershaneye giderken kalktim makyajimi yaptim saclarimi actim elbisemi giydim ciktim evden dershanede bir cocuk vardi kafasini dersten kaldirmayan ben onunden gecerken soyle bir bakti oncr sonrada gunaydin dedi gunaydin dedim bide gulumsedim sanirim gulumseme ilk sart :) ic camasiri en vazgecilmezim zaten icim guzel olunca acayip keyifli oluyorum kendimi harika hissediyorum.en kisa zamanda alisverise cikicam yazdiklarinizin bir kismi var zaten eksikleridr tamamlicam cok tesrkkurlerr :)

kac kilosun ?once kilolarindan kurtul bence

Suan 71 kiloyum cok guzel kilo verdim 2 ayda.bir 10 kilo daha vermek istiyorum ama herkez yeter artik diyor cunku ben sporla verdim oncesindede profesyonel olarak yaptigim bir spor vardi vucudum cok sıkıdır 71 lik durmuyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…