Bnce sn biraz cekil ondan anladin braz uzaklastigini canim ustune gitme
Aynen üzerine ne kadar düşmezsen o sana koşar
Değişme değişme hiç gerek yokpeki ben nasıl ağır biri olabilirimyani gülmeyi seven biriyim. bunu değişmem lazım
o çok olgunDeğişme değişme hiç gerek yok
Tamam zaten olgun insanlar neşeli insanları sever o da öyşe yapmış niye şimdi bunu hata gibi algılıyorsunuzo çok olgun
Kendini degiştirme. Eger yaparsan, bi ömür boyu onun istedigi gibi olmakla geçer zamanın. Bırak o seni herhalinle kabullensin. Zaten öyle olmasa nişanlanmazdı.peki ben nasıl ağır biri olabilirimyani gülmeyi seven biriyim. bunu değişmem lazım
Kendini degiştirme. Eger yaparsan, bi ömür boyu onun istedigi gibi olmakla geçer zamanın. Bırak o seni herhalinle kabullensin. Zaten öyle olmasa nişanlanmazdı.
Daha önce hiç bu şekilde davranmadıysa bugünkü tavrını strese yor bence
Kırıldığınıda belli et Bilsin ki rahat davranmaya başlamasın
Ayrıca değişme ya O senin böyle biri olduğunu başından beri biliyordu Seni ilk kez gülerken gördü belki de
Üzme o tatlı canını Yazdıklarından belli çok sevdiğin Onun için değişmek bile istiyorsun
Karakter değişmez içindeki o küçük kızı büyütemezsin Umarım O, içindeki küçük kızında yüzünü gülümsetebilir
İnşallah çok çok mutlu olursunuz birlikte canım benim :)
Gercekten yapma bunu kendine. Biraz ağır bi kişiligi oldugu icin öyle demiştir. Herşey gecer unutulur.nçocuk gibi davranıyorsun dediğinden beri gururum kırıldı
Yazacaktır eminimhayır maalesefsabah namazına kalkarken ilk günaydını o yazar. bu sefer sabah yazmazsa çok üzülürüm
Yazasa bize yaz. Bende merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?