Saçlarınızı kestirip açık renkler düşünebilirsiniz çünkü bayanlar ilk önce değişime saçlarından başlarlar. Daha sonra fitness a yazılın kilolarınızdan sağlıklı bir şeklide kurtulun. Kendimi güvende hissetmek istediğimde yaptığım ilk şey topuklu ayakkabımı giymek çok kadınsı gösteriyor ve ilgi çekiyor. Giyim konusuna gelince ruh halime göre değişir bir gün çok kokoş baştan aşağı ışıltılık kıyaafetler giyen ben bir başka gün wamp giyinmişim bir başka gün tayt ve üstüne basit bir bluz sandalet... Mağazaya gidin hoşunuza giden şeyleri deneyin size hangisi yakışıyor hangisi içinize siniyorsa onu giyin ve son olarak dik yürümeyi asla unutmayın güçlü kadının belirtileri
Aaa bende izmirliyim sahilde yürüyorum diyince tahmin ettimAma antalyada yaşıyorum üniversite için ailem hala orda. Göztepede misin canım
Kozmatik alisverisimi yapmistin ama daha kullanmaya bile baslamadim hala donerse affederim umuduyla o gelsin oyle kullanirim gibi sacma bir dusunceye girdim ama bugun dershaneye giderken kalktim makyajimi yaptim saclarimi actim elbisemi giydim ciktim evden dershanede bir cocuk vardi kafasini dersten kaldirmayan ben onunden gecerken soyle bir bakti oncr sonrada gunaydin dedi gunaydin dedim bide gulumsedim sanirim gulumseme ilk sart :) ic camasiri en vazgecilmezim zaten icim guzel olunca acayip keyifli oluyorum kendimi harika hissediyorum.en kisa zamanda alisverise cikicam yazdiklarinizin bir kismi var zaten eksikleridr tamamlicam cok tesrkkurlerr :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben eksilerimin,eksiklerimin farkindayim.benim suan kendime bakma cabamin ilk nedenide bu suan cunku ben kendime olan ozguvenimi kaybettim kendime guvenmiyorum nasil guclu olunur nasil ayaga kalkilir bilmiyorum.bunu ogrenecegim yasta ben ciddi bir iliskinin icersindeydim suan ogrendiklerimi uygulamam gerekirken ben suan hatalarimi telafi etmeyr calisiyorum.evet ayrilik zor evet canim cok yaniyor ama hayatin devam etigini birkac gun once hatirladim.
Yok canim ben uckuyulardayim ama yakin biliyorsun :) bende memurluk icin antalya dusunuyorum bak cok iyi denk geldi nasil memnun musun oralardan yoksa yinede izmir mi :)
Antalya çok güzel. Kışın sessiz sakin yoğun kalabalık yok yazın cıvıl cıvıl. Her yerde turistler. Ben merkezdeyim. Konyaaltı sahili,kalaiçi,karacaoğlan parkı,falezler buralar çok güzel. Gelmeni tavsiye ediyorumm :)
Sen degisime baslamissin zaten canim, kendini farketmissin. Bundan sonrasi daha kolay, basit seni fazla kismayan bir diyete basla, saclarin uzun sanirim su uclara yapilan isik efektinden yaptirabilirsin hem dogal hemde havali oluyor. Kiyafetlerinde ne cok kadinsi parcalar olsun nede cocuksu. Evdekilerle kombin yapabilecegin vucuduna uygun kaliteli parcalar al evde seni kilolu fln gosteren kotu seyler cagristiran seylerede elveda de. Mutluluk once insanin kendisinde basliyor sen bunu basarmissin insallah hep mutlu olursun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şu konuyu gördüm ya senin için çok sevindim..Kendini kapatıp gereksiz yere mahvetmektense toparlanmak gerek.Her şey gönlünce olsun :)
Bu arada konu güzel olmuş,takipteyim :))
Antalya benim icin yepyeni bir baslangic olucak orada kendime harika bir hayat kurucam eski,aci,tatli ne varsa hersey izmirde kalicak :)
Bende öyle yaptım canım İzmiri seviyorum ama hep bana kötülükleri getirdi. İzmrde görüştüğüm tek ailem ve bir arkadaşım kaldı. Burda yepyeni bir çevre kurdum. Okulun ikinci günü hayatımın aşkıyla tanıştım ve birlikte yaşamaya başladık. Yeni insanlarla tanıştım ve inan çok mutluyum geçen hafta İzmirdeydim ruhum sıkıldı
Herkes benim söyleyeceklerimi söylemiş ondan çok farklı bir önerim yok :) Saç rengine karar vermiş gibisin fakat şu renkte benim çok hoşuma gidiyor :)
hadi KK beni bastan yarat coz su derdimi 🙏😆❤ Eki Görüntüle 1164326 Eki Görüntüle 1164326 Eki Görüntüle 1164326 Eki Görüntüle 1164327
Bayildimmmm bu renge harika kuaforume ilk bunu gostericcem bunu boyasin bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?