kendimi buraya attım..

keske evlenirken insanlara yeterlilik testi yapilsa ne bileyim kadin olsun.erkek olsun yeterli olgunlukta olmayanlar evlenmese falan.
konu okadar sacma, izuldugun.sey okadar basit ki...
aman neyse tamamina erin insallah.

Hareketlerınıze dıkkat edın bence. Şaka kaldırıyor olmak heran, herzaman kaldırabilecegı anlamına gelmez. Heleki şaka diye surata vurmak? Ben şaka kaldırabılen bır ınsanım ama yuzume vurulmasına musaade etmem bu kadarda şımarmanın alemi yok.

Gelin görme merasimi nedir acaba ne yapılıyor? Geçen de damat görme diye bir konu vardı. Hiç bilmiyorum böyle gelenekleri biz de mi yapacağız acaba

Kendini degiştirme. Eger yaparsan, bi ömür boyu onun istedigi gibi olmakla geçer zamanın. Bırak o seni herhalinle kabullensin. Zaten öyle olmasa nişanlanmazdı.

çocuk gibi davranıyorsun dediğinden beri gururum kırıldı

Daha önce hiç bu şekilde davranmadıysa bugünkü tavrını strese yor bence
Kırıldığınıda belli et Bilsin ki rahat davranmaya başlamasın

Ayrıca değişme ya O senin böyle biri olduğunu başından beri biliyordu Seni ilk kez gülerken gördü belki de

Üzme o tatlı canını Yazdıklarından belli çok sevdiğin Onun için değişmek bile istiyorsun

Karakter değişmez içindeki o küçük kızı büyütemezsin Umarım O, içindeki küçük kızında yüzünü gülümsetebilir
İnşallah çok çok mutlu olursunuz birlikte canım benim :)

hayır maalesef sabah namazına kalkarken ilk günaydını o yazar. bu sefer sabah yazmazsa çok üzülürüm

teşekkür ederim canım ya, bi nebze olsun rahatladım sayende <3 çok iyisin

çocuk gibi davranıyorsun dediğinden beri gururum kırıldı
Gercekten yapma bunu kendine. Biraz ağır bi kişiligi oldugu icin öyle demiştir. Herşey gecer unutulur.n
hayır maalesef sabah namazına kalkarken ilk günaydını o yazar. bu sefer sabah yazmazsa çok üzülürüm
Yazacaktır eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…