hadi KK beni bastan yarat coz su derdimi 🙏😆❤
Eki Görüntüle 1164326
Eki Görüntüle 1164326
Eki Görüntüle 1164326
Eki Görüntüle 1164327
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1 numaraya bende bayıldım. Kesinlikle ii duruyor ama o saç rengi yada o model sana gider mi bir de onu düşünmek lazım. Bunun için mutlaka bir uzmanla görüş yani iyi bir kuaför olsun. Öncelikle diyet ve spora başlaa burda diyet yapıp birbirine yardımcı olan çok fazla kişi var. Bence onlardan destek alabilirsin.
Sonra kendine bir sitil belirle spor mu giyinmek seni daha mutlu eder yoksa klasik giyinmekmi bunlara bir karar ver ve o yönde bir arayışa gir. alışverişe çıktığında kararların ve çizgilerin net olsun. Hatta burda bit pazarından bile istediğin kombinleri oluşturabilirsin. Hemde daha ucuza gelir.
İnternetteki moda bloglarını takip et. Hatta ben bir tanesine bayılıyorum. Link vermek yasak mı bilmiyorum. ama eğer yasak değilse linki burda
http://www.stilinolsun.com/
Tabi ilk iş onu unut. Sana yaptıklarını düşünme.

bunu bir kurtuluş olarak düşün. ama sokağa her çıktığında sanki o 18lik kızla karşılaşacakmış gibi giyin.

Böylece her daim kendine güvenen biri olursun

[/QUOTE]
Evet aslinda bu beni her gun guzel yapar hahahahh ya aslinda bu benim tahminim ama %90 gercek bir tahmin oda inkar etmedi zaten.ama o kiz onun gezebilecegi bir kiz degil hatta onada dedim gercekten duzgun bir kiz olsa onu kiskanabilirdim bile ama bu 18 yasinda sigara icen,alkolik,kufur eden,kiz kavgalarinin aranilan yuzu bir genc kiz.ondan kizla olmasi aslinda bana pek dokunmuyor ama benden iyi benden guzel yada konumu benden iyi bir yerde olsa muhtemelen kiskanir hatta kendime onu hedef bile koyabilirdim.
Suan onu unutmam cok daha kolay cunku icimde kiskanclik duygusu yok ve sadece o kizla oldugu icin midemi bulandiriyor.Allah o kizdanda razi olsun boyle biri olmasa inan atlatmam cok daha zor olurdu.
Diger onerilerinide dikkate alicam siteyi hemen inceliyorum canim kendime ilk once bir tarz belirlemem lazim cunku gercekten cok dengesiz bir giyim tarzim var :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.