• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime yeni bir ben lazim!

Saçlarınızı kestirip açık renkler düşünebilirsiniz çünkü bayanlar ilk önce değişime saçlarından başlarlar. Daha sonra fitness a yazılın kilolarınızdan sağlıklı bir şeklide kurtulun. Kendimi güvende hissetmek istediğimde yaptığım ilk şey topuklu ayakkabımı giymek çok kadınsı gösteriyor ve ilgi çekiyor. Giyim konusuna gelince ruh halime göre değişir bir gün çok kokoş baştan aşağı ışıltılık kıyaafetler giyen ben bir başka gün wamp giyinmişim bir başka gün tayt ve üstüne basit bir bluz sandalet... Mağazaya gidin hoşunuza giden şeyleri deneyin size hangisi yakışıyor hangisi içinize siniyorsa onu giyin ve son olarak dik yürümeyi asla unutmayın güçlü kadının belirtileri:1:

Omuzlarimi yavas yavas kaldirmaya basladim ben.haftaici cikicam alisverise aldiklarimi sizedr gosteririm buradan :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaa bende izmirliyim sahilde yürüyorum diyince tahmin ettim :1: Ama antalyada yaşıyorum üniversite için ailem hala orda. Göztepede misin canım :27:

Yok canim ben uckuyulardayim ama yakin biliyorsun :) bende memurluk icin antalya dusunuyorum bak cok iyi denk geldi nasil memnun musun oralardan yoksa yinede izmir mi :)

Kozmatik alisverisimi yapmistin ama daha kullanmaya bile baslamadim hala donerse affederim umuduyla o gelsin oyle kullanirim gibi sacma bir dusunceye girdim ama bugun dershaneye giderken kalktim makyajimi yaptim saclarimi actim elbisemi giydim ciktim evden dershanede bir cocuk vardi kafasini dersten kaldirmayan ben onunden gecerken soyle bir bakti oncr sonrada gunaydin dedi gunaydin dedim bide gulumsedim sanirim gulumseme ilk sart :) ic camasiri en vazgecilmezim zaten icim guzel olunca acayip keyifli oluyorum kendimi harika hissediyorum.en kisa zamanda alisverise cikicam yazdiklarinizin bir kismi var zaten eksikleridr tamamlicam cok tesrkkurlerr :)

Rica ederim canım,ilk önce kendin için yap ne yapıyorsan
Gerisi zaten gelir...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben eksilerimin,eksiklerimin farkindayim.benim suan kendime bakma cabamin ilk nedenide bu suan cunku ben kendime olan ozguvenimi kaybettim kendime guvenmiyorum nasil guclu olunur nasil ayaga kalkilir bilmiyorum.bunu ogrenecegim yasta ben ciddi bir iliskinin icersindeydim suan ogrendiklerimi uygulamam gerekirken ben suan hatalarimi telafi etmeyr calisiyorum.evet ayrilik zor evet canim cok yaniyor ama hayatin devam etigini birkac gun once hatirladim.

Özgüvenini kaybetmen normal bişeyleri başardıkça yavaş yavaş kendine geleceksin.. Hepsini bir anda yapmaya kalkma... Sırayla yavaş yavaş emin adımlarla yap bence..

Yok canim ben uckuyulardayim ama yakin biliyorsun :) bende memurluk icin antalya dusunuyorum bak cok iyi denk geldi nasil memnun musun oralardan yoksa yinede izmir mi :)

Antalya çok güzel. Kışın sessiz sakin yoğun kalabalık yok yazın cıvıl cıvıl. Her yerde turistler. Ben merkezdeyim. Konyaaltı sahili,kalaiçi,karacaoğlan parkı,falezler buralar çok güzel. Gelmeni tavsiye ediyorumm :)

Sen degisime baslamissin zaten canim, kendini farketmissin. Bundan sonrasi daha kolay, basit seni fazla kismayan bir diyete basla, saclarin uzun sanirim su uclara yapilan isik efektinden yaptirabilirsin hem dogal hemde havali oluyor. Kiyafetlerinde ne cok kadinsi parcalar olsun nede cocuksu. Evdekilerle kombin yapabilecegin vucuduna uygun kaliteli parcalar al evde seni kilolu fln gosteren kotu seyler cagristiran seylerede elveda de. Mutluluk once insanin kendisinde basliyor sen bunu basarmissin insallah hep mutlu olursun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Antalya çok güzel. Kışın sessiz sakin yoğun kalabalık yok yazın cıvıl cıvıl. Her yerde turistler. Ben merkezdeyim. Konyaaltı sahili,kalaiçi,karacaoğlan parkı,falezler buralar çok güzel. Gelmeni tavsiye ediyorumm :)

Antalya benim icin yepyeni bir baslangic olucak orada kendime harika bir hayat kurucam eski,aci,tatli ne varsa hersey izmirde kalicak :)

Sen degisime baslamissin zaten canim, kendini farketmissin. Bundan sonrasi daha kolay, basit seni fazla kismayan bir diyete basla, saclarin uzun sanirim su uclara yapilan isik efektinden yaptirabilirsin hem dogal hemde havali oluyor. Kiyafetlerinde ne cok kadinsi parcalar olsun nede cocuksu. Evdekilerle kombin yapabilecegin vucuduna uygun kaliteli parcalar al evde seni kilolu fln gosteren kotu seyler cagristiran seylerede elveda de. Mutluluk once insanin kendisinde basliyor sen bunu basarmissin insallah hep mutlu olursun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnsallah insallah canimsin ne guzel motive ettin :) bana eskiyi hatirlatan herseyi cikardim zaten dolabimdan,odamdakileride ayikladim attim tek tek bunlari yapmasan hic olmayacakti.1 hafta oncesine kadar resmimiz hala duvardaydi onlardan kurtulunca isim cok daha kolaylasti sanki.icimin acisini bastiricam artik bastirmazsam yasayamiyorum yatiyorum yataga butun gun elimde resmi iki gozum iki cesme artik o yataktanda ciktim insan icine karistim.

Kizlaaar bugun dershane donusu girdim bir takiciya dedim ki evrene olumlu enerji vermek istiyorum bana ne onerirsiniz dedim kadin bekar misin? Dedi.evet dedim bana bunlari verdi sizinlede paylasmak istedim :)

Kizlar neden resim ekleyemiyorum ?

Ask

Eklentiler

• $1403449262686.webp
    $1403449262686.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 70
Şu konuyu gördüm ya senin için çok sevindim..Kendini kapatıp gereksiz yere mahvetmektense toparlanmak gerek.Her şey gönlünce olsun :)

Bu arada konu güzel olmuş,takipteyim :))

Son düzenleme:
Şu konuyu gördüm ya senin için çok sevindim..Kendini kapatıp gereksiz yere mahvetmektense toparlanmak gerek.Her şey gönlünce olsun :)

Bu arada konu güzel olmuş,takipteyim :))

Ya kendimi öldürücektim ya o yataktan cikip gozumun yasini silip tekrar ayaga kalkicaktim ben bu yolu sectim daha yasayacak gunlerim var diye :)Konu guzel olmus olmusta e hani fikirler,oneriler :))

Antalya benim icin yepyeni bir baslangic olucak orada kendime harika bir hayat kurucam eski,aci,tatli ne varsa hersey izmirde kalicak :)

Bende öyle yaptım canım İzmiri seviyorum ama hep bana kötülükleri getirdi. İzmrde görüştüğüm tek ailem ve bir arkadaşım kaldı. Burda yepyeni bir çevre kurdum. Okulun ikinci günü hayatımın aşkıyla tanıştım ve birlikte yaşamaya başladık. Yeni insanlarla tanıştım ve inan çok mutluyum geçen hafta İzmirdeydim ruhum sıkıldı

Herkes benim söyleyeceklerimi söylemiş ondan çok farklı bir önerim yok :) Saç rengine karar vermiş gibisin fakat şu renkte benim çok hoşuma gidiyor :)

Eklentiler

• $1403451719559.webp
    $1403451719559.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 69
hadi KK beni bastan yarat coz su derdimi 🙏😆❤ Eki Görüntüle 1164326 Eki Görüntüle 1164326 Eki Görüntüle 1164326 Eki Görüntüle 1164327

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

1 numaraya bende bayıldım. Kesinlikle ii duruyor ama o saç rengi yada o model sana gider mi bir de onu düşünmek lazım. Bunun için mutlaka bir uzmanla görüş yani iyi bir kuaför olsun. Öncelikle diyet ve spora başlaa burda diyet yapıp birbirine yardımcı olan çok fazla kişi var. Bence onlardan destek alabilirsin.
Sonra kendine bir sitil belirle spor mu giyinmek seni daha mutlu eder yoksa klasik giyinmekmi bunlara bir karar ver ve o yönde bir arayışa gir. alışverişe çıktığında kararların ve çizgilerin net olsun. Hatta burda bit pazarından bile istediğin kombinleri oluşturabilirsin. Hemde daha ucuza gelir.
İnternetteki moda bloglarını takip et. Hatta ben bir tanesine bayılıyorum. Link vermek yasak mı bilmiyorum. ama eğer yasak değilse linki burda

http://www.stilinolsun.com/

Tabi ilk iş onu unut. Sana yaptıklarını düşünme. :20: bunu bir kurtuluş olarak düşün. ama sokağa her çıktığında sanki o 18lik kızla karşılaşacakmış gibi giyin. :34: Böylece her daim kendine güvenen biri olursun:16::16:

Bende öyle yaptım canım İzmiri seviyorum ama hep bana kötülükleri getirdi. İzmrde görüştüğüm tek ailem ve bir arkadaşım kaldı. Burda yepyeni bir çevre kurdum. Okulun ikinci günü hayatımın aşkıyla tanıştım ve birlikte yaşamaya başladık. Yeni insanlarla tanıştım ve inan çok mutluyum geçen hafta İzmirdeydim ruhum sıkıldı

İzmirden kacip gitmek istiyorum ama daha 1 sene daha buradayim malesef.ama bir ara yurt disina gidicem 2 ay o benim icin guzel olucak.umarim antalya banada sans getirir buna cok ihtiyacim var su siralar :)

Herkes benim söyleyeceklerimi söylemiş ondan çok farklı bir önerim yok :) Saç rengine karar vermiş gibisin fakat şu renkte benim çok hoşuma gidiyor :)

Bayildimmmm bu renge harika kuaforume ilk bunu gostericcem bunu boyasin bana :)

hadi KK beni bastan yarat coz su derdimi 🙏😆❤ Eki Görüntüle 1164326 Eki Görüntüle 1164326 Eki Görüntüle 1164326 Eki Görüntüle 1164327

1 numaraya bende bayıldım. Kesinlikle ii duruyor ama o saç rengi yada o model sana gider mi bir de onu düşünmek lazım. Bunun için mutlaka bir uzmanla görüş yani iyi bir kuaför olsun. Öncelikle diyet ve spora başlaa burda diyet yapıp birbirine yardımcı olan çok fazla kişi var. Bence onlardan destek alabilirsin.
Sonra kendine bir sitil belirle spor mu giyinmek seni daha mutlu eder yoksa klasik giyinmekmi bunlara bir karar ver ve o yönde bir arayışa gir. alışverişe çıktığında kararların ve çizgilerin net olsun. Hatta burda bit pazarından bile istediğin kombinleri oluşturabilirsin. Hemde daha ucuza gelir.
İnternetteki moda bloglarını takip et. Hatta ben bir tanesine bayılıyorum. Link vermek yasak mı bilmiyorum. ama eğer yasak değilse linki burda

http://www.stilinolsun.com/

Tabi ilk iş onu unut. Sana yaptıklarını düşünme. :20: bunu bir kurtuluş olarak düşün. ama sokağa her çıktığında sanki o 18lik kızla karşılaşacakmış gibi giyin. :34: Böylece her daim kendine güvenen biri olursun:16::16:[/QUOTE]

Evet aslinda bu beni her gun guzel yapar hahahahh ya aslinda bu benim tahminim ama %90 gercek bir tahmin oda inkar etmedi zaten.ama o kiz onun gezebilecegi bir kiz degil hatta onada dedim gercekten duzgun bir kiz olsa onu kiskanabilirdim bile ama bu 18 yasinda sigara icen,alkolik,kufur eden,kiz kavgalarinin aranilan yuzu bir genc kiz.ondan kizla olmasi aslinda bana pek dokunmuyor ama benden iyi benden guzel yada konumu benden iyi bir yerde olsa muhtemelen kiskanir hatta kendime onu hedef bile koyabilirdim.

Suan onu unutmam cok daha kolay cunku icimde kiskanclik duygusu yok ve sadece o kizla oldugu icin midemi bulandiriyor.Allah o kizdanda razi olsun boyle biri olmasa inan atlatmam cok daha zor olurdu.

Diger onerilerinide dikkate alicam siteyi hemen inceliyorum canim kendime ilk once bir tarz belirlemem lazim cunku gercekten cok dengesiz bir giyim tarzim var :)

Bayildimmmm bu renge harika kuaforume ilk bunu gostericcem bunu boyasin bana :)

Uhuu beğendiğine sevindim :)) Ben kızıldan korkarım genelde bu ne kızıl ne kahve ortası gibi böyle ondan çok hoşuma gitti :) Bende bu renge boyatıcam tabii boyatmaya cesaret edebilirsem :)
İyi haberlerini bekliyorumm :)

Back
X